Hayırdır Aziz'im...

Geçen haftanın gündeme bomba gibi düşen haberi şüphesiz Beşiktaş'ın Tabata transferi idi.Ancak bu kadar tatışılmasının nedeni oyuncunun özellikleri,yetenekleri değil G.Antep'e ödenen bonservis bedeli idi

Dile Kolay...8M Euro

İsmail'e ödenen 6M euro(+Serdar Kurtuluş)'uda unutmamak gerek tabi

Bu Antep yönetiminin ticari başarısımıdır, yoksa Beşiktaş'ın bonkörlüğü müdür tartışılır

Fenerbahçe de altta kalmamış ve Mehmet Topuz'a 11M Özer Hurmacı'ya 4.5M ile rakibinin izinden gitmişti.

Dün akşam ise ekranlarda konuşulan olay Sercan Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye transferi idi

Startv'ye bağlanan Osman Korkmaz isimli Bursalı yerel gazeteci Sercan'ın yarın(artık Bugün) Fb ile sözleşme imzalayacağını açıkladı.Rakam ise 8milyon euro + Vederson.

Anadolunun velinimeti 2 kulüpten biri yine üzerine düşeni yapmıştı anlaşılan..

Peki resmi sitenin bu kadar açıklamasından sonra Osman Korkmaz denen bir şahsın haberinin bu kadar ciddiyetle duyurulmasının amacı sadece Bursalı olması mı, yoksa işlerine geldiğinden mi?

Nede olsa bu transfer gerçekleşmezse ihale Telegol'e değil Osman Korkmaz'a kalacak. Nitekim bu şahısın da "Reklamın iyisi kötüsü olmaz" mantığıyla hareket etmediği de meçhul.

Açıkcası hem bu kadar haber çıkartıp hemde resmi siteden bazı gazetelerle "alay eder" gibi açıklama yapmaları "ya benimsin ya toprağın" düşüncesidir

Daha 1-2 hafta önce "Artık bonservis ödeyip de transfer yapmayacağız" açıklaması gelirken, üstüne onca yalanlama ile bu transfer haberlerini medyaya yaymak tamamen rakiplerinin tekerine çomak sokmaktır.

Fiyat yükseltmek, kısacası "Alamıyorsam, aldırmam" demektir

Anlaşılan biri veya birileri transfer komitemiz ve politikasından rahatsız olmuş ki bir Sercan vakaasını daha kaldıramamanın korkusuyla harekete geçmiş.

Son 2 senedir bonservissiz alınan Leo Franco,Kewell,Mustafa Sarp,Gökhan Zan ve sudan ucuza alınan Milli takım oyuncuları Servet,Hakan Balta,Mehmet Topal ile Baros,Elano ve Keita gibi yıldızlara ödenen rakamlar uykularını kaçırmış olmalı.

Poulsen'i yalvar yakar ikna edemeyip üstüne birde stopersiz kalıp Lugano'ya bel bağlamaları, hatta Corinthians yöneticilerinin "Dos Santos tamam ancak Cristian için bu kadar yüksek bir teklif beklemiyorduk, mecbur kaldık satmaya" açıklaması transfer acizliklerini apaçık gösteriyor.

Velhasıl Kelam;

Bu çocuk yetenekli futbolcu. Kim alırsa alsın fikir değştirecek değilim.
Ancak önemli olan meziyetlerini nerde,nasıl geliştirebileceğidir?
Güiza ve Genç Semih'in arkasında 3.forvet olarak Daum'un yanında mı, yoksa Rijkaard ve Neeskens gibi genç meraklısı usta ellerde mi.

İsterlerse bu yazıdan 5 dakika sonra "Sercan Fb'de" açıklamasını yapsınlar resmi sitelerinden.
Ne Fb'ye gittiğine, nede Galatasaray'a gelmediğine üzülürüm.
Sadece, gerçekten potansiyele sahip bir gencin daha Samandıra Tesislerinde yok olacağına üzülürüm (Bakınız:İlhan Parlak,Kemal,Gökhan Emreciksin,Can Arat v.s).
Milli Takımın bu gençten faydalanamayacağına üzülürüm...
Kime Yâr oluyorsa da şimdiden hayırlı uğurlu olsun..

Yurdal Ay
FCN Blog Yazarı

14 yorum:

  1. ezik fenerbahce hep ayni seyi yapmiyo mu?! mehmet topuzu bu kadar pahaliya almalarinin nedeni besiktas in elinden kapmak degil miydi? amaclari cok acik, rakiplerim guclenip basima dert olmasinlarda, varsin benim param gitsin! simdi hersey sercan da bitiyo anlasilan. eger kariyerinin gelisimini durdurmak, unutulup gitmek, en fazla 2 sezon sonra 1-2 milyon euro ya bursaspor a geri donmek zorunda kalmak istiyosa, gitsin fenere, kendi bilir, haa ileride ona referans olabilecek bir rijkaard neeskens ikilisinin komutasi altina girip, her mac en az 30 dakika oynamak, avrupa vitrini yapip, direk milli takima gitmek istiyosa da pasa pasa gelir Galatasaray a, basimizin ustunde yeri olur, artik kendi bilecegi is...

    YanıtlaSil
  2. Yurdal abi içini ferah tut fener alamaz.Bu kadar yalanlamadan sonra alıyorsa şerefsizin önde gidenidir.

    YanıtlaSil
  3. bir sorum olacak, bursa'yla onprotokol imzalandi demistiniz. Ama yaptiginiz bu haber sanki fener'e gidiyor izlenimini veriyor. Peki onprotokole ne oldu acaba? Geri donusu olmaz diyordunuz?
    Sahsen 8 milyon+wederson veriyorsa sercan gitsin fener'e, o kadar para vermedikleri icin yonetime tesekkur ederim, kimseye de kizmam.

    YanıtlaSil
  4. yönetici olmak genç türklerin kulüplerine 8er 10ar milyon dağıtıp o gençleri köreltmek değildir hadi bakıım azizem ve ekibi madem paranız çok isim yapmış bi tane yabancıyı daha katın kadronuza fenerbahçe ismiyle biraz zor o iş. işte anca genç türk futbulcuların kluplerni kandırmayı rakiplerinin transferlerni engelmeyi başarı sayan bi yönetim anlayışı görecegiz 3 sene üst üste şampiyon olamayınca bahanesi ne olacak.. hep beraber izlicez

    YanıtlaSil
  5. bırakın Allah aşkına ya.tamam azizin yaptığı iyi değil ama nasıl gelmediğine üzülmezsin Sercan'ın..

    YanıtlaSil
  6. geri adım atmışa benziyorsunuz? yada ben uyku sersemiyim anlamadım yazdıgınızı.. sercan dedik o kadar dun bi şahsiyet çıktı dedi feneve gidiyor sercan... bu olasılıgı dusunmek bile istemiyorum. bu kadar galatasarayımızla adı anılmış bir oyuncunun feneve gitmesi bana koyar acıkcası.. ama sercan içinde o kadar paralar donuyorsa alınmaması taraftarıyım.. altyapımızdan gelen bir cem sultan varken bir özgürcan varken bu kadar bir yerli oyuncuya ödenmesi gereksizdir diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  7. fenerbahce yıne yalanladı bugun zaten : ) sercan Aslan olacak : )

    YanıtlaSil
  8. sercan transferi fenerbahçe tarafından tekrar yalanlandı.


    yalan yalan yalan

    bugün pek çok gazetede bursasporlu sercan yıldırım´ın‚ sarı lacivertli renklerimize transfer olacağı yönündeki asılsız haberlerine devam ettiğini görmekteyiz.

    bu iddiaları resmi internet sitemizden defalarca tekzip etmemize karşın‚ pek çok gazetenin‚ yanlı ve yalan haberler yapmayı sürdürerek‚ fenerbahçe spor kulübü yönetimini zor duruma düşürmeye ve taraftarlarımızı bu yönde bir beklenti içine sokmaya çalıştıklarına bir kez daha tanık oluyoruz.

    birkaç gazete daha fazla satmak uğruna‚ gazetecilik etiği ile bağdaştırılması mümkün olmayan bu yöntemlere başvuranları anlamakta güçlük çekiyoruz. ancak bu yolda ilerlemeyi alışkanlık haline getiren "gazetecilerin"‚ okurların gözünde inandırıcılıklarını ve kredilerini yitirdiklerinin de farkındayız.

    ayrıca‚ yarından itibaren bu gazetelerin‚ inşa ettikleri bu yalan haberlere‚ "daum istemedi" "daum takas istemedi" "transfer son anda yattı" "bursa cephesinde son dakika pürüzü" gibi asılsız iddialarla bahane arayacaklarını bilmekteyiz.

    taraftarlarımızı‚ özellikle de pas fotomaç´a ve günlerdir sercan yıldırım´ın fenerbahçe formalı fotoğrafını yayınlayan fanatik gazetesi´ne itibar etmemesi konusunda bir kez daha uyarmayı bir görev biliyoruz.

    kamuoyuna saygıyla duyurulur‚

    fenerbahçe spor kulübü

    YanıtlaSil
  9. fenerbahçe den bugun 23912189018390. yalanlama geldi hala fenerbahçe'de diyor kolpa basın -.-

    YanıtlaSil
  10. yurdal bey size gelen herhangi bir gelişme varmı acaba?

    YanıtlaSil
  11. fossa hocam inanma o rakamlara ben kaç sefer yazdım buraya fiyatını.menajer be bursa kanadından gelen bilgi.
    bursa 7+wederson istiyor.fenerbahce.6+ali bilgini veriyor.
    bugun nihai sonuc belli olacak.ama sercan galatasaraya gelmeyecek bu kesin..
    ya fenerde,ya bursada.%50-50

    ama apraya ihtiyaçları var bursanın,elleri mahkum kısacası satmaya...

    saygılar

    YanıtlaSil
  12. Fenerbahçe resmi sitesinde "Yalan, Yalan, Yalan" diye sert bir yalanlama daha yaptı. Bursaspor fiyat arttırmak istiyor herhalde...

    YanıtlaSil
  13. Caner geldi şimdi sıra Serco'da:). Sercan da gelir ise 4-3-3 oynayan GSA ve GSB Takımları 1. ve 2. olur, kadroyu bir inceleyin!

    YanıtlaSil
  14. Transfer işleriyle ben ilgilenmiyorum.Önce bunu belirtelim

    Burdaki her yazarın farklı görevleri var

    Keza Sercan haberleri de ben Blog'a gelmeden önce yazılmıştı

    O yüzden "geri adım attınız" gibi yorumlar yanlış

    Bugün ki yalanlamadan sonra da yazdıklarımız da yanılmadığımız ortaya çıktı

    Ayak oyunları V-123213908034214

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0