Mayıs'lar bizim olsun!


FC Tobol, Maccabi Netanya..


Tamam rakipler küçük takımlar fakat iki maçta sahaya çıkan isimlere baktığınızda tam olarak daha oturmamış, hazır olmayan bir kadro var. Bu gerçeğin gerçek olduğu kadar bir başka gerçek var. Oda Galatasaray bu sene muhteşem geliyor! Hemde öyle böyle değil.. Rakipler ne kadar zayıf olsalarda 4 resmi maçta 13 gol atıp kalemizde sadece 2 gol gördük. Farklı 11'ler, farklı oyuncular, farklı oyun anlayışlarına rağmen.. Yeni bir kadro olmasına rağmen..

Umutlarımızı kestiğimiz, bu sene gitsin dediğimiz oyuncular bile bu değişimin farkındalar.. Aslında herşey rüya gibi başladı diyebiliriz.
Rijkaard, Neeskens, Roca, Cuadrat.. Bu isimler Barcelona'nın staff ekibiydi 2 yıl evel..
Baros, Kewell, Keita, Elano, Nonda, Linderoth, Leo Franco.. Hepsi Avrupa'da esamesi okunan isimler..
Arda, Mehmet, Servet, Ayhan, Sabri, Gökhan, Hakan.. A Milli takımın önemli isimleri..
Aydın, Serdar, Uğur, Semih, Alpaslan, Serkan, Barış.. Gelecek vaadeden isimler..

UEFA Avrupa Ligi'nde çok büyük ihtimalle herhangi bir aksilik çıkmazsa gruplardayız diyebiliriz. Bizlere rakip olması muhtemel takımlar bizden kat ve kat güçsüz takımlar. Aslında futbol bu, ne zaman ne olacağı belli olmaz ama biz gayet eminiz. Gruplardayız diyebiliriz! Demek istiyoruz çünkü bu yolun sonunda Hamburg Arena'ya gitmek istiyoruz! Kimler mi var?

Polonya temsilcisi KKS Lech Poznan, Estonya temsilcisi FC Levadia Tallinn, Çek Cumhuriyeti temsilcisi FK Teplice, Rusya temsilcisi FC Amkar Perm ve aralarındaki en güçlü isim olarak göze çarpan Hollanda temsilcisi NAC Breda.

Hangisi gelirse gelsin hiç farketmez.. Bizim adımız Avrupa'lı.. Bizim adımız Galatasaray!

Ne olursa olsun, nasıl olursa olsun, Mayıs ayında Galatasaray'ım Hamburg Arena'da olsun..
Şimdiden final diye bağırmak olmaz. Adım adım Hamburg'a kadar gideriz Allah'ın izniyle böyle devam edersek.. Sakatsız, belasız, cezasız bir sezon olur inşallah..
Geçen seneden alışığız nasıl olsa Hamburg Arena'ya..

Saldır ulan Galatasaray!

RAKİBİMİZ : FC Levadia Tallinn (ESTONYA)
20 Ağustos ALİ SAMİ YEN
27 Ağustos KADRIORU

4 yorum:

  1. hamburg uefa da mı mücadele ediyordu ? eğer öyleyse finalde çıksınlar da şöyle kendi evlerinde bir intikam alırız, müthiş olmaz mı..

    YanıtlaSil
  2. Çok korkuyorum nazar değecek diye,dün 2-0 olunca 6. dakikada bu kadar yeter dedim kem gözlere şiş! Yüzbin kere maşallah diyelim!!! Gözbebeğimsin Galatasaray!!!

    YanıtlaSil
  3. fcn

    estonya liği oynanıyormu suan ?_? bide ilk maç kesin olarak içerdemi yoksa netanya gibi değişme imkanı varmı
    ?_

    YanıtlaSil
  4. İlk maç içerde.
    Değişme imkanı yok çünkü Fenerbahçe deplasmanda oynuyor ilk maçını.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0