300.Gol Keita'nın..


Galatasarayımız bugüne kadar Avrupa kupalarında tam 298 gol atmıştı. Netanya maçı öncesine kadar bu sayı 298'di ve 300.golü kimin atacağı merak konusuydu.. 299.gol daha maçın ikinci dakikasında Barış Özbek'ten geldi. Asıl merak maçı kazanıp tur atlarmıyız değil 300'ü kim atacak olarak yerini aldı bir kaç dakika içinde..

Aydın dakikalar 6'yı gösterirken ortasını açtı, Fildişi'li yıldızımız Keita gelişine muhteşem vurdu ve kısa süren merakımıza cevap verdi. Avrupa Kupaları'nda bugüne kadar oynadığımız maçlardaki 300.golümüzü yeni transferimiz Keita atmış oldu.

Bu golün bir özelliği daha var. Keita'nın Galatasaray forması ile attığı ilk gol oldu bu gol ayrıca.. Ne diyelim artık, devamını bekliyoruz..

2 yorum:

  1. Keita'nın doğum gününü unutmayan izleyicileri ve tezahuratlarını da unutmamak gerekir. Keita da teşekkür olarak gol hediye etti sağolsun;) Devamını bekleriz...

    YanıtlaSil
  2. Bir özelliği daha var, o da doğumgününde atmış olması =)

    Yani Keita doğumgününde, yeni transfer olduğu takımda ilk golünü atıyor ve bu gol de 300. gol olarak tarihe geçiyor.

    Umarım bu son olmaz, 53 maçta 4 gol tarzı istatistikler duymuştum kendisi hakkında, kötü bir bitiriciliği olduğu söyleniyordu ama bakalım görücez dünkü gol bana kötü bir bitiricilik gibi gelmedi açıkçası.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0