Nerde Kalmıştık?


Galatasaray 6 -0 Maccabi Netanya

Barış Özbek 2' 52'
Kader Keita 6'
S. Nonda 56' 60' 90'

Maçın gollerini izlemek için tıklayın

Galatasarayımız bu sonuçla UEFA Avrupa Ligi Playoff'larına katılmaya hak kazanıyor.


Maçın Yorumu

Rakibimizin adı bizim yanımızda pek ufak kalıyor. Esamesi bile okunmaz aslında bu tür takımların fakat UEFA işte ne yaparsın? Gerek İsrail temsilcisi gerekse Kazak temsilcisi Avrupa futbolundan son derece uzak olmalarına rağmen sadece UEFA'ya bağlı oldukları için bu kupaya katılıyorlar. En azından bizler için daha iyi oluyor, sonuçta bu tür maçlar ile hem bir çok genci kazanıyorsunuz, hemde takımınız erkenden form tutmaya başlıyor. Malumunuz antreman maçları veya hazırlık maçları ile resmi maçların havası farklı oluyor. Her ne kadar bu maçlarda bir tür hazırlık maçı gibi olsada bizler adına yinede resmi maçların havası, tadı ayrıdır.

Maçta daha kim nerede oynuyor diye ayırt ederken birden Barış attı golü.. Erken başladık, bu maç bitmez bu akşam derken Aydın çok güzel ortaladı, Keita gelişine muhteşem vurdu ve beklenen son :) İlk yarıyı böyle bitirdik fakat ikinci yarı yine hızlı başladık. Strateji belliydi rakip daha tam ısınırken at golünü.. Arda ortaladı, her zaman alışık olduğumuz bir şekilde Barış zıpladı, vurdu ve 3 oldu. Maç sanki yeniden başlamış gibi birden rakibin üzerine yüklenmeye başladık ve Nonda'nın arka arkaya gelen 2 golüyle skor 5-0 oldu. Son sözü ise dakikalar 90'ı gösterirken Shabani Nonda kaleyi cepheden gören bir noktadan serbest vuruş kullandı ve tabelaya 6.golü yazdırdı.

Bu tür maçlar pek kaale alınmasa bile Aydın Yılmaz ve Nonda'nın muhteşem performansları en azından bizleri sevindirdi. Rakip ne kadar güçsüz olursa olsun, Aydın'ın korkusuzca çizgiye inmeye çalışması, zaman zaman Keita ile kanat değiştirmeleri ve 3 asist yapan, bir golde pozisyonun mimarı olan Aydın herhalde taraflı tarafsız bir çok kişiye göre maçın kahramanıydı. Genç yetenekten beklenen patlama biraz rötarlıda olsa sonunda gerçekleşti.

12 yorum:

  1. Her nekadar maçı izleyemesemde sadece izlediğim özetten takımın uyumunu görebildim.Özellikle Keita ve Nonda'nın beraber yaşadıkları gol sevinci, O yüzlerindeki ifade keitanın takıma çabuk alıştığını nondanında formunu yakalamaya başlayacağına işaret etti. Frank dan Neskeens'e yedek klübesinden futbolcu tribününe herkesin içten gösterdiği sevinci Elano'nun heyecanlanması bu takımda ortamın giderek güzelleştiğini gösteriyor..

    Son olarak Aydın As takıma çıktığında yeni arda'mız hatta arda dan daha iyi olabilecek bir genç olduğu biliniyordu.İnşallah bugünkü performansını devam ettirir.Rakip zayıf olsa da korkusuzca 'sıfıra' inmeleri; kestiği isabetli ortaları gelişme katettiğini gösteriyor.

    İnşallah önümüzdeki karşılaşmalarda da gelişmesini sürdürür.

    YanıtlaSil
  2. nonda şimdi göze girdi gitmez son yabancı hakkımızı defasntan yana kullanacağız gibime geliyor
    Fcn sizin forvet işi yatar... iyki açıklmadınız şimdi bir sürü tekpki olurdu transfer gerçekleşmedi diye...

    YanıtlaSil
  3. Nonda gitmeyeceğini açıkladı dün, amma velakin alınan oyuncunun biz TÜRK olduğunu/olacağını söylemiştik.
    Hatta çok iyi bir kopyada verdik =)

    Bize gelen duyum doğrudur, yanlıştır bilmiyorum ama stopere veya defansa takviye yapılmayacağı yönünde.

    YanıtlaSil
  4. FCN artık ne zaman açıklanacak bu transfer? Kapansa şu transfer dönemi de uykularımız kaçmasa artık:D...

    YanıtlaSil
  5. fcn türk ve kopya dersen ben sana mehmet yıldız derim ama bu takıma o adam yakışmaz..? artık açıkla yahu ama eger mehmetse gerçekten çok kötü bir transfer olur ...
    fcn emin ol en az bir yabancı gelicek dün mehmet helvacı bile dedi :D haldun yine sefere çıkabilir dedi...:D zaten elanonun basın toplantısında haldun üstünelin o pis gülüşü herşeyi anlatıyor bence gelecek adam colloncini olacak...yani inşallah ...

    YanıtlaSil
  6. Peki kimlerin gideceği belli mi FCN?..Ortalıkta Alpaslan,Yaser hatta Aydın'ın isimleri dolaşıyor..bu konuda bir bilgi var mı?..

    YanıtlaSil
  7. Mert A.

    Ne zaman açıklanacağını emin olun bilmiyoruz.
    Ama bugün, ama yarın.

    Adsız 11:33

    Galatasaray'da transfer kapandı diyenlere, oyuncu gelmeyecek diyenlere bizler defalarca söyledik. Görüşmelerimiz devam ediyor diye.
    Evet bir yabancı oyuncu muhakkak gelicek. Diğer başlıktada yazdık. 2.başkanımız Mehmet Helvacı dün "Haldun yurtdışına seyahat etmeyi çok seven birisi, yine bir seyahate gidebilir, kendisine iyi yolculuklar diliyoruz" diyerek gayet açık bir mesaj verdi.

    Adnan Sezgin ve Murat Yalçındağ yurtiçinde, Haldun Üstünel tek başına yurtdışında transfer görüşmelerine devam edicekler bugünden itibaren.

    Alınacak oyuncunun sol bek olma ihtimalide çok yüksek.. ;-)

    Adsız 11:35

    Aydın dün göstermiş olduğu performanstan ötürü yollanmaz zannetmiyorum.
    Alpaslan konusunda bir takım sıkıntılar var.
    Volkan kesinlikle gidicek hatta Eskişehir'le bugün yarın imzalar.
    Yaser hakkında net bir bilgim yok, gönderilebilir.

    YanıtlaSil
  8. yani bahsettiğiniz transfer oldu, bitti sadece medyaya bildirilmesi mi kaldı ?

    YanıtlaSil
  9. alpaslan konusunda ne gibi sıkıntılar var??
    sol bek bakılıyorsa alpaslan da gidecek diyebiliriz...

    YanıtlaSil
  10. Sercan dediya beyler daha ne istiyorsunuz :) Sercan Yildirim fanatik derecede GSli diye melih sabanoglu yorumlarinda söylemisti alin size yeni hakan sükürümüz :) bence cok iyi bir transfer hemde Fenere tas olur! Ayrica Defansa kesin oyuncu alinir diyorum coloccini ve Neil ikilisinden biri gelir artik! Alpaslan olayinda bizi aydinlatirsan cok sevinirim fcn tek korkum Nonda Linderoth ikisinin masi yaklasik 3 milyon euro yapiyor yani tabiki linderoth gibi bir yedegin olursa bir anda kendini liverpool arsenal gibi takimlarla kiyasliyabilirsin ama nondaya verilen 1.2milyona bence cok daha iyi yedekler alinabilir dünkü maca aldanacak kadar saf degildir heralde senelerin tecrübesi rijkard/neeskens ikilisi... adam 2tane beles gol atti o frikik güzeldi tabi ama duvari öyle bulursam bende atarim plaseyi dikkat ederseniz hagi beckham juninho tarzi fül güc ama yinede tam yerine frikik degildi adam uzaga saladi ayni penalti atarmis gibi! Monaco zamanindaki nonda olsaydi lafim yokta artik cakma zenciye döndü sakatliklar baya yikti garibani :/ zamani geldi ve keita yalniz kalir diye düsünmeyin sonucda her alinan futbolcu ingilizceyi cok iyi biliyor! Rijkard dil sorununu asarsa herkeze türkce/ingilizce ögretirse bu takim 3-5 seneye kesin Sampiyonlar ligini alir bu sene eurocup hicde imkansiz degil tabiki

    YanıtlaSil
  11. :S
    alpaslanda ne gibi bir sorun olabilirki hala anlamış değilim siz sol bek diyorsunuz ali fuat sag bek stoper oynayan collocini diyor bakalım hanginiz doğru çıkacaksınız ...
    bu arada klübü ile anlaşılmış sıra oyuncuda diyor ali fuat sizde sol bek diyince iyice kafam karıştı...

    YanıtlaSil
  12. fcn forvet halil mi yahu artık cvp ver 6 gün oldu...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0