Milan 'KING' Baros..


Bazı futbolcular vardır ismi lazım değil, sahada canı istedğinde oynar, istemediği zaman da yan gelip yatar! Ama bazı futbolcular da vardır ki, yeteneklerini de yapabileceklerini de bildiğimiz halde bazı dönemlerde istenileni çok istediği halde gerçekleştirmez.

Şu sıralar takımımzın golcu ismi Milan Baros da ikinci şıkta yazdığım durumdadır. Ne yazık ki, sahada kendini yırtmasına rağmen gol atamadığı için bazılarının gözüne batmış durumda.

Aslında bu konuyu gündeme getirme niyetim de yoktu fakat, eğer Baros önümzdeki bir iki maç daha gol atamazssa görsel ve yazılı basın kendilerine lazım olan malzemeyi de elde etmiş olacaktır.

Dikkat!

Hele suyun karşı tarafındakı küçük Emrah iki gol daha atarsa, Baros’u yıpratma timi göreve başlayacaktır. Kalemi kıvrak ruhu yavşaklar sazı eline almaya başlayacak.

Ve sakın olaki bu oyuna gelmememiz lazım! Şu anda istediğimiz ve tabii ki Baros’un da istediği performansı gösteremediği halde sonuna kadar arkasında durmamız lazım. Tıpkı dünkü maçta son anlarada gösterilen yoğun destek gibi. Bu destek hiç bitmemeli...

Biz biliyoruz ki Baros forumunu yakalayacak ve krallığına kaldığı yerden devam edecektir. Hani başta söyledim ya; bazıları bunu haketmez ama Baros gibi bir futbolcumuz bu desteği sonuna kadar hakediyor. Sahadaki hırsını, mücadelesini mutlaka golleriyle de süsleyecektir. Bu konuda kimsenin şüphesi de olmasın.

Dolaysıyla bütün taraftarlarımızı bu konuda sağduyuya davet ediyorum. Bazı çatlak sesler mutlaka olacaktır ama o çatlak sesleri kesmek de bizim elimizdedir.

Yürüyedür MILAN BAROS, ARKANDAYIZ!..

Saygılar, sevgiler.


Yashar Hasanzade

ultrAslan forumda Yashar Abimiz zaten yazılacak herşeyi yazmış, bize herhangi birşey bırakmamış.
Evet, Baros gol atamadı. Evet, Baros daha forma giremedi.
Belli ki, Milan gol atamayınca rahatsızlık duyuyor. Dün bunu çok net bir şekilde gördük. Futbolun şans oyunu olduğunuda dün gece fazlasıyla gördük. Arda'nın kafayla vurduğu top Baros'a çarptı yön değiştirdi, gol oldu. Keita pası çıkartmak istedi rakip araya girdi, gol oldu. Baros hazır olmadığı halde rakibin defansını hallaç pamuğu gibi bir sağa bir sola atıyor. Baros hazır olmadığı halde sahada en çok koşan oyuncuların başında geliyor.

Evet, Baros bir kaç maçtır gol atamıyor fakat sahada mücadelesini sonuna kadar veriyor. 90 dakika boyunca rakiple boğuşuyor, rakibi yoruyor ve oyundan düşürüyor.
Gol atacağı takım Tallin mi olur, Kayserispor mu olur bilemeyiz. Ama atarsa Baros çok fena patlayacak ve kimse durduramayacak, bunu biliyoruz.

Yürüyedur Milan Baros..
Biz hep arkandayız!

2 yorum:

  1. Yeni görünümünüz hayırlı olsun öncelikle.

    Baros'a verilen bu destek bütün tribünlere yayılmalı, bahsettiğiniz oynak kalemlerin kralı etkilemesine izin vermemeliyiz. Gördüğüm kadarıyla Baros'un tek formsuzluğu son vuruşlarda ağır kalmasında, onun dışında gerek çapraz koşular olsun, gerekse Antep maçındaki asisti olsun krallığından pek de bir şey kaybetmiş değil.

    Çek milli takımı gibi mükemmel bir takımın banko golcüsüyle Okan Yılmaz ayarında bir topçuyu karşılaştıranlar utansın.

    Milan'a güvenimiz sonsuz.

    YanıtlaSil
  2. Baros'u sahada izleyenler nasıl bir adam olduğunu gerçekten görür. Perşembe günü Uefa kupası eleme maçında golünü yazacaktır. Küçük Emrah'ın maliyetinin 3'te biri kadar maliyeti yok ama ondan 30 gömlek daha kaliteli bir adam. Böyle adamların değerini bilmek ve her daim destek olmak gerekir. Hatta yönetim var olan sözleşmesini 2 sene daha uzatsın. Bu arada unutmadan Kewell'ın sözleşmesinide uzatmak gerekir.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0