Sercan & Caner..


Caner Erkin ve Sercan Yıldırım transferleri Florya'dan aldığımız bilgiler doğrultusunda tamamlandı/tamamlanmak üzere. Caner Erkin için kiralama + satış opsiyonu gibi bir teklif yaptığımızı belirtmiştik. Kiralama için ne kadar vereceğimiz belli değil ama satış opsiyonu eğer yanlış değilse 3.5milyon euro. Bu paranın %25'i Manisaspor takımına gidicek gelecek sezon..

Sercan Yıldırım ise aldığımız bilgiler doğrultusunda Nonda + 4 milyon euro karşılığında transferi bitmek üzere.. Bursaspor'un Nonda + 5 milyon euro'luk teklifinde bir kaç saat pazarlık yapıp fiyatı 1 milyon euro düşürdükten sonra Bursa görüşmeleri kabul etti. Bursa taraflarından gelen haberler sayesinde Sercan'ında bu transfere sıcak baktığını biliyoruz. Teksas taraftarları hatta kendi aralarında konuşmalarında (ki onlar bu transferi bizlerden daha iyi bilirler camia olarak) transferin bittiğini söylüyorlar. Yakın zamanda transfer bitecektir, bize gelen haberler arasında en azından şimdilik herhangi bir imza söz konusu değil, sadece Bursaspor yönetimi ile anlaşma sağlandığının haberi geldi. Şimdilik yüzde 75 diyelim bu transfer için..

Nonda'nın 32 yaşında olması elbette bu transferde büyük etki olmuştur. Gelecek vaadeden bir oyuncuya karşılık 1,2 yıl sonra jübile yapacak oyuncuyu veriyorsunuz. Gayet mantıklı ve akıllıca bir hareket..

Daha önceden yazmış olduğumuz haberlerde bu oyuncuların transferlerinin yakın olduğunu, her an biteceğini söylemiştik.. Aynen öyle oldu..

Caner transferi Volkan'ın gidişinin resmileşmesi sonrasında açıklanacaktır. Yada Caner açıklandıktan sonra Volkan'ın imzası resmileşecektir.
İki oyuncununda Galatasarayımıza hayırlı olmasını dileriz..

Hoşgeldin Caner..
Hoşgeldin Sercan..
----


Sercan Yıldırım - FCN Blog (17 Ağustos)

Caner Erkin - FCN Blog (18 Ağustos)

108 yorum:

  1. bu çok kesin oldu ya :).Daha ne yapıcak galatasaray bilmiyorum biri 19 yaşında bi 21 yaşında 2 oyuncu geliyor.

    YanıtlaSil
  2. zaten şampiyonduk...artık daha da bi kesinleşti...teşekkürler bilgiler için

    YanıtlaSil
  3. umarım bu transferler gerçekleşir FCN :) yönetimden en kısa zamanda bu haberleriniz doğruluğunu kanıtlayacak haberler bekliyoruz :) iyi çalışmalar dilerim...

    YanıtlaSil
  4. Hadi bakalim, baya bi süredir takip ediyorum sizleri...

    Pek inanamiyorum ama...

    YanıtlaSil
  5. caner gelir ama sercan ı-ıh :D

    YanıtlaSil
  6. Yau FCN yönetime söylede mehmet güveni filanda versinler bursaya eger dogruysa...sizce nezaman kesinlesir bu transferler?

    YanıtlaSil
  7. Cok kesin konusuyorsun Fossa bosuna heveslenmiyelim

    YanıtlaSil
  8. Caner konusunda işler bitti.

    Sercan konusu Beşiktaş yüzünden karıştı.

    YanıtlaSil
  9. Nonda Bursa'yı kabul edecek mi peki?

    YanıtlaSil
  10. Besiktas zaten girmese sasardim.. serefsizler.. her boka maydonoz olcaklar illa..

    YanıtlaSil
  11. FCN bjk devreye girdi tamam.peki sercan sence hangi kulube gelir.

    YanıtlaSil
  12. neyse ya. bence fazla abartmamak lazım. olmaz sa başka birini bulurlar. yapacak bişey yook yani.

    YanıtlaSil
  13. Nonda, Bursaspor'u kabul edermi bilinmez. Ama elbet birşekilde kabul edecektir.

    Beşiktaş'ın bu transfere çomak sokma gibi bir amacı olmalı herhalde ki, hücum hatları olmasına rağmen teklif yapıyorlar.

    Sercan bildiğim kadarıyla Galatasaray'a sempatisi var, ama Bursa'nın evladı. Bursaspor taraftarı diyebiliriz onun için.. Beşiktaş'a gideceğini zannetmem, Galatasaray'ı tercih edecektir.

    Daha önceki açıklamaları böyleydi.

    İşin ilginç tarafı bizlerden Sercan'a daha yakın olan Bursa taraftarlarıda bu transferin bittiğini söylüyorlar.

    Ne kadar doğru, ne kadar yalan tartışılır.
    Fakat bilinen birşey varsa oda Bursa yönetimi ile anlaşma sağlandığı ve Sercan'ın bu transfere sıcak baktığı..

    YanıtlaSil
  14. FCN agzindan yada ellerinden bal akiyor ;)

    Hadi insallah, cok güzel olur Sercan gelirse.. BJK nin bu olaya niye girdigini gercekten bilmek isterdim.. ellerinde Nihat,Holosko,Bobo,Batuhan ve Nobre var, ama Sercana teklif yapiyorlar.. Bence bunlar Mehmet Topuzun acisini bizden cikarmaya calisiyolar.. baska aciklamasi yok..

    YanıtlaSil
  15. Bobo-Nobre-Holosko gibi son vuruşu zayıf bir üçlüye forvetini teslim eden Beşiktaş elbette Sercan'ı isteyecek. Ne yapacaktık, bir ömür bu kazmalarla mı oynayacaktık? Devreye girmişse Deliören, iyi yapmış.

    YanıtlaSil
  16. Ben anlamiyorum Sercan Hayirli olsun yaziyorsun ama biraz kivirmaya basladin artik ha oldu ha olacak gibi kesin deyilse güzel kardesim bizi niye bos umutlara sokuyorsunda Hayirli olsun diyorsun

    caner umrumda degil gelirse iyi güzel hos gemesede olur sercan mutlaka alinmali

    azize bize inat alir sercani benim görüsüm

    YanıtlaSil
  17. Kıvırmak gibi bir olay kesinlikle yok.

    Bakın ne diyoruz ısrarla; "BURSASPOR İLE ANLAŞTIK"

    Eğer normal transferlerde herhangi bir aksilik çıkmazsa kulüplerin anlaşması sonrasında iş resmi imzanın atılmasına kalır. Oyuncu ile görüşülür ve imzalar atılır, ardından açıklanır.

    Biz Bursa'ya teklif ettik, onlar bize teklifi değiştirerek yeni bir teklif sundular, kabul ettik ve yönetimler arası anlaşma sağlandı.

    Şimdi sıra geldi oyuncu ile anlaşmaya. Oyuncunun normal şartlarda nabzı yoklanır ve öyle takımına resmi teklif yapılır. Demekkili oyuncuda onay vermiş ki gidip teklif etmişiz.

    Fakat transfer durumu böyleyken bir başka kulüp gelipte teklif ettiği zaman sorumlusu biz mi oluyoruz?

    Sercan'ı bilenler bilir, şahsen Sercan ile oturup bir kere sohbet etme şansımız olmadı. Galatasaray sempatisi var deniliyor kendisi için Bursalılar tarafından.. Eğer bu durum gerçekse Sercan'ın işi sadece imzaya kaldı diyebiliriz. Amma velakin değilse görüşmeler sonrasında herhangi bir aksilik çıkmazsa oyuncu gelir imzasını atar.

    Bu iş maalesef FM'den oyuncu transfer etmeye benzemiyor.

    Transfer döneminin kapanmasına bir hafta kaldı. Elbette herkes artık oyunculara saldıracak, ne var ne yok vericek.

    Unutmadan, zamanında Okan Koç ve Çağdaş Atan transferlerine çomak sokarak başka takımlara transfer olmasını sağlayan Beşiktaş camiasından Sercan transferine çomak sokmalarını beklemek hiç şaşılacak bir durum olmasa gerek..

    Vukuatları var zaten..

    YanıtlaSil
  18. Ben bu BJK'ye ne desem az, bunlar hep bunu yapıyorlar hep de yapıcaklar amaçlarının almak olduğunu bile zannetmiyorum ama ne zaman GS veya FB bir transferi bitirmeye yaklaşsa bir bakıyoruz BJK devreye girmiş, sonuç 4m euroluk transfer oluyor 6 milyon. Artık şu para yükseltmeyi bıraksın, diğer takımların her ciddi ilgilendiği oyuncuya gerekmediği halde sırf para arttırmak için teklif götürmeyi bıraksın şu takımdan bu yüzden tiksindim.

    YanıtlaSil
  19. Fossa peki beşiktaş devrede yazısını niye kaldırdınız?

    YanıtlaSil
  20. BarFly

    Yorumlar içersinde zaten mevcut olarak devreye girdiklerinin ve amaçlarının belli olduğunun açıklamasını yaptık.

    Bu yüzden oradaki ibareyi kaldırmayı tercih ettik.

    YanıtlaSil
  21. umarız doğru istihbarattır..

    YanıtlaSil
  22. Sercan işi zor bence. Zannetmiyorum ki olsun.

    YanıtlaSil
  23. beşiktaş devreye girdi diye neden bu kadar korkuyoruz ki? eğer yazıda bahsedildiği gibi sercan ın galatasaray a sempatisi varsa rijkaard ın başında olduğu bir takıma gelmek için can atıyor olsa gerek. üstelik 5 milyon euro teklif ettikleri yazıldı bizim teklifimiz daha iyi gibi. bir de haldun üstünel faktörü var ki en büyük avantajımız.

    YanıtlaSil
  24. Ya bu bjk ve fb neden böyle pislik yapiyorki.
    Fb alsa adam semih gibi ezilecek zaten mehmet topuzun ve özer hurmacinin bence futbol kariyeri bitmisdir. Fenerbahce hangi bi genci star yapmiski bana aciklasinlar veya hangi gence önem verdileriki Daum basta olmak üzere. Adam hazilrik maclarinda bile gencleri son 10 dakka oynati.
    Bu ne is ya besiktasda kezaa öyle , öyle olmasa batuhan gibi topcuyu kazanmaya bakarlarlardi.
    Ben sercanin akilli davranacani ve bize gelecegini düsünüyorum neden derseniz:
    1. Frank Rijkaard gibi bir isim var basimizda ve genclere heralde önem veren teknik direktörlerin basinda gelir.
    2.Elano blumet kewell keita arda baros gibi futbolcularin yaninda kim oynamak istemez.
    3.Galatasarayin Adi ve Asaleti yeter

    Amma velakin bu azize yine yapar yapacni 20 milyon bile verir alir nitekim mehmet topuz olayida öyle adamlarin isi gücü sadece imaj yapmak boy göstermek.Toplum icinde kim en cok havlarsa en zayifi onlardir.

    Oh be icimi disimi döktüm. :)

    Hayirli haberlernizi bekliyoruz Fcn Blog
    saygilar sevgiler

    YanıtlaSil
  25. Beşiktaş forvetinde Bobo-Holosko-Nihat-Nobre varmış da Beşiktaş Sercan'ı ne yapacakmış. E Galatasaray forvetinde de Baros-Keita-Elano var, Sercan'ı Galatasaray ne yapacak? Laf-ı güzaf..

    Beşiktaş neden fiyat yükseltmek için girsin transferlere. Kaç tane kaliteli türk futbolcusu var Beşiktaş'ın? 11 yabancıyla oynayamadığımıza göre elbette kaliteli türk futbolcuları almak için girişimde bulunacağız.

    Her oyuncuya fiyat yükseltmek için gerekmediği halde teklif götürüyormuşuz. Mehmet Topuz mu en iyi sağ beki İbrahim Toraman olan Beşiktaş'a gerekmeyen adam? Say desen fiyat yükseltmek için Beşiktaş'ın devreye girdiği adamları sayamazsınız da. Okan Koç, Çağdaş Atan desen Beşiktaş'ın fiyat yükselttiği değil, aldığı oyuncular. Başka kim var? Komiksiniz..

    YanıtlaSil
  26. Ya zaten Sercan açısından da bakarsak olaya şunları görebiliriz;

    1- Galatasaray'ın kadrosu itibari ile şimdi ve önümüzdeki senelerdeki hedefleri BJK'ye göre yüksek ve daha ulaşılabilinir. Kadro ve teknik direktör farkından belli zaten herşey.

    2- Sercan Yıldırım gelirse direkt olarak Baros'un yedeği olacağı için Baros'un sadece sakatlığında değil Rjkaard'ın sisteminde devamlı rotasyonu olucak. Yani ciddi ciddi Arda'lı Elano'lu Keita'lı hedefleri yüksek bu kulüpte forma şansı daha kötü kadrolu Bjk'de forma şansı bulmasından daha yüksek olucak.

    3-Galatasaray'ın gençlerinin nerelere geldiği ortada, özellikle Neskeens'li Galatasaray ile Galatasaray'daki oyuncuların ful potansiyellerine ulaşıp Avrupa'nın iyi kulüplerine gitmeleri diğer kulüplere oranla çok daha yüksektir.

    Umarım Sercan da bunları görür de bu transfer biter.

    YanıtlaSil
  27. bence sercan transferi nonda yüzünden yatabilir adam gitmek istemiyor her fırsatta sölüyor bunu..türkiye'de galatasaray'dan baska takımda oynamam da demişti sanırım..o yüzden ikna edilmesi çok zor diyorum ben..ama umarım olur..fakat kişisel kanaatım caner transferinin daha önemli olduğu yönde..

    YanıtlaSil
  28. fossa'nin elano haberinden sonra güvenim sonsuz. bu transfer bitmistir. hayirli olsun

    YanıtlaSil
  29. inş. doğrudur eğer doğruysa her gün burdayım ama değilse yine burdayım .D napıyım adam gibi site yok başka.D

    YanıtlaSil
  30. selam arkadaşlar ben bu siteye ilk defa yazıyorum ama bizden haberi ilk siz vermişsiniz, bunu son dakika gelişmesi olarak söyleyebilirim duyumuma göre eğer Galatasaray şu dakikalarda teklifi yükseltmezse ki son teklifimizdi, Fenerbahçe Sercan için Bursasporla 19.45 sıralarında anlaşmaya vardı. Pek üzülmemek lazım çünkü bu adam bu kadar para etmezdi, hayırlısı olsun.

    YanıtlaSil
  31. FCN diarra da son durum nedir acaba?

    YanıtlaSil
  32. yeni haberler varmı acaba

    YanıtlaSil
  33. Büyüksün FCN şu güne kadar senden bir kötü haber almadım he :)

    Sol tamam, forvet tamam, Aurleio tamam. Şimdi boş kontenjana Coloccini :) O hayırlı haberi de verirsin umarım.

    Galatasaray'ın 2 farklı takımı da çok kaliteli oldu 2'side bu sene şampiyonluğun tek 2 adayı bakalım kim 1. gelecek :)

    YanıtlaSil
  34. Adsız 20:06 'da çok net konuştu FCN ne olacak şimdi :)

    YanıtlaSil
  35. bu fener haberi doğrumu yoksa dalgamı geciliyor

    YanıtlaSil
  36. Selocan24

    Öncelikle teşekkürler :)

    Aurelio konusunda net birşeyler yok şu anda.. Sadece sözlü görüşmelerde anlaşma sağlandı, tamam denildi. Belli değil daha, şöyle gelsinler otursunlar konuşalım :)

    Sercan'ın Fenerbahçe transferi ise Antu'da bile böyle bir haber yok, arkadaş gelip bizim blogamı giricek bu haberi :)

    Biz Sercan'la anlaşmadık, kulübüyle anlaştık ve herhangi bir pislik olmazsa Sercan gelir imza atar. Çünkü takımıyla anlaştıktan sonra oyuncuya aslında pek laf düşmüyor.

    YanıtlaSil
  37. Nonda Bursa'ya gitmeyi kabul ederse Sercan 5 Yıllığına Galatasaray'da

    4.8m euro+Nonda karşılığında Bursaspor ile anlaşmaya varılmıştır

    Sabah saatlerinde de Sercan'ın menajeri Efgan Erciyas ile Florya'da görülülüp oyuncuyla anlaşma sağlandı

    Tek sorun Nonda'nın Bursa'nın teklifini kabul etmesinde

    YanıtlaSil
  38. artık şu transfer sezonu bitsede rahatlasak. iş yapamaz oldum surekli haber forum takip etmekten:) varmı bi gelişme. başka yerlerde de fb haberi cıkıyor, sanırım biri dalga geciyor. kluple anlaşılmışsa bu iş bitti demektir

    YanıtlaSil
  39. Texas bilgi için sağol.Nonda gitmeyi kabul etmesi lazım artık.Bir esprisi kalmadı bizim için.

    YanıtlaSil
  40. Herkese iyi geceler.
    Sercan ya Fenerbahce'ye imza aticak, ya da Bursaspor da kalicak.Galatasaray'la görüsme oldu ama bunu sadece Fenerbahce'den daha fazla para koparmak icin yapildi.

    Aurelio Galatasaray'a her an imza atabilir.
    Caner kiralik alindi, iyi bir performans gösterirse sezon sonunda satin alicaz.
    Hakan Balta'nin pesinde Bundesliga'dan bir kac takimi var.Caner bu yüzdende o bölge icin düsünülüyor.

    Not: Aurelio Besiktas'a filan gitmiyecek.Cikan haberlere inanmasin kimse.Besiktas Yildiray Bastürk'e haftaya imza attircak.

    YanıtlaSil
  41. ya hu tatile gitmek var yine şu haberlerden kurtulmak için gidip gelince herşey olmuş olsa ne güzel olur..

    YanıtlaSil
  42. Fenerbahçe nin 5.5+ali bilgin giib bir teklifi varken, bursa 4+nonda ya mı satacak sercanı. adamlar zaten paraya ihtiyaçları oldugundan satıyor. takassız kemiksiz para almaya çalışıyor. Bu teklife satmaları imkansız bence.

    YanıtlaSil
  43. O değil de bi M.Diarra vardı noldu o?

    YanıtlaSil
  44. sercan çok büyük bir aksilik olmazsa 2-3 güne fenerbahçeye imza atacak.kaynak bursa yöneticisi

    YanıtlaSil
  45. Fenerbahçelilerin bahsettiği habelere inanmayın arkadaşlar. Sercan ın amcası ile biraz önce konuştular yanımda. Galatasaray ile anlaşılmış ve ve Nonda nın teklifi kabul etmesi bekleniyormuş. Kabul etmezse tabi kimse bilemez...

    YanıtlaSil
  46. Şaşkınbakkal

    Buralarda biryerlerde Sercan Galatasaray'a giden diyen bir arkadaş varmış doğru mudur?
    O zaman bugün ve yarın uyumayın derim size;)
    En geç yarın 12de bu transfer açıklanacak çünkü..Gece 12...

    YanıtlaSil
  47. Caner Transferi Olabilir Lakin Sercan Bu Şartlarda Zor Görünüyor.Yani Ne Bileyim.Gelsin İsterim Tabii Ki Ama O Kadar Para Vermez Bizim Yönetim Bursa'ya.Ama Caner Kiralık Olarak Gelir Oynar.Beğenilmezse Gönderilir Gider...Hayırlısı Olsun Artık...

    YanıtlaSil
  48. bursa ile anlaştı diyor fcn hala ortalığı karıştırmaya çalışıyorsunuz.

    YanıtlaSil
  49. Adsız 23:13

    Diarra transferi çok büyük ihtimalle sadece o görüşmeyle kaldı.
    Görüşme sırasında neler oldu, neler bitti bilemeyiz elbette ama ses seda çıkmadığına göre pek olumlu şeyler olmamış gibi görünüyor.

    Efsane78 & Adsız 23:03 & Adsız 22:46

    Fenerbahçe tarafından yapılan bir açıklama sonrasında para verip transfer yapmayacaklarını belirtmişlerdi.

    Nonda'yı biz keyfimizden vermedik, Bursa yönetimi Nonda veya Aydın + 5milyon euro istek yaptı bizim teklifimize karşılık, görüşmeler sonrasında fiyat 4.5düzeyine düştü.

    ----

    Bu arada birşeyi belirtmek istiyoruz; Bugüne kadar hiç bir hakaret içeren veya küfür içeren yorumları yayınlamadık, bundan sonrada yayınlamayız.

    Kimseyi zorla sokmuyoruz bloga, zorla okutmuyoruz haberleri.. Lütfen biraz seviyeli yorum yapın.

    Ayrıca tekrar tekrar belirtiyoruz "SERCAN İÇİN SADECE BURSASPOR YÖNETİMİNE TEKLİF YAPILDI ve GÖRÜŞMELER İÇİN İZİN ALINDI."

    Neden imza atılmış gibi davranıyorsunuz, orasını anlayamadık hala..
    "Görüşmeler sürüyor" diye belirtirken "Ne zaman açıklanır" diye soruluyor. Arkadaşlar sadece görüşme var, görüşme.

    Oraya "Hoşgeldin" yazılmasının nedeni Bursa'nın bu teklifi kabul etmesi sonrasında transferin gerçekleşme ihtimalinin artması sonucunda yazıldı.

    YanıtlaSil
  50. sevgili fcn sana gelen bilgi yanlıs degil.ama sercan kesinlikle fenerbahceye gidecek.bunu bursa kanadından ögrendim

    YanıtlaSil
  51. Efsane78

    Hocam Sercan gelir, gelmez orasını bilemem ve orasına karışmam.

    Bizim bildiğimiz ve öğrendiğimiz kadarıyla Sercan için Bursaspor yönetimi ile anlaştık. Amma velakin Fenerbahçe teklif yapar, Beşiktaş teklif yapar oyuncu orada oynamak ister bilemeyiz.

    Bizim öğrendiğimiz Bursa taraflarından gelen haberler doğrultusunda "Sercan Galatasaray sempatizanı ve Galatasaray'a gidecek"

    Ama ne olur?
    Biz 1 verirken Fenerbahçe veya Beşiktaş yada X bir takım 2 verir oyuncu oraya gider. Orasına karışamayız.
    Biz sadece gelen bilgileri veriyoruz.

    Biz Bursaspor yönetimine teklif yaptık, onlar kabul etti, Sercan için görüşmelere başlandı.

    Olay bundan ibarettir.
    Ne fazlası, ne eksiği var.
    Sercan'ında Galatasaray sempatisi olduğunu bildiğimiz için ve Bursa'daki arkadaşlarımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda bu transferin olma ihtimali yüzde 75.

    YanıtlaSil
  52. ya offff ya. sercan kime gidecekse gitsinde, transfer bitse de bizde kurtukup rahat rahat uyusak işlerimize devam etsek

    YanıtlaSil
  53. benim bildigim bilgide en son 5.5+ali bilgin verilmişti.
    fenerbahçe 6 yada 6.5 çıkarsa ibre fenerbahceye döner.
    bursaya deli gibi para lazım.gsnin teklifi pek cazip degil gibi fenerin yanında.

    zaten bir kaç gune belli olur ama ben olsam o çoçugu ne fb nede gs'ye alırım.iki takımda da yedek olacak.hayırlısı olur inşallah diyelim.transfer zemini biraz kaypaktır bunu da kımse unutmasın

    YanıtlaSil
  54. ya burada suyun karşı tarafındakilerin bazılarının yorum yapması çok gereksiz tamam sercan 3 büyüklerden birine gidebilir bu zaten çok normal hadi onların gönüllerince yazayım fenere de gidebilir ama gelip buralarda çaresizliğinizi göstermeyin biz zaten bu taraftan yusuf yusuf seslerini duyuyoruz sonuçta göreceğiz bu adam zaten bir takıma transfer olacak gidin kendi forumlarınızda yazın not lafım kuş cinslerinin taraftarlarına

    YanıtlaSil
  55. Fenerbahçe teklif yapmıştır, yapmamıştır orasını bilemem.

    Ali Bilgin'i kabul edeceklerini zannetmiyorum keza 4milyon+4 oyuncuyu kabul ederlerdi öyle olsaydı. Bizden Nonda veya Aydın'ı isteyenler Fenerbahçe'den en az Nonda ayarında veya Aydın ayarında bir oyuncu vermeleri gerekir diye düşünüyorum.

    Ayrıca bizim teklifi tekrar söylüyorum biz yapmadık, Bursa kendisi istedi. 5milyon+Nonda demişlerdi bizde 4.5+Nonda yaptık, onlarda kabul etti.

    Nonda kabul etmezse Aydın'ı göndeririz herhalde, çünkü onlar Aydın veya Nonda demişlerdi tekliflerinde. Oyuncular gitmek istemezler, şartlar uymaz, gelmek istemezler; bu tür durumlar bizleri aşar.

    Evet, seninde dediğin gibi transfer zemini biraz kaypaktır. Bugün A takımına EVET diyen yarın B takımına İMZA ATAR.

    Şu 9 gün epey hareketli geçecek.

    Biz her zaman söyledik, yine söylüyoruz.
    Bizler sadece gelen bilgileri paylaşıyoruz.

    YanıtlaSil
  56. agzına saglık fcn hocam.aynen bekleyip görmek lazım.kim alırsada hayrını görsün diyorum.ama benim gönlüm onun bursada kalması.

    çoçuga yazık olur istanbulda..

    o çoçuk biraz akıllı olsa gelmez istanbul külüplerine.seneye avrupaya gider.

    YanıtlaSil
  57. Fcn blog son yazdiklarniza göre zaten mantikli olan bize gelmesidir. Yani biz teklif yapmadik onlar bizim teklfimiz kendileri secti, kendileri nonda arti bi miktar para istedi bizde kabul ettik ben sanmiyorum ki 5.5 milyon + ali bilgine evet desinler. Ali bilgin etse etse 1 milyon eder benim gözümde. Bence bu is bitmisdir Sercan isi sadece imzaya kalmisdir gse gelecekdir.
    Siz olsaniz 5,5 milyon arti ali bilginmi dersiniz yoksa 4,5 arti nondami dersiniz. Eger bu sartlarda feneri kabul ederlerse ben güler gecerim. :)

    YanıtlaSil
  58. Bursa'da kalırsa bir yıl daha kendisini geliştirir fakat Galatasaray'a geldiği zaman Rijkaard ve Neeskens gibi antrenörler kendisinin gelişimi için biçilmiş kaftan olacaktır.

    YanıtlaSil
  59. tüm yapıln yorumlar ve bilgileri göz önüne alarak söyleyebilirim ki; en yakın taraf galatsaraydır. bursa kendi teklif etmiş bu parayı ve nonda'yı galatasaray da anlaşmış. eh zaten sercan da galatsaraylı olduğunu bilmeyen yok. futbolcuyla anlaşılacağı da kesin. tahminimce pazartesi veya salı günü sercan imzayı atar. hatta sercan, caner ve aurelio ile toplu bi imza töreni olabilir. galatasaray gövde gösterisi yapar.

    galatasaray'ın adının olduğu her yerde umut vardır!!!

    YanıtlaSil
  60. Adsız 00:20

    Dediğim gibi Ali Bilgin ile ilgili bir teklif kabul edilmez. Bursa zaten kendisi teklifi yaptı Sercan için Nonda veya Aydın üzerine para diyerek kendileri yaptılar teklifi, biz sadece biraz pazarlık yapıp kabul ettik.

    Eğer 5.5 milyon euro + Ali Bilgin gibi bir teklifi kabul ederlerse ya karaktersizlerdir, yada başka şeyler dönüyordur.

    YanıtlaSil
  61. şu forumları takip ettigim kadar dersleri takip etseydim, transferleri merak ettigm kadar limiti turevi takip etseydim aynştandan sonra ben olurudum bilim dunyasında. transferin en hareketli takımı olmak ne kotu bi şeymiş ya. ne guzeldi eskiden. transfer yapmazdık, beklenti olmazdı, forum takip etmek, haber takip etmek ne zor işmiş, ne stresli işmiş ya. ben eski galatasarayımı istiyorum. ne guzeldi o gunler

    YanıtlaSil
  62. Boş konuşmaya gerek yok

    FB para verip oyuncu transferi yapmayacak bundan sonra.Teklifler sadece fiyat arttırma amaçlı

    Bir ihtimal Tuncay'ı alacaklar.Başka da yok

    Semih oynayamıyor zaten birde Sercan'ı mı alacaklar

    Çok açık ve net söylüyorum.Bursaspor ile anlaşıldı ve Nonda bekleniyor

    Bursa ne Bjk'nin elden çıkarmaya çalıştığı Zapo'yu nede Fb'nin çürüğü Ali Bilgin'i kabul etmedi

    Israrla Sercan'ın yerini doldurabilecek bir adam istediler ve Nonda da anlaşıldı

    Bu sabah da Sercan'ın menajeri ile Florya'da görüşülüp anlaşıldı

    Nonda evet derse transfer bitmiştir

    Uzatmaya gerek yok

    YanıtlaSil
  63. fenerbahçenin bursaya ilk teklifi zaten 5,5 milyon euro+ali bilgindi ve bursa bunu reddetti onun yerine vedersonu istediler fenerbahçede vermedi.

    YanıtlaSil
  64. ben inanmıyorum bu fb haberlerine. söz verilmişse sözdür. koca bursaspor klubu sözündenmi dönecek. bunlar fb lilerinm uydurması.

    YanıtlaSil
  65. Sercan'ın Galatasaray'a gelmesiyle Fb'ye gitmesi bir değil. Fb'de guizanın yedeği olmaya mahkum fakat Galatasaray'da yedek kavramı yok. sene de en az 15-20 arası maç oynar bu adam. Ancak fb'ye giderse Emreciksin ve Topuz gibi ve daha niceleri gibi kaybolup gider. O yüzden parayı değil geleceğini düşünmeli daha 20 yaşında parayı elbet kazanıcak Galatasaray'da fb'den aşağı kalır bir yıllık vermez zaten. Bursa'da adam gibi oyuncusunu düşünsün öyle karar versin.

    YanıtlaSil
  66. + Rijkaard, Neeskens faktörü. Daum ne katacak Sercan'a ?

    YanıtlaSil
  67. Sercan'ı dolaylı olarak tanırım, gerçek bir Bursaspor taraftarı olduğunu çok iyi biliyorum. Bursa şehrini bilmeyenler tarafından garip karşılanabilir, ama Bursa'da sadece Bursaspor'u tutan çok kişi var.

    YanıtlaSil
  68. Ismail koybasina, mehmet topuza, ozer hurmaciya, verilen o paralardan sonra sercan cok daha fazlasini hakediyor bence.. Neden bu kadar az para istiyorlar anlayabilmis de degilim.. Insallah takimda goruruz kendisini..

    YanıtlaSil
  69. Bursaspor yönetiminin aklını seveyim. 3 milyon euro bile etmeyecek bir adamı makyajlarla allandırıp pullandırıp iyi bir paraya satacak. Sercan tipik anadolu golcüsüdür. Rakip defansların arkasına iyi sarkan,boş alanlarda iyi işler yapan bir anlamda Youla'dır. Hatta diyorum ki Sercan'ın Youla'dan eksiği vardır fazlası yoktur. Böyle futbolcular anadolu takımlarında iyi oynar göze batar çünkü anadolu takımları birbirine karşı açık oynadığı için rahat pozisyona girerler ancak büyük takımlara geldiği zaman kapanan defansların arasında kaybulup giderler. En büyük artıları olan hızları onlar için bir anlam ifade etmez. Anadolu takımları 3 büyüklere karşı kapalı oynadığı için pozisyonas giremezler ve kapalı defansların arasında kaybolup giderler. Bir ara Beşiktaş'da oynayan Sertan Eser vardı. Son derece hızlı sol ayağına hakim seri bir adamdı ama anadolu takımlarının iyi golcüsüydü. Beşiktaş'da tutunabildi mi? Sercan'a verilecek para koca bir hatadır, Sercan ne o parayı hakeder ne de Galatasaray'da forma giyebilir. Üzülerek söylüyorum ki Sercan'ı alacak keriz kulüp biz olmayız.

    YanıtlaSil
  70. @ruicosta10
    bursa'da oturup bursaspor'u tutan bazı arkadaşlarımda sercan'ın iyi bir Galatasaraylı olduğunu söylediler bana. abarttılar mı orasını bilemiyorum ama odasında galatasaray posterleri bile varmış sercan'ın =).
    --
    bu arada youla ile sercan'ı kıyaslayan Adsız kardeş tebrik ediyorum seni =D.

    YanıtlaSil
  71. Tebrik et arkadaşım. Hep bereber göreceğiz Sercan'ın Youla'dan ne farkı olduğunu. Bursaspor özellikle menejeri açıklama yaptırıyor ve piyasasını arttırıyor. Sercan'da büyük takımlarda forvet oynayabilecek yetenek yok. Bursa'ya benzemez Galatasaray'da oynamak. Üç hafta gol atamadığı zaman tribünler adamı topa tutar. Hakan Şükür'ü bile belli aralıklarla eleştirdik. Sercan'ın Youla'dan hiç bir artısı yok. Tipik anadolu golcüsü. Açıkcası gecen sene başında Ferdi konusunda da millet bana gülüyordu, büyük yetenekti, harika futbolcuydu bende yazmıştım Rize'de bile oynamayan bir adamın neresi harika hep beraber bir sezon boyunca Ferdi'yi gördük pardon göremedik. Ben iddiamın arkasındayım Sercan=Youla hatta Youla daha iyidir. Bursaspor kanadı söylesin avrupanın büyük kulüpleri istiyormuş hepsi hikaye. Senin verdiğin 5 milyon euroyu Man. Unit. veremeyecek ya da para babası City' mi? Lig uzun hep beraber göreceğiz. Bursa'da çok gol atar hem fikiriz Okan Yılmaz'da atıyordu. Anadolu takımlarında oynamak üç büyüklerde oynamaya benzemez.

    YanıtlaSil
  72. bu arada resmi site aurelio'nun transferini yalanladı.

    http://www.galatasaray.org/kulup/haber/4586.php

    YanıtlaSil
  73. manchester united sercan'dan sonra hatırlarsanız veysel cihan'ın da peşinde düşmüştü. ne yapsın adamlar anadolu golcülerini seviyo. hani mücadeleci falan, youla'ya da benziyolar...

    YanıtlaSil
  74. Bir önceki adsıza aynen katılıyorum sercanı 10 milyon euroya transfer etmek ya da nondayla birlikte 4 oyuncu verip 5 milyon euroya almak galatasaraya yapılmış en büyük ihanettir sercan kim ki o kadar para ediyor bilmeyen de bunu eto sanacak gençmiş gelecek vaad ediyormuş benim yaşım 34 ne yıldız adayı diye lanse edilen büyüklere gelip tarihe karışmış isimler gördüm en basiti tarık gençlerde yıldızdı çok büyük paraya fener aldı şimdi nerede bilen var mı ben sercanı istemiyorum bursa fırsattan istifade bizi soyacak bu arada ertuğrul efendiye de iki çift lafım var ertuğrul sağlam galatasaray düşmanlığını bırak bizim adımızı ağzına alırken destur çek haddini bil beşiktaştan gittin adamlar şampiyon oldu inşallah bursa da kovalar seni

    YanıtlaSil
  75. aureliooyu bizim kulüp niye almaz bıktık linderothdan mehmet güvenden bunların yerine alınsa olmazmıydı galatasaray fener üzülmesin diye nasıl vazgeçer onlar bizim taraftarı imza istedi diye kovalasın,aslantepe bitmesin diye uğraşsın bizimkiler de feneri kırmamak için aurelio gibi adamdan caysın yazıklar olsun

    YanıtlaSil
  76. Anlamadığım olay şu bu adamın menajeri Florya'da görülüyor.

    Bir çok kanala çıkıyor, Aurelio'yu paşa paşa oynatırım Türkiye'de Aziz Bey'e inat diyor.

    Galatasaray ile görüşmemiz oldu diyor.

    Bizim yönetim çıkıp yalanlıyor.

    Ters giden birşeyler var.

    Kişisel fikrim olarak Aurelio'nun gelmesini zaten istemiyordum, iyi oldu gelmedi.

    Bayram Tutumlu adındaki şahsın ne kadar yalancı olduğunuda öğrenmiş olduk böylece..

    ----
    Neyse konumuz Sercan.

    Zaten blog ekibinde ciddi bir değişim ve revizyon olacaktır. Bu konular sonrasında..

    YanıtlaSil
  77. FCN bu yorumlarınızdan anladğıma göre siz de istihbaratlarınızdan şüğhe duymaya başladınız haksız mıyım revizyon falan demişsiniz?

    YanıtlaSil
  78. Şüphe duymak demiyelim ona blog ekibinde bir kaç değişiklik olucak, bazı bölgelerde yeni isimler görebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  79. Hoşgelemediler ne yazık ki, ama inşallah gelirler. Bu arada Sercan'ın kalitesini tartışanlar gitsin pazarda soğan satsın adam daha 19 yaşında, Nonda kalsa bile zor frma giyer bu kadar üst düzey oyuncunun arasında, o yüzden Bursa'ya gidip ikinci baharını yaşaması en makulü.

    YanıtlaSil
  80. Soğan da satarız arkadaş hiç merak etme. Biz ülke insanı olarak sadece kendi bildiğimizin doğru olduğunu savunduğumuz için bu hallerdeyiz. Zaman uzun ve hep beraber göreceğiz. Sercan büyük takım futbolcusu mu değil mi?

    YanıtlaSil
  81. adsız sen de git odun sat ancak ondan anlarsın sercanın kalitesi tartışılmayacak kadar ne büyük başarısı var avrupa gol kralı mı oldu türkiye gol kralı mı milli takımda banko mu oynuyor amma da abarttınız yeter artık be gören de maradona sanacak sizin gibler olduğu sürece bursa 100 milyon euro bile ister adamlar haklı

    YanıtlaSil
  82. Adsız nickiyle yorum yapan arkadaş,

    "Bursa'ya benzemez Galatasaray'da oynamak. Üç hafta gol atamadığı zaman tribünler adamı topa tutar." demişsin.

    Baros kaç haftadır gol atamıyor, bir an bile desteğimizi kestik mi?

    Galatasaray diğer büyük takımlara benzemez, taraftarı da diğer takımların taraftarına benzemez. Biz kime destek verilip kimden destek çekileceğini iyi biliriz.

    Sercan bize geldi geldi, gelmedi gerçekten kariyerini harcayabilirler diğer takımlarda...

    YanıtlaSil
  83. Kişisel inancım transferlerden en az bir tanesi yarın ki maçtan sonra açıklanacağı yönünde..inşallah yani:D...

    YanıtlaSil
  84. hiç ses seda yok transferden yine mi yahu demeye az kaldı bir bilgilendirme yapın bari

    YanıtlaSil
  85. Adsız 22:53

    Transferi biz yürütmüyoruz ki an ve an sizlere burada şu oldu, bu oldu diyelim.

    YanıtlaSil
  86. Number 7 arkadaşım Baros gecen sene gol kralı olmasaydı görürdüm ben bu yorumları. Bir önceki sene başarılı olan Nonda gecen sene yerden yere vuruldu. Gecen sezon iş yapamayan Ümit Karan'a bu taraftar sırt döndü. Sercan son derece vasat bir adam tek artısı hızı. O hızıda büyük takımlarda iş yapmaz. Ha taraftar konusuna gelince benim kadar Galatasaray'lı ol ondan sonra konuş. Sadece iyi sezonlarda tribünlerde yerini alan taraftar grubundan değilim. 2008 yılında son 6 hafta şampiyonluğa gidiyorduk ve bilet bulmak için stad önlerinde kavga ettik. Peki bu kadar vefalı taraftardıkda gecen sene son 6 hafta neden 5 binlere oynadık. O zaman biz sadece takımının iyi gününde yanında olan bir taraftar topluluyumuyuz? Ortalama 4 milyon Galatasaray'lının yaşadığı İstanbul'da 18 bin ayakta 24 bin kişilik stadı dolduramıyoruz bu mu taraftarlık. Soğan sat, odun sat bilmem ne sat. Varsa görüşünüz yazarsınız. Benle aynı fikirde olmak zorunda da değilsiniz. Sana göre iyi futbolcudur bana göre beş para etmez. Herkesin kendine göre doğrusu ya da yanlışları vardır. Sercan'a verilecek para günahtır. Sercan anadolu kulüplerinin büyük oyuncusudur. Gecen senelerde de bu tarz eleştirileri aldım ama yanılmadım. Yine yanılmayacağıma eminim. Yanılırsam mı gelir burdan hepinizden özür dilerim. Menejerinin fiyat arttırmak için her gün Fener'e, Beşiktaş'a ve Galatasaray'ımıza peşkeş çektiği bir adamıda gelip burda savunmam. Herkesin görüşü kendinedir katılırsın ya da yorumunu belirtirsin olur biter.

    YanıtlaSil
  87. Gene "Adsız" arkadaşa,
    Kendi ağzınla demişsin "herkesin görüşü kendinedir katılırsın ya da yorumunu belirtirsin olur biter" diye.

    Ben de katılmadım ve yorumumu belirttim, dedim ki biz 3 hafta gol atamıyor diye kimseyi sebepsiz yere yerin dibine sokmayız. Bak kendin diyorsun "geçen sezon iş yapamayan" Ümit Karan diye. Ümit çaba gösterdi de biz mi yerden yere vurduk?

    Ümit yattı, Nonda aynı şekilde, sözleşme yeniledi yattı, biz sırt döndük. Gene kendin demişsin "gol kralı Baros" diye. Biz biliyoruz Baros'un potansiyelini ki sırt dönmüyoruz, nasıl çaba sarfettiğini, ne kadar hırslı olduğunu görüyoruz ki sırt dönmüyoruz.

    Herkesin kalitesi bellidir, bence de Sercan kaliteli bir oyuncu. Kalitesini bildiğimden çabaladığı sürece bir Galatasaray taraftarı olarak ben ona sırt dönmem. Ve benim gibi düşünen bir çok taraftar da bulabilirim.

    Ayrıca ben senin Galatasaraylılığına ne laf söyledim ki sen benimkine söylüyorsun? Tartışmayı yanlış yerlere saptırmanın alemi yok.

    Sana göre Sercan kötü bir oyuncudur, bana göre iyi. Bitti bu kadar. "Benim kadar Galatasaray'lı ol ondan sonra konuş" lafı nerden çıktı buna anlam veremedim. Hangi sıfatla belirliyorsun kimin kimden iyi Galatasaraylı olduğunu?

    Uzatmayalım lütfen, Sercan gelir de başarısız olursa gerekirse ben de özür dilerim, yanılmışım derim. Mesele o değil. Ben senin görüşüne katılmadım, gerekçelerimi belirttim, sen de kendi gerekçelerini belirttin. Daha fazlası laf salatası olur.

    Önce saygı lütfen.

    YanıtlaSil
  88. Arkadaşım sırt dönmedik diyorsunda Nonda ya da Ümit ya da herhangi bir futbolcunun formsuz dönemi olamaz mı? Nonda'nın ilk seneki şampiyonlukta payı yok mu? Gecen sene başında Bükreş maçları dahil süper bir başlangıç yapıp sonra talihsiz sakatlanmadı mı? Sonrasında Skibbe gibi vasat bir hoca yüzünden doğru dürüst forma bulamadı çünkü formayı adaletli dağıtmadı. Hatta Nonda bu konuda sezon içinde bile açıklama yaptı. Antremana katılmayıp havuz kenarında yatanların ismini ilk 11 de sürekli görünce doğal olarak konsantremi kaybettim dedi. Kim olursa olsun aynı şekilde düşünür. Ben sıcağın altında çalışırken sahada yatanlar her hafta 11'de oynuyor dedi. Formada adaleti yakalayamazsan takımı komple kaybedersin. Sercan konusu çok uzadı gerçekten. Herkesin görüşüde kendine aittir. Sen Sercan'ın iyi olduğunu düşünüyorsan saygı duyarım ben düşünmüyorum. Sercan'ı kesinlikle Nonda'ya tercih etmem. Eğer yorumlarımızda saygısızlık yaptıysakda özür dileriz.

    YanıtlaSil
  89. Kimse kimsenin Galatasaraylılığını tartışmaya kalkmasın.

    YanıtlaSil
  90. Galatasarayımız için hayırlısı olsun deyip kapatalım konuyu.

    YanıtlaSil
  91. Fener'de diyenlere kapak olsun

    Sercan Yıldırım ve Caner Erkin Galatasaray'da

    En yakın zamanda açıklanacak resmi şekilde

    Hayırlı olsun Hepimiz için

    YanıtlaSil
  92. scoutGS de yazmaya basladi 2 genc hayirli olsun diye ama isim yazmadi isanllah sercandir caner gelsede olur gelmese olur ama sercan mutlaka alinmali

    YanıtlaSil
  93. ScoutGs'nin bahsettiği oyuncular Sercan ve Caner mi FCN?

    YanıtlaSil
  94. abi scoutgs hayirli olsun haberi yaziyor ,sence ne oldu bu sercan !bir haber yapsan

    YanıtlaSil
  95. andre-pierre gignac galatasarayda

    YanıtlaSil
  96. Selamun Aleyküm

    Fcn Blog yokmu ustalar bi gelisme ya?
    Sercanin gelmesini cok istiyorum caner gelsin gelmesin fark etmez ,volkan gideceksee gelsin.
    Ama Sercani mecbur biz kapmamiz lazim.
    Cevap verirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  97. scoutgs'nin haberi ve f5 resmi sitesi yalanlaması sonucu artık herkes kesin gözüyle bakıyor bu transferlere, eğer bir pürüz çıkmayıp gerçekleşirse bu transferler sizi balarınızdan ötürü tebrik ediyorum ve bundan sonrada takipte olacağım yine daha öncedende olduğu gibi...

    YanıtlaSil
  98. Bugün 23 Ağustos Pazar.

    Yazdığımız tarih 21 Ağustos Cuma.


    Yeterince açık mı?

    Hala tartışacakmısınız FCN Blog ekibini?

    YanıtlaSil
  99. Yani Hocam,Scoutgs'nin bahsettiği oyuncuların Sercan ve Caner olduğunu doğruluyorsun değil mi?

    YanıtlaSil
  100. Sercan transferi gerceklesirse ozaman alemin en baba sitesi blogu olursunus cünki ilk sis acikladiniz

    Civ Civlerin resmi sitesi yalanladi icin artik yavas yavas inanmaya basladim

    ben acikcasi sercan gelirse elano ve keita transferinden cok sevinecem gelecege yatirim olur

    YanıtlaSil
  101. ellal olsun yni onayliyunuz oldu ,size guvenmirodum am hellal olsun cok buyuk is ypmis olursunuz,blog olarak olursa sercan !hella

    YanıtlaSil
  102. Sitede yazılanları görmedim açıkcası fakat eğer transfer edeceğimiz iki oyuncu adı yazdılarda bu isimler Sercan ve Caner.

    YanıtlaSil
  103. Hakan89...

    kullandigin dil türkce mi, yoksa baska bir dil mi? Biraz kullandigimiz dile saygi göstersek! Blog sahibi kardesime de buradan bu tarz yazilari buraya koymamasini tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil
  104. YANI onlar oldu bitti diyorsunuz,caymak yok ne zamn aciklanir ! sence

    YanıtlaSil
  105. Hakan89

    Nerden bileyim ne zaman açıklanır.

    Transfer ettiğimiz veya edeceğimiz bir isim yazdılarsa üstü kapalı o isimler Caner ve Sercan'dan başka birisi değil.

    Biz sadece bunu söylüyoruz.

    YanıtlaSil
  106. yha bu trasferler kesin bittimi

    YanıtlaSil
  107. en son ayın birine kadar vakit var

    caner %90 ptesi acıklanır

    sercan %10

    YanıtlaSil
  108. sercan'ın bu pazartesi açıklanması lazım.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0