Bayan Takımda Forma Numaraları..


Bugün fena sardık Bayan Basketbol'a bakalım, hayırlısı.. Eee tabii sabah sabah menajerler ile görüşme yaparsan olacağı bu :) Işıl'ın durumu, Işıl'ın röportajı, Jia'nın durumu, Sophia ve Seimone'nin durumu, Tuğba'nın durumu, kamp performansları falan derken sıra geldi bayan baskette forma numaralarına..

Galatasaray bayan basketbol takımında gelecek sezon oyuncularımızın giyeceği forma numaraları belli oldu. Gelecek sezon takım kaptanlığını yine geçtiğimiz sene olduğu gibi Yasemin Horasan ve Işıl Alben yapıcak. Kaptan yine 10 numarayı sırtına geçirmiş vaziyette.. Zaten yerli oyuncularda pek bir değişiklik yok, sadece yeni gelen isimlerde değişiklikler var.. Geçen sene Şaziye'nin giydiği formayı bu sefer bir başka sorunlu oyuncu Nilay Yiğit giyecek. Bu yıl Nilay'a laf yok, malum bizden daha iyi Galatasaraylı (!) ya kendisi.. Işıl gibi, Yasemen gibi, Tuğba gibi..

Bu arada Tuğba 2 ay yok, Işıl'da az evel yazdığımız gibi nerden baksanız 2 ay yok, Seimone Ocak'ta gelicek numarası kaç olucak bilmiyorum ama geçen seneki gibi olur herhalde oda 23 olur.

4-Tuğba Palazoğlu
5-Ivana Vecerova
7-Nilay Yiğit
8-Dilara Kaya
9-Bahar Çağlar
10-Işıl Alben -K-
11-Yelena Leuchanka
12-Gizem Başaran
13-Yasemin Horasan -K-
14-Yasemen Saylar
15-Jia Perkins
33-Sophia Young
55-Esra Şencebe

Head Coach: Zafer Kalaycıoğlu

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0