Cemal'e 5 Maç Ceza..




Galatasaray Cafe Crown sporcusu Cemal Nalga’nın eylemine uyan Disiplin Yönergesi’nin 37. Maddesi uyarınca; 8 MAÇ MÜSABAKALARDAN MEN VE 4.000-TL PARA CEZASI ile tecziyesine, suçun hazırlık müsabakası sırasında ve tahrik altında işlendiği dikkate alınarak 13. Madde çerçevesinde sadece müsabaka cezasında indirime gidilerek netice olarak sporcunun 5(BEŞ) MAÇ MÜSABAKALARDAN MEN VE 4.000-TL PARA CEZASI ile tecziyesine,  iş bu kararın ilgiliye tebliğine, Disiplin Talimatı’nın 51. Maddesi çerçevesinde para cezalarının 30 gün içerisinde ödemesi gereğinin bildirilmesine oy birliği ile karar verildi.

 İstanbul Cup'ta oynanan maç sıraında rakip oyuncuya yumruk atan Cemal'e 5 maç ceza verilmiş. Tamam, yumruk atmak veya kavgaya sebebiyet vermek ceza sebebidir amma velakin hazırlık maçındaki bir olaydan ötürü böyle bir ceza gereksizdir, saçmadır. Resmi bir maçta olsa yaparsın eyvallah..

Sahi, 2-3ay evel final serisinde bayan hakemlerin bulunduğu masayı tekmeleyen, Yugoslavca küfürler eden ve hakemlerin üzerine yürüyen iki oyuncuya kaç maç ceza verilmişti..
Hatırlayanınız varmı?

1 yorum:

  1. bir galatasaray taraftarı olarak cemal nalga gerçekten rakibine yumruk attı ise ve helede bu kendini savunmak için değilse cezanın doğru olduğunu düşünüyorum hatta bu adamı takımdan uzaklaştırmak gerektiğini düşünüyorum sporun ruhunu anlamamış bir adamla gs nin işi olamaz bu arad suyun karşı tarafındaki iki öküz az ceza aldı diye bizim oyuncunun yaptığı bu şekilde savunulamaz evet o iki öküze az ceza veren fenerasyon ile mücadele etmemiz gerekiyorsa etmeliyiz hemde daha iyi takımlar kurarak en önce sahada mücadele etmeliyiz

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0