Bir Bu Eksikti..

Galatasaray'ın resmi televizyonu GS TV'yi izlemememiz için herkes elinden geleni yapıyor. Önce yayından kaldırıldı, sonra Yiğit Şardan araya girdi tekrar yayına girdik. Doğan Grubu'ndan ayrıldık dedik ve ardından kendimizi Digiturk'te bulduk. Digiturk'te daha iyi olur yayınlarımız maç görüntüleri sıkıntısı olmaz dedik sonra bir öğrendik Eutelsat'a geçmişiz. Yani ekstra ücretli kanala.. Bunada eyvallah dedik ve bugün her zaman ki gibi maillerimi kontrol ederken bir bildiri gözüme çarptı. Resmi siteye üyeliğimiz olduğundan bir bildiri gelmişti diğer bütün üyelere geldiği gibi..

Uzun zamandır izleyemediğimiz kanalımız bundan böyle Digiturk'te 75.kanalda diye çok sevinmiştik. Gelen bildiri, afiş, reklam artık herneyse bunu söylüyordu. Yanında bir süre Digiturk'un bütün üyelerine açık ibaresi bulunuyordu birde.. Belli yine bir yerlere gidicekti kanal, artık o gezmekten, biz kovalamaktan bıkmadık!

Neyse bir heyecanla, kalp atışlarıyla açtık hemen 75.kanalı.. Bizim kanal çıkacak diye beklerken karşımıza çıkan kanal Kral TV'di. Dumur olduk adeta.. Neye uğradığımızı şaşırdık.. Şimdi ufak bir yazı yazmak istiyorum bu durum hakkında..

GS TV paralı uyduda.. Sebep yok.. Hemde hiç yok.. Açıklamasıda yok..

HALKIN TAKIMI OLAN GALATASARAY, NEDEN APAYRI VE EKSTRA ÜCRETLİ UYDUDA ?!

Almış olduğum bilgiye göre;

Lig Tv = 39 TL
Spormax + Lig Tv = 54 TL
Spormax + Lig Tv + GS Tv = 75 TL


Biraz mantıksızlık yokmu bu işte?
Bizim maçlarımızı GS TV yayınlasa tamam eyvallahta oynanan maçın tekrarını gösteren, resmi sitedeki haberlerin görsel olarak görmemizi sağlayan ve hepimizin arşivinde bulunan maçları ve klipleri tekrar gösteren kanala kim neden 35 TL fazladan versin ki?

Deplasman veya Sami Yen’deki maçlarımızı sadece GSTV verir orası ayrı o zaman sonuna kadar helal olsun.. Fakat oynanmış maçın tekrarını zaten gün boyunca Lig Tv veriyor sağolsun.. Basket maçlarını vermiyor, futbol maçlarını vermiyor. Fakat birde üzerine ekstradan para istiyor.
Galatasaray TV'de yer alan herşey resmi sitede mevcut.. Antremanlardan görüntüler, röportajlar, konuşmalar, açıklamalar.. Eee o zaman ne özelliği kaldı Galatasaray TV'nin? Herhangi bir cazip yanı yokken, insanlar neden daha fazla ücret ödesinler ki?

Galatasaray TV'de dönen her klip hemen hemen her portalda bulunuyor. Hangi klip yok sizin elinizde? Arşivlerimizde bulunan bütün unutulmaz görüntüler, maçların döndüğü kanal nasıl olurda ekstradan para ister? Hangi mantıkla, hangi zihniyetle..

Tamam bizlere artık taraftar değil, müşteri gözüyle bakılıyor kabul ediyoruz bunu.. Amma velakin madem müşteri gözüyle bakıyorsun o zaman hizmet ediceksin.. Hizmet yok, kalite yok ama ücrete gelince hepsinden kabarık bir hesap çıkıyor.

Lig maçlarını vermez, Avrupa maçlarını vermez, Kupa maçlarını vermez, basket maçlarını vermez, amatör branşları vermez..
Ne anladım ben bu işten?

Buyrun buda gelen mailde bulunan afiş, reklam, banner.. Artık her neyse..

5 yorum:

  1. merhaba arkadaşlar bu blogu severek takip ediyorum.

    bu bilgilendirme için teşekkürler ama eksik bilginiz mevcut.

    benim yakın bir akrabam digitürk'te çalışıyor.

    o bana bu bilgiyi daha önceden vermişti.

    Bu TV yayın akışını GS yönetimi istemiştir.
    Bu ekstra ücretten bizim klüpte para kazanacaktır. Yönetim para kazanmak için bu sisteme kendi geçmek istemiş ayrıca bu normal yayın akışı çok değişek ve özel TV kanalı olucak Florya Metin Oktay Tesislerinden canlı kamera görüntüleri özel programlar olucaktır.

    YanıtlaSil
  2. Lig maçlarını banttan yayınlayan tek kulüp takımıyız. Avrupa maçlarımızı da sadece biz yayınlıyorduk tekrar olarak. Fenerbahçe'de lobi yapıp aldı bu hakkı.

    Dünya'da bütün kulüp takımlarının kanalları böyledir, ekstra üyelik gerekir ve naklen yayın hakkına sahip kanal ikiyi geçmez.

    Ancak bu fiyatlarla olmaz zira Liverpool, Barcelona 10 euro'yu geçmeyen bedellerle üyelik satıyorlar yani Lig Tv 54 liraysa en fazla 60 Lira olabilir Galatasaray TV'li paket.

    Dünya genelindeki usulün uygulanmasına itiraz etmem. Fiyatlar da o düzeyde olmalı.

    YanıtlaSil
  3. Selamlar sanki ben şöyle hatırlıyorum...GS TV web üzerinden yayınlanacak ve ücrette aylık 5YTL olacak diye bir söylenti vardı yanlış hatıramıyorsam...E peki web üzerinden yayınlanma projesi ne durumda? Bu konuyla ilgili bir bilginiz varmı ?
    Cem ÇALIŞKAN

    YanıtlaSil
  4. Halkın Takımı Galatasaray?

    YanıtlaSil
  5. Lig Tv varken Gs Tv ye niye para verelim.Kim izler ki o kanalı şimdi

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0