Yunanistan'a Deplasmana Gidilmiyor..


Daha UEFA Grup Kuraları çekildiğinde belirtmiştik.. Panathinaikos maçı ile ilgili olarak seyirci açısından herhangi bir Türk taraftarın alınmayacağını sadece VIP kısmında Galatasaray Spor Kulübü'nün akredite ettireceği kişilerin olacağını.. Tıpkı bir kaç yıl evel oynadığımız Paninios maçında ki gibi bir ortam olacağını söylemiştik.. Evet, bizim dediğimiz gibi oldu..

Türkiye-Yunanistan arasında var olan husumetten ötürü ne Türk taraftarlar Atina'ya alınacak, nede Yunan taraftarlar İstanbul'a gelicek.. Hatırlayacaksınız geçen sene Olimpiakos taraftarları gelmemiş sadece Olimpiakos kulübünün akredite ettirdiği bir kaç kişi Numaralı Alt tribünde bulunmuştu ve hatta onlarda yedek kulübesinin üzerindeki bölümde oturuyorlardı.. Büyük ihtimalle oyuncuların eşleri, dostlarıydı onlar veya kulübün özel üyeleri..


Bu yılda aynı uygulama geçerli olacak.. Zaten bu uygulama bütün branşlarda geçerli hemen hemen.. Efes Pilsen - Paninios arasında oynanan Euroleague maçında bile gelmemişti Yunan taraftarlar.. Bir kaç yıl evel Panathinaikos taraftarları getirilmemişti Abdi İpekçi Arena'ya..

Herhangi can ve mal kaybı yaşanmaması adına ne Gate 13 nede ultrAslan gelmiyor/gitmiyor deplasmana.. Pana'da zor bir deplasman olacağı kesin.. Türk düşmanı Yunanlar içinde Aslanlar gibi 50 kişilik bir Galatasaray kafilesi.. Fakat Sami Yen'de aynı şekilde olacak.. Heryeri Sarı-Kırmızı renklere bürünmüş olan bir futbol mabedi.. Aslında bu tür olaylar hem iyi oluyor, hem kötü oluyor.. Rakibinize tam bir cehennem havası yaşatıyorsunuz eyvallah ama futbolun güzelliklerini engelliyor..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0