Eski Açık Tamamdır..


Galatasaraylı İş Adamları Derneği tarafından yapılan ve şu sıralar son düzenlemeleri yapılan Eski Açık Tribünü kapatma çalışmaları hemen hemen bitme aşamasına geldi.. İşte karşınızda yeni haliyle Eski Açık tribünü..

Artık gerçekten "eski" açık oldu.. Bizlerde sık sık sizlere çalışmaların ne durumda olduğunu göstermeye, belirtmeye çalıştık.. Sonunda beklediğimiz oldu ve yaklaşık 10 günlük çalışmanın ardından Eski Açık Tribününün üzeri kapatılmış oldu.. Aşağıdaki resimler bugün içersinden farklı zamanlarda çekilen fotoğraflar.. Bizlerde sizlere toplu sunum yapıyoruz..

Ayrıca tribünün en ön kısmına ve tam ortadan görülen yerine Avrupa'daki kale arkası tribünleri andıran set yapıldı. Bu bölmeye tribün lideri veya tribün sorumlusu kişiler geçicekler.. Böylece maçlarda yaşanan set karmaşasıda sona ermiş olucak..

Beşiktaş maçından sonra deplasman tribünlerinin kapanma çalışmasına başlanıcak.. Bu arada Beşiktaş maçı öncesinde rakip taraftarlara kapıda yağması muhtemel yağmurdan etkilenmemeleri adına yağmurluk dağıtılacak..


Son iki resim için Yiğit Ağbaba'ya teşekkürler..

2 yorum:

  1. Cumartesi de fena yağacak diyorlar. İyi oldu bu tam zamanında.

    YanıtlaSil
  2. Evet, şans eseri tam vaktinde kapandı tribün..

    Eski Açık Misafir Tribünü bölümünde bulunan Beşiktaş taraftarlarına ve Yeni Açık'ta bulunan taraftarlarımıza maç öncesi yağmurluk dağıtılacak.

    Beşiktaş taraftarına dağıtılacak olan yağmurluğun klasik şeffaf yağmurluk olması bekleniyor.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0