İkinci Kamp Etabı Macaristan'da..

Aslan Kızlarımız hazırlık döneminin ikinci etabı için çalışmalarını sürdürüyor. Bayan Basketbol Takımımız bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta Fransa'da bir haftalık kamp geçirmişti. Şimdi ki yeni kamp yerimiz ise belli oldu; Macaristan.

Perşembe günü 11.50 uçağı ile Budapeşte'ye uçacak olan Aslan Kızlarımız'ın Macaristan kampı hakkında detaylı bilgileri ilerleyen günlerde veya saatlerde bloga bilgi olarak gireceğiz. Kamp süresi büyük ihtimalle yine bir hafta sürmesi bekleniyor.

Bu kamp hakkında detaylı bilgileri, son dakika gelişmelerini yine FCN Blog'tan takip edebilirsiniz. En kısa sürede kamp süresince yapılacak olan maçları ve çalışmaları, kamp kadrosunu sizlerle paylaşacağız. Kadroda bu sefer yabancı oyuncularımızın olma ihtimali çok yüksek.. Sophia ve Jia dışındaki bütün yabancı oyuncularımızın kampa katılması bekleniyor.

Işıl Alben ise günde 2 antreman yaparak güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Kamp kadrosunda kendisinin bulunması büyük bir olasılık fakat herhangi bir hazırlık maçında forma giymesi imkansız görünüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0