Gördük Centilmenliğinizi..

Futbolda centilmenlikten, adaletten ve eşit koşullardan bahsedenler dün akşam oynanan maçta kendi centilmenliklerini fazlasıyla gösterdiler.

Kimisi rakibini bileğine kasti daldı, kimisi hakeme sarıldı.. Kimisi hakeme omuz attı, kimisi hakemi alkışladı.. Kimisi rakibinin üreme organlarına yerde kayarak müdahale etti, kimisi hakemin üzerine yürüdü.. Kimisi hakemi kart çıkarmaması için uyardı, kimisi zamanında hakeme dirsek attı.. Kimisi rakibinin üzerine yürüdü, kimisi rakibine küfür etti..

Nasıl çirkef bir camiadır anlamadım bir türlü.. Dün yaşanan olayların özeti ve kısacası için Erman Toroğlu'nun sözüyle bitiyoruz;
Hakeme bir tecavüz etmedikleri kaldı..

1 yorum:

  1. fener iste yaa, her zamanki halleri.... arkadaslar birde bir aciklama yaparmisiniz ? bazi forumlarda ankarasporun düsürüldügü icin gs mizin puanlarida cekilecek diye yaziliyor

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0