IŞIL ALBEN'den İyi Haberler Var !!


Galatasaray bayan basketbol takım kaptanı Işıl Alben'den güzel haberler gelmeye devam ediyor. Bir süre sonra sitemizin konuğu olacak olan Işıl Alben artık takımla çalışmalara başladı. Bayan basketbol takımımız için sezonun son maçı olan TBBL Play Off Yarı Final 3.Maçında kullandığı şut sonrası Sutton Brown'un üstünden ribaunt alırken yerde kalan ve diz bağlarını kopartan Işıl'ımız 15 Mayıs'ta ameliyat olmuş ve o günden sonra düzenli olarak gerek fizyoterapi, gerek rehabilitasyon ve gerekse güçlendirme çalışmalarına ara vermeden günde 2 antreman şeklinde devam etmişti.

Takımımızla birlikte Fransa ve Macaristan kampına götürülen fakat herhangi bir maçta forma giymesine izin verilmeyen ve bugüne kadar topla çalışmaları yasak olan Işıl Alben artık takımla çalışmalara başladı. Son yapılan antremanlarda 5'e 0 ve Straching (ısınma) çalışmalarına takımla birlikte katılan Işıl'ın durumu günden güne iyiye gidiyor. Kaptanın Ekim ayının ortaları veya Kasım ayının başı gibi topla çalışması beklenirken, Kasım ayının ortaları veya Aralık ayının başları gibide forma giymesi bekleniyor.

Kendisini Işıl'ın resmi fan sitesi olarak tanıtan sitelere duyurulur.. Burdan haberleri çalıp, aşırıp kendi sitenize "BİZİM HABERİMİZ" adı altında koyabilirsiniz. Biz alıştık nasıl olsa sizin gibilere..

Bir daha böyle uzun süreli bir sakatlık yaşanmaması dileğiyle.. Geçmiş olsun tekrardan Işıl'ımız..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0