Jia Perkins Pazartesi İstanbul'da..


Galatasarayımızın bu yıl bayan basketbolda WNBA'de forma giyen Chicago Sky takımından transfer etmiş olduğu Jia Perkins, Pazartesi günü takıma katılıyor.
WNBA'de forma giyen bir diğer oyuncumuz Sophia Young ise gelecek hafta takıma katılması planlanıyor.
Son yabancı oyuncumuz olan Seimone Augustus ise sözleşmesinin Ocak ayından itibaren başlaması nedeniyle Ocak ayından itibaren takıma katılacak.

Bu arada uzun yıllar Galatasaray altyapısında forma giyen ve geçtiğimiz senelerde çok az bile olsa süre bulan Pelin Küçük'te takımdan ayrıldı. Sevda Esenler'in bonservisiyle birlikte Burhaniye takımına transfer olmasının ardından Beril'de geçtiğimiz günlerde basketbolu bıraktığını açıklamıştı. Pelin'inde bonservisiyle Yenilmez Armada takım kaptanı Derya Özyer'in yeni takımı olan Ted Kolejliler takımına gitmesi altyapımızın Türk basketboluna bıraktığı iki oyuncu olarak görülebilir.

Bu arada altyapımızdan bu yıl kamp kadrolarına dahil edilen genç oyuncularımız Dilara Kaya ve Gizem Başaran ile 5'er yıllık sözleşme imzalandı. Hayırlı, uğurlu olması dileğiyle..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0