Teşekkür ve Tebrik..


Konuya hiç girmeden Adana Demirspor ve Livorno camiasını, Adana'lı futbolseverleri ve Adana'da yaşayan herkesi tebrik ediyor, yaşattıkları görsel şovlar için teşekkür ediyorum.

İşçi kesimin takımları olan iki güzide takım oynanan özel maçta bir araya geldi.. Demir ve liman işçilerinin kurdukları bu iki farklı takım, iki farklı kategoride hatta iki farklı ülkede top koşturuyorlar. Fakat amaçları aynı! Endüstriyel futbola karşı çıkmak, ırkçılığa ve savaşa karşı çıkmak, insanlığı ve barışı temsil etmek..

Oynanan maçta futboldan ziyade aslında tribünler arası diyalog konuşuldu.. Bütün stadın hep birlikte organize olması, meşaleler ve asılan pankartlar maça damgasını vurdu, sahada oynanan oyunun konuşulacak birşeyi yoktu.. Ortasahada geçti neredeyse maçın tamamı..

3.lig 4.kategoride forma giyen Adana Demirspor'u ve bu sene SeriaB'den tekrardan Seria A'ya yükselen Livorno'yu bu güzel düşünce, maç ve tribünler arası kaynaşma adına yapılan insanlık maçında gösterdikleri tutumdan ötürü tebrik eder, yapılan görsel şovlar içinde teşekkür ederiz. Birer futbol sever olarak..

İşte maçtan bir kaç görüntüyle sizlere veda edelim..



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0