Basketbol Formaları Belli Oldu.

Galatasaray bayan ve erkek basketbol takımının gelecek sezon giyeceği formalar belli oldu. Aldığımız bilgilere ve yapılan açıklamalara göre basketbol takımlarımız gelecek sezon üç farklı formayla mücadele edicek.

Galatasaray klasiği ve efsanesi olan, kutsal görülen; Parçalı forma.
Galatasaray'ın ateşini ve gücünü yansıtan, tribünleri alevlendiren; Kırmızı forma.
Galatasaray'ın asaletini, sadeliğini ve başarılarını vurgulayan; Beyaz forma.

Unutmadan ufak bir ayrıntı olarakta fontlarda bir kaç değişiklik söz konusu.. Renk ve karakter olarak, ilerleyen günlerde onlarıda söyleriz/yazarız. Formalarımızı geçen sene olduğu gibi yine Adidas yapıyor.

5 yorum:

  1. FCN ekibi selam.
    Takımımıza WNBA'den SF pozisyonunda oynayacak Augustus kalitesinde oyuncu alınıcagı sıfıltısı 3-4 gundur dolasıyor.
    Bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,

    Bildiğimiz kadarıyla transferi kapattık. Fakat yöneticilerimiz ile bu akşam üzeri bir görüşme yapacağız, bu görüşme sırasında kendilerinden bilgi almaya çalışırız.

    Ama en son konuştuğumuzda (bugün öğlen 14.00 civarı) böyle bir transfer haberi gelmedi. Eğer gerçekten bir transfer haberi veya transfer durumu söz konusu olsa emin olun ilk bizden duyardınız diğerlerinde olduğu gibi :)

    Ayrıca o bölgenin oyuncusu olarak WNBA'den takımımıza Jia Perkins katıldı ve antremanlara başladı bile. Sanırım bahsettiğiniz yerler bu oyuncudan bahsediyorlar ama Jia 2 ay evel transfer oldu :)

    YanıtlaSil
  3. Jia Perkins SG pozisyonunda oynuyor :)
    GSbasket'e bakarsanız ne demek istedigimi anlarsınız :)

    YanıtlaSil
  4. Jia SF/SG'dir.

    Herhangi bir oyuncu transferimiz yok şimdilik.
    Olursa yazarız ama dediğim gibi bugün konuştuğumuzda bahsi bile geçmedi.

    Zaten Perşembe röportaj var, er yada geç öğreniriz.

    YanıtlaSil
  5. Müge Erdem ile az evel bir telefon görüşmesi yaptım ve söyledikleri harfi harfine şu şekildedir;

    Şu anda herhangi bir transfer görüşmemiz bulunmamaktadır. Zafer Hoca kendi kafasında elbette belli başlı beyin fırtınaları yapıyordur, kendi kendisine "şu olabilirmi?, bu burada oynarmı?, bunu buraya koysak nasıl olur?" diye soruyordur doğal olarak; fakat belirttiğim gibi herhangi bir transfer şu anda söz konusu değil. Bu düşünceler sadece bu dönemde değil, her zaman her antrenörün kafasında olur.

    Zaten olsa gerekli açıklamalar yapılır veya haberler dolanır. Belli başlı bir yerden haberi çıkmaz. Olursa daha evel belirttiğimiz gibi açıklarız, söyleriz. Fakat şu anda herhangi bir transfer gerçekleşmedi ve oyuncu gündememizde bulunmuyor. Zafer Hoca "ŞU İSMİ ALIN" derse bizlerde gerekeni yapmaya gayret ederiz.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0