Filenin Aslanları Geliyor..

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına Eczacıbaşı Zentiva takımı ile yapacağı hazırlık maçıyla devam edecek. Galatasaray ve Eczacıbaşı Zentiva arasındaki hazırlık karşılaşması 6 Ekim 2009 Salı günü saat 16:00'da, Eczacıbaşı Spor Salonu'nda oynanacak.

Galatasaray'da hatırlayanlar elbet vardır. 2,3 yıl evel basketbol maçlarına resmi siteden böyle ufak detaylar ile başlamıştı herşey.. Tribünde taraftarlar arasında bir hareketlilik, ardından yaratılan sinerji ve sonunda gelen rekor derecesindeki başarılar.. (Lig dışında) Şimdi aynı hava bu yıl voleybol için yaratılmaya başlanıyor.

Bizde blog olarak voleybola çok az önem veriyorduk. Ara sıra bir kaç haber, transfer veya derbi haberleri falan.. Bu sene güzel şeyler yapmaya devam ediyoruz blog ekibi olarak Aralık ayında yaklaşık 1 yıllık olucak blog.. Voleybol şubemize biraz daha yakın davranmaya çalışacağız, bir kaç isimle iletişim kurarsak takımın içini dışını sizlere açıklayacağız.

Bu arada bugün Eczacıbaşı Zentiva takımı ile güzel bir maç olucak, hazırlık karşılaşması.. Gücümüzü test etme maçı olucak aslında, geçen sene bayanlarımız süpriz sonuçlara imza atmışlardı lig ve play-off'larda.. Bu sene daha güçlü bir Galatasaray var salonda..

Unutmadan; yarında sezon açılışı var 50.Yıl Spor Salonu'nda.. Orada ufak bir gösteri maçı olucak erkek ve bayan takımlarımız arasında.. Güzel işler, güzel şeyler oluyor voleybolda..

Not: Eczacıbaşı Zentiva takımının isteği üzerine hazırlık maçı iptal edildi. (14:02)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0