FCN TV Bugün Yayında..


FCN BLOG yine bir ilke imza atıyor ve blog aleminde ilk kez bir TV yayını yapıyor. Bugüne kadar yaptığı işler ve haberler ile bir çok okuyucunun takdirini kazanan FCN BLOG ekibi blog aleminde daha önce yapılmamış ve denenmemiş bir şeyi uygulamaya koyuyor. Bir blog ortamında ilk kez canlı yayın konuğu alıyor ve canlı yayında röportaj yaparak okuyucularına ulaştırıyor.

Daha evel herhangi bir bloga ve siteye açıklamada bulunmayan Mihriban Oğuz, Müge Erdem ve Işıl Alben üçlüsü yine ve yeniden FCN BLOG farkıyla ekranlarınıza geliyor. Galatasaray TV ve Galatasaray Dergisi dışında herhangi bir yere açıklama yapmayan üçlü ilk kez ve sadece FCN BLOG'a konuk oluyor.

Takım kaptanımız, 'Sahadaki Biz' size bir mail kadar yakın.. "fcnblog@yahoo.com.tr" adresine duygu ve düşüncelerinizi, sormak istediklerinizi, merak ettiklerinizi yazın; soruyu sorduğunuz kişi size FCN TV aracılığıyla canlı yayında cevap versin.

Yayın 8 Ekim Perşembe (bugün) saat 16:55 itibariyle aktif hale gelecektir. Röportajı ister blogumuzdan, isterseniz kanalımızın kendi adresinden izleyebilirsiniz.

FCN Blog ve FCN TV gururla sunar..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0