Abiler 2 Kardeşler 0

Galatasarayımız lige verilen arada çalışmalarına izinli ve Milli oyuncularından eksik bir biçimde devam ederken bugün oynanan A2 takımı ile hazırlık maçını As takım oyuncularımız 2-0 kazanmayı başardı. A takımımızın gollerini Sabri ve Mehmet Topal kaydederken, sakatlıktan yeni çıkan oyuncularımız forma şansı buldu.
  • Mücadelenin devre arasında kaleciler takımları değişirken Baros dışındaki bütün yabancı oyuncularımız izinli veya milli takım kadrolarına çağrıldıklarından müsabakada forma giymediler. Milan Baros ise karşılaşmayı balkondan seyretti.
  • Galatasaray A takımı mücadeleye ilk başta kalede Aykut, savunmada Uğur-Emre-Servet-Hakan dörtlüsünün önünde Linderoth-Ayhan-Mustafa ve hemen önlerinde ofansif güç olarak Sabri-Serkan ve Arda ile başladı. Mücadelenin ikinci yarısında kaleciler takımlarını değiştirirken Galatasaray'ımızda kalede Ufuk, savunmada Emre-Emre-Gökhan-Uğur, orta alanda Mustafa-Mehmet-Ayhan-Linderoth ve ileride Arda - Serkan ikilisi forma giydi.
  • Maçın enteresan yanları ise mücadele içersindeki oyuncuların pozisyon değişimleri oldu. Uğur ilk yarı sağ bekte forma giyerken mücadelenin ikinci yarısında sol bekte forma giydi. Emre Güngör ilk yarıda stoper olarak forma giyerken ikinci yarı sağ beke kaydı. Linderoth ise ilk yarıda defansif ortasaha olarak görev yaparken mücadelenin ikinci yarısında sağ iç ortasaha oyuncusu olarak görev yaptı. Sevindirici bir durum ise Linderoth artık tamamen hazır. Form, kondüsyon ve güç olarak son derece iyi bir seviyede, bundan sonra sık sık forma bulacaktır. Ve hatta ve hatta ilk yarıda ortasahadan top dağıtan, geride oyun kuran isim Tobias Linderoth'tu. Bu bilgiyi ayrı bir detay olarak aktaralım.. Ayrıyetten ek bilgi olarak bundan sonraki maçlarda ortasahamız büyük ihtimalle Linderoth-Sarp-Topal veya Barış şeklinde olacaktır.
  • Arda'da ise gerçekten ilginç şeyler var.. Görmeye hiç alışık olmadığımız bir Arda söz konusu, umarım sadece bu maçlık böyledir. Sonuç itibariyle bir hazırlık maçı ve fazla kasmaya gerek yok ama geçmiş senelerde oynanan bu hazırlık maçlarında kaptırdığı toplara deli gibi basan, pres yapan, rakibini kovalayan Arda maalesef yok sahada..

6 yorum:

  1. resmi site uyusun, fcn blog noktayı koysun.
    resmi sitede maç ile ilgili sadece goller ve skor var iken fcn blog kadroları dahi yazdı.
    helal olsun

    YanıtlaSil
  2. Fcn Blogu bu güzel yazisi icin kutluyorum ve tesekkür ediyorum.Cok güzel bi Bilgilendirme oldu.
    Ayriyeten bi kac sorum olacakti:
    Yukardaki ismi gecen Serkan , Serkan Calik mi ?
    Eger oysa sakatliigi gecmis durumda heralde.
    Peki bu oyuncu yakinda ilk 18 girebilirmi?
    tskl saygilar

    YanıtlaSil
  3. Adsız 23:55;

    Evet, bahsedilen oyuncu Serkan Çalık.
    Maç ve antreman eksikliği ciddi bir anlamda görülüyor, yakın zaman içersinde gerek kanat oyuncusu olarak Kewell veya Keita'nın yerine, gerekse forvet oyuncusu olarak Nonda'ya alternatif olabilir.

    Fakat önce eksikliklerini kapatması lazım..

    YanıtlaSil
  4. Şu Ayhan'dan nihayet kurtuluyoruz. Umarım biran önce takımdan da yollarlar.

    Serkan

    YanıtlaSil
  5. Serkan kendisine gelene kadar lig biter neredeyse. Yada oynar tekrar sakatlanır alıştık artık Serkan'a, Emre'ye, Tobias'a. Bir an evel yollarımızın ayrılması gerekir.

    YanıtlaSil
  6. Cok güzel bir yazi kutluyorum. Futbolla ilgilenen bizler resmi sitede de takimla ilgili bu tarz haberleri bekliyoruz.
    Yazdan beri takip ediyorum sayfanizi. Transfer haberleriyle tanidim blogunuzu. Güvenilir haberleriniz ve sik güncellemeleriniz dolayisiyla cok sik okuyorum sizleri.
    Gec de olsa, tesekkürler ve tebrikler...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0