Bu hayat SARI & KIRMIZI !!

Hayatımızda elbet bir çok noktada görmüşüzdür, hayatımızdaki bir çok konuda aşkımızı sembolize eden renkler ile karşılaşıyoruz. Bir bakmışsınız McDonalds veya BurgerKing logosu sarı-kırmızı iken, bir bakıyorsunuz caddenizdeki yangını söndürmeye gelen itfaiye aracının renkleri bile sarı-kırmızı.. Buda yetmiyor arkadaşlarınız ile bir sabah kahvaltısı yaparken farkediyorsunuz ki; yanyana servis edilen bal ile reçelin renkleride aşkımızı sembolize ediyor. Veya çok sevdiğiniz bir elbiseyi alırken yanında yapılan hediye kutusunun sarı kırmızı renklerde olduğunu yada sarı-kırmızı kurdela bağlandığını görüyorsunuz.
Evet, bu hayat hep sarı kırmızı.. Sarı kırmızı kareleri görüntüleyenleri blogumuza bekliyoruz! Okuyucularımızın veya taraftarlarımızın kendi kameraları ile görüntülediği kareleri mail adresimize bekliyoruz!
FCN BLOG'ta yepyeni bir dönem, yepyeni bir uygulama başlıyor. "Hayattan Sarı ve Kırmızı" sizlerin ve ekibimizin katkılarıyla yeni yayın döneminde yayında..
Mail adresimiz; fcnblog@yahoo.com.tr

2 yorum:

  1. Hayatın içinden gibi bir uygulama olmuş.
    Teşekkür ederiz bu uygulama nedeniyle, bende elimdeki sarı-kırmızı fotoğraflar ile katılabilirim.

    YanıtlaSil
  2. abim be googlede de cok var sari kirmizi seyler
    misal cicekler vs.

    hayatimizin renkleriii

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0