GSBonus Yakında..

Galatasarayımız kurumsallaşma ve marka olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor. Elbette bu konunun başında iki uzman ve bu işin dahisi olan insanların olması, ekibin vizyonun geniş olmasının yanı sıra biraz geleceğe umutla bakmanın ve ileri görüşlü olmanında verdiği bilgi birikiminin yanında birde bu konularda donanımlı olmakla Galatasarayımız günden güne marka değerini yükselten, bir çok yan kolu olan bir spor kulübü olma yolunda ilerliyor.
2000'li yılların başında çıkartılan ve Galatasaray Dergisi adı altında satışa sunulan derginin en çok okunan spor dergisinin olmasının yanında rakiplerine oranla gerek tirajı, gerekse abone sayısı bir hayli fazla.. Her geçen yıl kendisini daha çok geliştiren Galatasaray Dergisi'nde bulunan ve taraftar tarafından ilgi çeken, katılımı yüksek olan uygulamaların olmasıda apayrı bir kalite ve profesyonellik göstergesi.. Yine 2000'li yılların başlarında Mega Store adı altında kurulan ve lisanslı ürünlerin satışının yapıldığı mağazalar günden güne artarken ilerleyen yıllarda gerek markalar ile yapılan anlaşmalar, gerek ürün yelpazesi ve gerekse kaliteli ürünlerinde artmasıyla zamanla iyi yerlere gelen ve profesyonelleşen GStore ekibin yanı sıra, geçtiğimiz yıllarda Galatasaray Televizyonu adı altında Doğan Grubu'nda yayın yapan kanalımız kısa bir süreli kapanma dönemi geçirsede yeniden daha iyi bir platformda ve daha iyi bir yayın anlayışının dışında, kaliteli ve düzgün içerikli programları ile GS TV Digiturk platformunda boy göstermeye başladı. Bunun yanı sıra Galatasaray markasını günlük hayatta kullanabileceğimiz bir çok platform oluşmaya başladı. Vakıfbank Galatasaray Kart ile kredi kartı yerine kullandığımız kartın yanı sıra artık hemen hemen herkesin elinde bulunan cep telefonu hattınıda GS Mobile adında bir kart ile çıkartarak daha büyük kitleye, daha iyi hizmete girdi Galatasaray markası.. Türkiye'nin dev şirketlerinden Türk Telekom ile ortaklığının yanı sıra Avea ile olan ortaklığıyla iyi bir şebeke ve iyi bir altyapı sayesinde abonelerine eşsiz fırsatlar sunan GS Mobile aynı zamanda takımdan her anlamda bilgi sahibi olmamızı sağlıyor. GS Mobile çılgınlığı devam ederken GS Bilyoner ortaklığı ile bir anda günlük hayatta zaman zaman oynadığımız hatta kendisini gösteren iddaa oyunuda Galatasaray markasıyla hayatımıza girmiş bulundu. Oynadığımız her oyun sayesinde markamıza değer katarken aynı zamanda iyi bir geliride takımımıza bırakıyor olduk. Ve şimdi Galatasarayımız bir başka Türkiye'nin devi ile anlaşma sağlama aşamasında ve GS Bonus Card en avantajlı bir şekilde hayatımızda günlük kullanımımızda yerini alacak. Spora katkısı ile bilinen Garanti Bankası'nın ve Galatasaray markasının birleşiminden doğacak olan GS Bonus Card'ı kullananlar hem kendisine, hem takımına eşsiz avantajlar sağlamış olacaklar.. Ayrıntıları, detayları daha sonra uzun uzun yazarız ama yakın zaman içersinde GS Bonus Card kullanımda olacak..

GALATASARAY DERGİSİ
GALATASARAY STORE
GALATASARAY TELEVİZYONU
GALATASARAY MOBİLE
GALATASARAY BİLYONER
GALATASARAY BONUS
Teşekkürler Yiğit Şardan, Teşekkürler Faruk Bil
Teşekkürler Adnan Polat..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0