Işıl Alben Hakkında..

Galatasaray bayan basketbol takım kaptanımız Işıl Alben bilindiği üzere TTT Riga maçında dizinden bir sakatlık geçirmişti. Bu sakatlık sonrası dizinde oluşan ödemden dizinde ciddi bir şişlik var. Bu şişlikten ötürü herhangi bir müdahalede bulunulamadı, MR çekilemedi. Kaptanın dizindeki şişlik indikten sonra gerekli tetkitlerin yapılacağı ve sonrasında gerekli müdahalelerin gerçekleşeceği bilgisini aldık.
Sizlerinde bildiği gibi kaptanımız geçen sezon oynanan Fenerbahçe maçında dizinden sakatlanmış ve ciddi süren bir sakatlık dönemi geçirmişti. Kaptanın yaşadığı sakatlık sonrası yapılan ameliyatlarında normalde dizi tutan bağ sayısı bir iken ikiye çıkartıldı. Bağ yapısındaki zararın en kısa sürede düzelmesi ve dizinin daha kuvvetli olması adına yapılan bu tıbbi müdahaleler sonrasında Kaptan beklenenden daha kısa bir sürede sahalara geri dönüş yaptı. Son yaşadığı sakatlık ise dizini tutan bağlar ile ilgili bir sıkıntı olarak belirtiliyor. Kaptanın dizindeki bağlardan birisi sağlam iken, diğer bağda yıpranmalar meydana geldiği; MR sonuçlarına göre oradaki sorunun ameliyat ile veya ameliyat olmadan tedavisinin uygulanmasına karar verilecek. Fakat iki şekilde kaptan en az 2 ay sahalardan uzak kalacak. Eğer dizindeki problem beklenen ve tahmin edilenden daha yüksek ise daha evel yazdığımız gibi sezonu kapatma ihtimali bile var ama biz bunu aklımıza bile getirmek istemiyoruz. Kaptanın sakatlığı hakkında son bilgiler ise dizinde mevcut bulunan şişliğin geçip, MR'a girdikten sonra gelecektir.

FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ!!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0