Elano'dan Muhteşem Asist..

Galatasarayımızın Brezilyalı yıldız oyuncusu Elano dün oynanan hazırlık karşılaşması adına Brezilya Milli Takımı'nın aday kadrosuna dahil edilmişti. Güney Amerika temsilcisinin İngiltere'yle karşılaştığı özel maç Katar'da oynandı. Robinho, Dani Alves, Julio Baptista gibi yıldızların yedek olarak başladığı mücadeleye ilk 11'de başlayan Elano, ortasahada verdiği isabetli pasların yanı sıra; ortasahanın sağ bölgesine yakın olarak merkezi ortasaha görevini üstlendi. Mücadelede kullanılan bütün duran topların başına geçen ve isabetli ortalar, şutlar ile rakip kaleyi tehdit eden Elano, maçtaki tek golün sahibi Nilmar'a öyle bir pas verdi ki; genç golcüye sadece kafayla dokunmak kaldı. Oynadığı futbol ile gerek taraftarlardan, gerekse basından ciddi eleştirilere maruz kalan Brezilyalı oyuncu oynadığı futbol ile aslında ne kadar kaliteli olduğunu gösterdi.
Sahi suyun karşısı sezon öncesi Brezilya Milli Takımı'nın iki büyük (!) yıldızını transfer etmişti. Nerede onlar?

İşte Elano'nun muhteşem asisti..

4 yorum:

  1. Maci izledim zaman zaman iyi isler yapdi bana göre cok gücsüs sanki ayakda durmakda sorlaniyor ikilli mücadele hic yok milli takimda kullandi duran toplari bizde neden böyle güzel kulanmiyor anlamis degilim dünya kupasina cagrilir isanllah iyi oynasada biri transfer etse

    YanıtlaSil
  2. vallah elano avrupaya gitse galiba sampiyonalar liginde oynayan ilk 10 takimda oynar... ama bizde tutmuyor ben 2.yariya cok iyi olacagina malesef inanmiyorum artik... Türkiye liginde hakemler göz astirmiyor oyunculara ve malesef ikili üclü adam markaji yapiyor kücük takimlar, hatta ve hatta Fener bile yapti bize karsi, Keitayi Carlos ve degisimli vederson ve hatirlamadigim birisi daha vardi durmadan marke etti.. buysa futbol taktigi bu ülkede getirelim 6tane 2metre zenci sampiyon olalim hersene bu ligde, avrupada yine nal toplayalim... insallah elano dünya kupasinda bekledigimiz oyunu gösterirde 15milyona satabiliriz ve artik kulagimiza küpe olsun teknik futbolcu almayalim... cevik olsun orta saha oyunculari kim olursa olsun...

    YanıtlaSil
  3. S19;

    Amacın sadece TSL'mi güzel kardeşim.
    Galatasaray'ın vizyonu hiç bir zaman Türkiye olmamıştır, olmayacaktır. Galatasaray daima her branşta AVRUPA'DA KUPA KAZANMAYI İLKE HALİNE GETİRMİŞTİR.

    YanıtlaSil
  4. tabiki avrupada performansina bakilinca hakli cikariyor seni istatisikler ve oynadigi oyunda! Ama malesef Türkiye ligindede 34 macimiz oluyor ve burda hakemlerle lugano tipi cirkef oyuncular elanoyu sorunsuz bir sekilde anti futbola sürüklüyor :/ keita kadar hizli olsa veyata cevik bir futbolcu olsaydi ligi alt üst ederdi... hayirlisi insallah 2.yariya gercek performansini ortaya koyar ama koysun koymasin Dünya kupasindan sonra fiyati 15milyon dollar :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0