Bravo Maraton..

Blog ekibimiz adına ilginç bir yazı yazmıştık 4 Eylül tarihinde.. Arda Turan'ın müthiş performansının yanı sıra taraftardan birisi olduğunu biliyoruz, bunun içinde esprili bir dille yaklaşmıştık bu olaya.. Enteresan bir tesadüf, ilginç bir durum söz konusuydu Kaptan ve DNA'nın ana nükleotitlerinin baş harflerinin O'nu işaret etmesi.. Blog ekibi olarak bu konuyu dile getirmiş, sizlerin yorumuna bırakmıştık.
Daha sonra blogumuzdan bir arkadaşımız bunu çeşitli yerlerde alıntılamış, bir çok taraftar forumlarında, portallarında paylaşmış ve bu güzel tesadüfü geniş kitlelere ulaştırmıştı. Sözde basının en büyük devi (!) maraton.com.tr sitesi ise bizlerin yaklaşık 2.5 ay evel yazmış olduğumuz makaleyi, yazıyı kendi yazılarıymış gibi yayınlamış geçtiğimiz günlerde.. Biz el insaf diyoruz, ayıptır diyoruz. Taraftar forumlarından aldıkları yazıyı kendi haberleri gibi yayınlamaları gerçekten çok komik ve çok acizce.. Birde kopya olduğu belli olmasın diye araya RNA falan karıştırmışlar, Arda'nın taraftarlık potansiyelini anlatmışlar. Fakat bilmedikleri, atladıkları, unuttukları bir olay var ki; bahsi geçen sitenin editörlerinin ne kadar cahil olduklarını ve sadece insanları kandırma amacıyla yazdıklarını gösteriyor. RNA'da hiç bir zaman AT-GS nükleit asitleri bulunmaz, AU-GS nükleit asitleri bulunur. Çünkü Timin nükleotiti sadece DNA'da varken, RNA'da bu nükleotit yerine daima Urasil bulunur. Madem bir haber yapıyorsunuz, barı önce adam gibi doğru düzgün araştırın.. Sonra rezil olmayın..

4 Eylül FCN BLOG: Arda'nın DNA'sında Galatasaray'lılık Var.
14 Kasım MARATON: Arda'nın DNA'sında Cimbom Var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0