And İçtik Şampiyonluğa !!

TURKCELLSüper Lig
14.Hafta
Bursaspor
56'Volkan Şen
GALATASARAY

Bursa Atatürk Stadı
27 Kasım Cuma, 20.00
Galatasarayımız 14.haftanın açılış karşılaşmasında ligin güçlü ekiplerinden Bursaspor ile karşılaşıyor. Bursaspor deplasmanında Galatasarayımızda sakatlığı devam eden Milan Baros forma giyemezken rahatsızlığı geçen Arda Turan, kart cezası biten Barış Özbek forma giyebilecek. Galatasarayımız mücadeleden galip çıkması durumunda maç fazlasıyla lider olacak. Mücadeleyi Halis Özkahya yönetirken, LİG TV canlı yayınlayacak. Teknik direktörümüz Frank Rijkaard'ın hamile olan eşi Stephanie'nin geçirdiği ciddi rahatsızlık sonrası hastahaneye kaldırılmasının ardından teknik patronumuz ülkesine gitmek zorunda kaldı. Bursaspor mücadelesinde takımın başında Johan Neeskens görev yapıcak.
Leo Franco
Hakan Servet Gökhan Sabri
Mustafa Mehmet Barış
Keita Arda Kewell

6 yorum:

  1. Bursa bizi yener diyordum ama ayhan ve elano oynamasa isler degesebilir Kadroda ayhan ve elano olmamasi sevindirici elano böyle devam etsin bir kac mac sonra yuhlanmasa ben birsey bilmiyorum tam ( lahana tursusu )
    Ardaya kapdanlik verileli ayhanin performansi düstü gökhan zani oynatacana emre asiki oynatsa bana göre daha isabetli olur gökhan zan servet ikilisi yürümüyor iste

    barisin mücadelesine hastayim iki pas atamiyor ama 2-3 kisilik kosuyor mücadele ediyor kadro gercekden böyle olursa nihayet Rijkaard anadolu takimi gibi oynamakdan vazgemis gibi gözüküyor bana göre takimi Rijkaard degil Neskens idare ediyor (benim fikrim)

    YanıtlaSil
  2. en büyük cimbooooom beee ölümüneee cimbooommm
    gurur duyuyoruz seninle yenilsende yensende
    alayina isyan ölümüne cimbooommmm
    parcala gel bursayi aslanlarim benim bee allah yardimciniz olsun

    costum birden :)

    YanıtlaSil
  3. Bence yanılıyosun bir oyuncuyu oynatmadan kazanamazsın Elano'nun Brezilya'da nasıl oynadığını görmüyo musun? Bunu gören taraftar Elano'ya geniş bir süre tanıyacaktır Gökhan Servet konusunda haklısın Gökhan yerine hızlı bir adam gerek ara toplarda yavaş kalabiliyolar
    ayrıca Barış konusunda da yanıldığını düşünüyorum iki pas atamadıktan sonra 3 kişilik koşsa ne o zaman mirkelam da koşuyo onu alalım. Anadolu takımı gibi oynamak derken 4-3-3 sistemini bilmediğini ortaya koymuşsun zaten. Takımı idare eden sadece Rijkaard ve Nesskens değil Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat da var ama son söz Rijkaard'ın tabiki.

    YanıtlaSil
  4. arkadaslar rijkaard hollandaya gitti diye bir haber duydum dogrumu acaba bursa macını neskens'mi idare edecek

    YanıtlaSil
  5. Rijkaard ve ailesine geçmiş olsun öncelikle, bizim için zor hatta çok zor bir deplasman olacak. Fakat Galatasaray camiası bugüne kadar zor günlerin takımı olmuştur. Kazanacağız!

    YanıtlaSil
  6. hakan balta'yı en kısa zamanda tribünde sigarasını tüttürürken görmek istiyorum,bu kadar insiyatifsiz,bu kadar basiretsiz futbol oynanmaz...sabri'ye zaten sözüm yok,yetenekleri çerçevesinde sahada güreş tutuyor,ama türk milli takımın sol beki soyadının hakkını vererek oynuyorsa bir problem var demektir...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0