Armanın Peşinde !!

Armada bu hafta aslında pek güzel geçti sayılmaz.. Hafta içersinde patlayan skandaldan ötürü taraftarın ve camianın morali oldukça bozuktu.. Bu olayların Fenerbahçe galibiyeti sonrası patlak vermesi ise bambaşka bir mevzu, orasını sonra konuşuruz blogta uzun uzun.. Arma sevdalıları olarak gerçekten armanın peşindeydik bu hafta.. Rekorlar üzerine rekorlar, sayılar üzerine sayılar, goller üzerine goller atıldı bu hafta Galatasaray'da..
  • Galatasaray profesyonel futbol takımımız bu hafta ligin yeni temsilcisi Manisaspor ile 1-1 berabere kaldı. Galatasaray altyapısında ise bu hafta oynanması planlanan mücadeler 7 (yedi) oyuncumuzun domuz gribine yakalanması nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.
  • Galatasaray bayan basketbol takımımız ise bu hafta içersinde oynadığı Euroleague maçında ilk mağlubiyetini aldı. Rus temsilcisi UMMC Ekaterinburg takımına 69-54 mağlup olan bayan basketbolcularımız hafta sonunda ise deplasmanda ligdeki güçlü rakiplerinden Beşiktaş Cola Turka'yı 69-58 mağlup etti.
  • Galatasaray erkek basketbol takımımız ise hafta içersinde olan olaylar nedeniyle moralsiz, teknik heyetsiz ve iki oyuncusundan mahrum çıktığı mücadelede ligin güçlü ekiplerinden Efes Pilsen'e deplasmanda 83-73 mağlup oldu.
  • Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımımız ise bu hafta oynadığı karşılaşmada kendi evinde Antalya BŞB'yi 95-10 gibi farklı bir skorla mağlup ederek na-mağlup ünvanını sürdürdü.
  • Galatasaray erkek voleybol takımımız ise hafta içersinde oynadığı Teledünya Türkiye Kupası 2.tur eleme maçlarında İstanbul BŞB'yi 3-1, haftasonunda ise evinde konuk ettiği Milli Piyango takımını 3-2 mağlup etti.
  • Galatasaray bayan voleybol takımımız ise hafta içersinde oynadığı derbiyi 3-0 gibi net bir skorla kazanarak Beşiktaş'ı mağlup ederken, hafta sonunda oynadığı İller Bankası'na 3-1 mağlup oldu.
  • Galatasaray erkekler su topu takımımız ise haftasonunda karşılaştığı Kınalıada'yı 28-3 mağlup etti. Su topu takımımız bu sonuçla ligde ikide iki yapmış oldu.
  • Galatasaray yüzme takımı ise bayanlarda Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen FINA Dünya Kupası yarışlarında rekorlara imza attılar. Burcu Dolunay 100mt serbest stil, 200mt serbest stilde ve 100mt karışıkta; Doğa Çelik ise 200mt serbest stilde Türkiye rekoru kırdı.

2 yorum:

  1. Helal olsun Fossacimbom, butun branslari takip ediyorsun. Camia olarak kotu bir haftayi geride biraktik; ancak olsun bunlardan ders alarak daha iyi gunlere gidecegiz. Futbolda belki de Manisa ile berabere kalmamiz iyi oldu. Manisa'yi dunku kotu oyunla 1-0 yenip; Bursa deplasmanina gitsek orada maglup olup geri donerdik. Ancak dunku macin 1-1 bitmesi oyuncularimizi onumuzdeki haftaki mac icin motive edecektir. Fenerbahce de bu haliyle, ozellikle Emre yokken, lig yarisinda fazla kalamaz.

    YanıtlaSil
  2. Boşuna demiyoruz sevgili Arda'cım ARMA SEVDALILARI diyerekten.. Galatasaray arması neredeyse bizlerde oradayız. Belki bedenimiz değil ama ruhumuz, aklımız, kalbimiz orada..

    Bak, ne güzel söylemiş atalarımız. Bir nusubet, bin nasihattan iyidir diye.. Gerek erkek basketbolda bu hafta olan olaylar, gerekse alınan beraberlikler, mağlubiyetler. Hepsi geleceğe dönük birer ders olacaktır, ders niteliği taşıyacaktır.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0