Kaptan İçin..

TURKCELLSüper Lig
13.Hafta
GALATASARAY
37' H.Kewell
Manisa
spor

82'J.Simpson
22 Kasım 2009, Pazar
Ali Sami Yen Cehennemi @ 20.00
Galatasarayımız liglere verilen aranın ardından kendi evinde Manisaspor'u konuk ediyor. Galatasarayımızda cezalı Barış Özbek'in yanı sıra sakatlığı devam eden Milan Baros bu mücadelede forma giyemeyecek. Hafta içersinde domuz gribi teşhisi konulan ve hızla iyileşen genç yıldızımız Arda Turan'ın durumu ise maç saati belli olacak. Ekibimizde kart cezaları biten Elano Blumer ve Kader Keita forma giyebilecek. Mücadeleyi Kuddusi Müftüoğlu yönetirken yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy, Nihat Mızrak ikilisi yapıcak. Galatasarayımız ile lider Fenerbahçe arasındaki puan farkı şimdilik sadece üç puan.. Galatasaray bu mücadeleyi kazanırsa averaj ile liderliğe yükselicek. Mücadeleyi LİG TV canlı yayınlarken FCN BLOG'tan önemli anları takip edebilirsiniz..
Leo Franco
Hakan Servet Gökhan Sabri
Mehmet Ayhan Mustafa
Elano Kewell
Nonda

28 yorum:

  1. Sevgili arkadaşlar acaba bir yerden bulabilirseniz Galatasaray'lı oyuncuların tamamının şu an ligde ve avrupa kupalarında yaptığı asist ve attığı gol sayısını gösteren bir tabloyu bizimle paylaşabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  2. Bu takimdan birsey olmaz sampiyonluk balon
    nondayi oynatacana pafdan birini oynatsa keske elanoya verilen paraya yasik gercekden ayhan hacetepede bille oyniyamaz hakan balta bu sene tam fiasko rijkaard artislik yapma zamani degil keita nasil oynamaz manisanin goll ataca belli oyuna hic müdalle etmiyor buraya yasiyorum bu sene ücüncü olacagiz besiktas goll yemiyor ve toparlandi fenerin sor maci kalmadi ikinci devre nerdeyse istanbull disina cikmicak biz bu savunmayla bu kaleciyle bisey yapamayiz üstelik ikinci yari bizim bütün maclarimiz sor bu haftada bursa bizi yener

    YanıtlaSil
  3. Adsız 22:36

    Yakın zamanda blogumuzda bulabilirsiniz, detaylı bir biçimde istatistik tablomuzu..

    Adsız 14:29

    Aramıza hoşgeldiniz, sevgili skor taraftarları.. Acaba Kewell ve Sarp'ın direğin dibinden vurduğu toplar gol olsaydı bunları konuşacakmıydınız? Veya Nonda'nın ilk yarıda vurduğu kafa gol olsa bunları yazacakmıydınız? Elano gol atsa bugün süper kahramandı öyle değil mi? Balta ne yaptı fiyasko oldu? Rijkaard kime, neye artislik yapmış? Milli takımdan yorgun ve geç dönen oyuncusunu oynatmaması artistlik midir? İki hafta evel Ayhan hani bu takımın ortasahasında vazgeçilmezdi?

    YanıtlaSil
  4. Ben skor taraftari degilim ben hep söylüyorum fener macindan sonra kazandimiza ragmen hic hosuma gitmiyor oynadimiz oyun
    anadolu takimi gibi oynuyoruz Galatasaray hep hucum oynar bune ya anadolu takimi gibi 3 tane defansiv orta saha ayhan sakatlikdan cikali hic hosuma gitmiyor kac macdir basimiza bellah ayhani savunanlara sasiriyorum maci dikatli izleyin lütfen gereksis yerlerde top kaybi olmicak yerlerde fouler öne dogru sifir shut sifir hacetebede oynarsin anca bu fudbolla hakan balta bu sene cok kötü öne hic bindirme yapmiyor savunmasida tartisilir
    elanoyu ben hep buraya yasiyorum yanlis transfer diye ne gollu bu elano ayakda duramiyor goll atsa diyorsun ne yapdi dün allah askina Mücadele etmiyor ya kötü oynarsin olabilir herkez bazen kötüt oynayabilir ama ne kosuyor ne mücadele ediyor tam lahana tursusu Manchester City bize iyi kakaladi vallah helal olsun
    takimda diziplin yok müdale etsene anca oturuyor rijkaard manisa baski yapiyor arda oynamak istiyor önde top tutan yok koy iste ardayi son 20 dakika top tutsun top dagatsin Nondaya gelince ben kac gündür buraya yasiyor uyuz esek gibi diye bir tane kaffa vurusu var baska posissionu yok kos koca GS forvetisin yetmez Barosun gözünü yiyim ölümüne mücadele ediyor kosuyor goll atmasa bille cabaliyor nonda cok agir baros bir an evel iyilesmese isimiz var nondayla cekilmez keita oynamaliydi yorgun neym degil milli maclarini izledim son dakikalar oynadi gec geldi diye oynatmadiysa ozaman hic koymicakdin oyuna (bu yasiyi belki yayinlamasin ben ginede fikrimi söyleyim bu takim bu sene ücüncü olacak bunu kenara yaz)

    YanıtlaSil
  5. "Anadolu takımı gibi üç tane defansif ortasaha"
    Herşeyden evel bu cümleniz yeterince saçma ve anlamsız olmuş, hiç kusura bakmayın. Ayhan'a defansif ortasaha diyorsanız açın tekrar bakın derim. Ayhan CM oynayan bir oyuncudur.

    "Hakan Balta öne hiç bindirme yapmıyor"
    Kewell ters kanada doğru hareketlendiğinde veya içeriye girdiğinde kanatta oynayan oyuncumuzun adını söylermisiniz acaba? Gökhan Zan veya Servet falan mı oynuyor o bölgede, içeri veya çizgiye paralel bindirmeler yapıyor? Yoksa biz mi yanlış adamı izliyoruz maçlarda..

    Elano Blumer ilk geldiğinde yere göğe sığdıralamadı. Gayet normal bir oyun ve gayet iyi bir takım oyunu oynadı. Gerektiğinde savunmasına yardıma geldi, gerektiğinde ileriye topu taşıyan isim oldu. Elano'dan ne bekliyorsunuz? Maç kopartmasını mı? Öyle birşey beklemeyin.. Elano'nun dilinden anlayan şu takımda 3 tane adam var.. Baros, Kewell, Keita.. Birde arada Arda ve Nonda.. Elano'nun attığı paslara ve ortalara dikkat edin, doğrudan oyuncuyla buluşturuyor topu. Bir insan hiç mi pas hatası yapmaz? Elano AMC oyuncusu değildir, CM, RCM oyuncusudur. Elano'nun nasıl oynadığı değil, sizin ne beklediğiniz önemlidir.

    Takımda disiplin yok? Galatasaray'da herhalde son yıllarda görülen en büyük disiplin görülüyordur şu anda. Herkes işine son derece sadık ve profesyonel. Herhangi bir kural ihlali veya saygısızlık yok. Arda oynamak istiyor evet ama aynı Arda dört gündür herhangi bir antreman yapmıyor. Evet, aynı arda dört gün süren bir domuz gribi hastalığından çıktı.

    Nonda konusunda hem fikiriz, evet gereğinden fazla ağır. Ama şu anda elimizde bitirici forvet olarak Nonda var. Keyiften değil, mecburiyetten oynatıyoruz Nonda'yı.. Bu takımın daima birinci forveti Milan Baros'tur. Kewell'ı ileri koysan sol tarafta kim oynayacak? Keita yorgun daha yeni geldi ülkeye.. 20 küsür saatlik bir uçak yolculuğu yaptı, onuda oynatamazsın forvette.. Arda yukarda dediğim gibi ciddi bir hastalıktan kalktı, bakma öyle kenarda durduğuna istediğine.

    YanıtlaSil
  6. Ayrıca eğer kenardan oyuncuya bağırmak, sövmek ise disiplin herhalde bu ligin en disiplinli hocası Yılmaz Vural'dır. Malum hata yaptığında oyuncusunu döven, gole sevinen oyuncusunu tekmeleyen, kırmızı kart gören oyuncusunu yumruklayan bir teknik direktör profili kendisi..

    Galatasarayımızda bir tane antrenör yok. Zaman zaman Neeskens ileri çıkar, zaman zaman Rijkaard ileri çıkar. Rijkaard'ın ileri çıkmamasına kızıpta "antrenör değilsin, artist herif" gibisinden bir yorum yapmak çok mantıksız.

    YanıtlaSil
  7. Sevgilli editör bence arkadasin dedigi dogru,ayhan bu takimi firenliyor ve ne hikmetse ne riykaard ne bilmem yabanci hoca bu adami kesmedi ayni sabri gibi yanliz sabri bu sene muhteseme yakin oynior ama ayhan icin dediklerinze katilmiyorum KOSKOCA GALATASARAY kendi evinde yeni tsl cikmis manisaya üstelik kendi evinde SAMIYENDE 3 tane kazmayla oynamaz OYNAMAMALI,kazma derken kimleri kast ediyorum hemen acikliyim bu kazmalarin basinda AYHAN AKMAN GELIR sonra mustafa ne oynadi belli deyil sadece deli danalar gibi bi oraya bi buraya kosar bide mehmet topal bunlardan 1 tanesini kaldirir bi orta saha ama ayni anda 3 tane ...... oynatirsan böyle rezil bi FUTBOL cikar ortaya simdi allah askina sayin editör siz begendiniz mi gs manisaya karsi oynadi futbollu yok eyer begendiysen diyecek bi söz bulamiyorum sana ama eyer aynen benim gibi düsüniyorsun ki futbolldan biraz anlasan aynen benim gibi düsünmen lazim.Arkadasin dediklerine aynen katiliyorum bu takima ayhan akmana ihtiyaci yok ve mümkünse defolub gitsin takimdan,yaninda tobias linderoth,nonda,hakan balta,gökhan,mustafayi alib derhal kulubu terk etsinler kos koca gs takima bakin YAZIKLAR OLSUN baska bisey demiyorum.Simdi sevgilli editör istedin kadar konus sen bizim gibi düsünmeye bilirsin ama sokaktaki taraftar aynen böyle düsüniyor istersen bütün forumlara gir millet koro halinde bu saydiklarim isimlere ana avrat din iman düm düz gidiyorlar herhalde bukadar insan az cok biseyler biliyorlarda bunlara hak etiklerini tepki gösteriyorlar.Ama elestiride bi yere kadar bize cözüm lazim aslinda cok kolay 2 tane yabanci stoper bitanede ön libero bu is tamamdir aslinda bitanede sol bek fena olmaz ama okadar maddi gücümüz varmi bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  8. Bence ya siz Ayhan'dan Mustafa'dan fazla birşeyler bekliyorsunuz yada ben oyunculara gerçekçi bir gözle bakıp sahada gördüklerimi söylüyorum. Sizce hangisi?

    Ayhan'dan veya Mustafa'dan bir Diarra, Essien olmasını bekleyemezsiniz. Şu takımda adam gibi bir önlibero varsa oda Tobias Linderoth'tur. Şanssızdır, formsuzdur orası beni ilgilendirmez; o teknik heyeti ilgilendiriyor. Ne siz istediniz diye yönetim bu oyuncuları kovar, nede başka birşey yapar. Rijkaard'dan bahsediyoruz ki; istemediği adam olsa şu takımda inanın oynatmaz..

    İnsanlar aynı düşünmek zorunda değildir, bakın açık açık söylüyorum. İlk yarı oynadığımız futbol gayet iyiydi, güzeldi. İkinci yarıda her zaman yaptığımız gibi geriye yaslandık. Burada kenardaki antrenör ne yaparsa yapsın, ne kadar bağırırsa çağırırsa çağırsın eğer oyuncu gol atmayı, ofans yapmayı düşünmezse hiç birşey yapamazsınız. İş sahadaki oyuncuda biter, kenardaki adamda değil. Sen istediğin kadar ileri çık, gol at de. Oyuncu çıkmazsa, arkasına güvenmezse hiçbirşey ya-pa-maz-sın.

    Kazma dediğiniz adamlar ile maç kazanınca tek kelime laf yapmıyorsunuz fakat puan kaybedince mi laf yapıyorsunuz? Böyle taraftarlık olmaz, böyle ancak seyircilik ve skor sempatizanlığı olur. Küfür ettiğini iddia ettiğin kişilerde taraftar değil emin olabilirsin. İstediğin forumdan bahset, istediğin portaldan web sitesinden bahset. Mustafa ve Kewell'ın ilk yarının başlarında direğin dibinden giden şutları gol olsa, Tobias'ın son dakikada vurduğu ve kalecinin ayağının kenarına çarpan top gol olsaydı şu anda kimse bunu konuşmuyor olacaktı.

    Bilmiyormuyuz sanıyorsunuz Allah aşkına, bırakın kime hikaye anlatıyorsunuz. Kabul ediyorum ikinci yarının ilk 25 dakikası çok saçma sapan bir futbol oynadık fakat ilk yarıda oynadığımız futbola kötü diyen varsa futbolun 'f'sini bile bilmiyor demektir.

    YanıtlaSil
  9. Yav editör gözünü sevim,biraz su at gözlüklerini cikar ja bu ayhan gs ne yapti yillarca adam bi sivasa gol ati hallen o gollun kredisni yiyor ben hangi cümlede ayhanin essien olmasini yazdim sonucda ayhan ve essieni ayni cümlede kurmak essiene bi hakaret sayarim bu 1 buda 2 ben ayhan ve mustafadan hic bisey beklemiyorum sadece ayaklarina geldi topu rakibe vermesinler yeter yani gördün gibi dünyalari istemiyorum onlardan. Dün bi spor gazzetesinde istatik yaptilar ayhan akman ile ilgili adamin ayagina 38 kere mi ne top gelmis bu 38 topu 19 rakib takima vermis bunu elestirmiyim de neyapim ben ja sadece bu mac ile iligi deyil ayhan genelde böyle herzaman topu ister bizim salaklarda ona verir ona yapar direeek topu rakib futbolculara verir olmaz olsun böyle futbolcu utanmadan bide yillarca kaptanlik yapiyor bizde bana hikaye anlatmayin kardesim kimin ne oldunu herkez cok iyi biliyor devre arasina barcali marques newacstle collocini valneciali emana bitanede adam gibi sol bek bunlari aliralsa veya bunlar yakin adam alirlarsa hayal kurdumuz uefa,lig ve tr kupasini alabilir tabi bunlari almak icin bizden adamlar gitmek gerekiyor nonda topias gitsin zaten yabanci kontejan takilmamis oluyoruz forvet sikintisi cekmeyiz en kötü ihtimal keita oynar orda zaten barosda 2 yari döniyor ayrica bu saydim adamlar dünya kadar da para deyil misal toplam 10-12 milyon euroya bunlari alabiliriz ve bence gs bunlari alacak gücte hic deyilse bunlardan 1 tanesini kiralayabilrler.Ayhanla mayhanla mustafayla bana uefayi alacaklar 10 yasindaki cocug inanmaz buna yarin öbürgün atletico madrid veya villareal cikti mi uefa kuradan ki atletico liverpool bayern münih vs ....sl gelecek uefaya görürzün ne demek istedimi.Gönül isterdi adam gibi oynasinlar ama olmayinca olmuyor iste acilen transfer lazim bu takima haa maddi gücümüz yoksa ozm mikrofonlara bos bos konusmicaksin biz onu alicaz bunu alicaz diye neyse yine cok uzun bi yazi oldu ama yinede iyi aksamlar allah emanet olsun sayin editör.

    YanıtlaSil
  10. Ayhanin ne oldu önemli degil ayhanin ne yapdi belli degilki öne dogru Sifir Shut Sifir anca yan pas geri pas olmicak yerlerde top kaybetmek olmicak yerde foul yapmak
    Elano geleli ilk defa gercek yerinde oynadi iki üc uzun top atiyor okadar top sürdü neym diyorsun onu bir kac kere yapdi ama hic biri isimize yaramadi tempo denen hic birsey yok oyunu koparsin demiyorum ama insan biraz mücadele etmez mi ya dökülüyor resmen
    evet arda bir kere antremen yapdi ( HABERIM VAR ) oyun öyle bi hale geldiki mecbursun ardayi koymaya kendini iyi hissediyor kendi aciklama yapdi
    top duvara carpip geri geliyor önde top tutan yok bana göre arda son 20 dakika girseydi manisa gol bulamazdi top saklardi top dagatirdi arda zaman gecerdi keita 20 küsür saat yolculuk mu yapdi allah allah aya ucsan okadar sürmez yolculuk:)) sana bir örnek vereyim Lugano cuma geldi üstelik daha cok uzak bir ülkeden cümartesi derbi oynadi keita daha yakin bi yerden geldi üstelik maclarini izledim yorgun neym olamaz son dakikalar oyuna girdi hep belkide gec geldi icin oynatmamis olabilir fakat öyleyse hic koymicaksin
    Alt yapida hic mi oyuncu yok 90 dakika nonda denen uyuzu cekmek mi sorundayiz ben Rijkaard oyunculari dövsün sevsin demiyorum neskens gibi arada cikip oyuncularnan konusmasini istiyorum neskens nereye kadar hoca sensin sen söylersen daha iyi olur cok sakin biraz hirslanmali oyuncular umrunda degil manisa gibi köy takimindan goll yiyoruz kimsenin umrunda degil önümüzde 10 dakika var oyuncular teslim olmus bir an evel bitsin mac diye
    ben gerets zamanindaki galatasarayi izlemek istiyorum 90 dakika mücadele eden Rijkaarda kötü demiyorum fakat Galatasaray Barcelona saniyor

    Bursa bizi yenecek kaos baslicak biz bu sene ücüncü oluruz büyük iptimal besiktas toparlandi goll yemiyor fenerde hirs var dogru dürüst sor maci kalmadi biz dökülüyoruz her mac kötüye gidiyoruz bunu trabzon ve diyarbakir maclari dahil ne oynadimiz belli degil isanllah yanilirim ama hic öyle gözükmüyor

    YanıtlaSil
  11. 22:22

    kardes helal olsun benim demek istedim bu iste sende benim gibi düsünüyorsunben ayhandan mustafadan diarra essian olamalarini beklemiyorum kos koca Galatasaray orta sahasinda oynuyorsunuz anca yan pas geri pas bu böyle olmaz arkadasin dedi 3 tane kazmayla demimde bi takim böyle adamlari bir en fazla iki tane kaldirir ama biz 3 tane oynatiyoruz yasik gercekden hadi mustafa gine iyi niyetli ama ayhan umrunda degil simdi gine diyeceksin ayhan asil mevkisi diye banana asil mevkisinden benim icin sahada ne yapdi ne oynadi umrumda oda FOS baska bisey degil

    ilk yari iyi fudboll oynamisis vallah ben buna gülüyorum ne yapdik kac goll firsati bulduk ilk yari bu fudbollu begenmiyen fudbollu billmiyor demisin iyi ozaman ben fudbollu billmiyorum ben begenmedim bu oynadimiz rezil fudbollu ben bilmekde istemiyorum kos koca Galatasaray evinde manisa gibi köy takimina karsi oynuyor minimum öyle oynamali ben skor taraftari degilim fener macindan sonra kazandimiza ragmen hosuma gitmedi anadolu takimi gibi oynuyoruz dedim hep 3 tane ayni orta sahayla olmaz yakismiyor gelelim Rijkaarda mac elden gidiyor manisa geliyor da geliyor ayhani cikariyor Linde yi koyuyor olacak is degil vallah ya koysana en azindan aydini cabuk adam öne top tasir
    arkadasin dedi gibi en azindan bu takima bir yabanci stoper bir de saglam yabanci orta saha yoksa gine hüsran yasariz bir örnek fenerde emre oynadi oyun yapdi mücadele besiktasda fabian ernst bizde kim komik gercekden

    YanıtlaSil
  12. Emana, Coloccini, Marques ve bir sol bek.

    Hepsinin toplamı 10, 12 milyon euro etmez mi?
    Hocam sen çıldırmışsın, Emana'yı bu yıl yaz döneminde 10 milyon euroya alamadık sen ne diyorsun ya şaka mı bu :)

    YanıtlaSil
  13. Yav editör allah askina bana burda bakal defteri gibi hesap yaptirma ama ila yapacaksan bana ozm bitane kücük hesab yapim collocini adam 2 ligte oynior ingilterrede bize kosa kosa gelir ve adam arjantin milli takimindada oynior ve gayet iyi stoper bize gelmemesi icin bi neden göremiyorum ve 4-5 milyon gibi arasi gelir,gelelim marquese adam yemin ediyorum ayni popescu gibi belki daha vazla özelikleri sahip adam barcada dördüncü stoper ancak kral kupalar ordan burdan 2-3 dakika topliyarak oynior hic deyilse kiralaya bilirsin yani oda gelir ayrica marquesi riykaard getirdi barcaya ve aralari tahmin ediyorum iyidir gelir yani bonservisi ile gelmese bile kiralik olarak gelir bence bonserviside öyle 25 milyonlarda deyildir ayni collocini gibi adamin yasi da 30 4-5 milyona gelir gelelim emanaya ben yazimda belirtim gibi illa yazdim adamlar sart deyil ama saydim futbolculara yakin adamlar olmasi lazim,emana ayni collocini gibi 2 ligte oynior betiste,verirsin 6-7 milyon euro pasa pasa gelir martins gibi forvet bile 7 milyona giti wolsfburga bide gecen sezon ile bu sezonu karistirma sana kücük bi örnek verim arjen robben ve wesley sneijder bunlar ikisi gecen sezon reali tek basina 2 yaptilar la ligada ama yinede 15 milyon euroya gönderdiler birisi bayernde digeri interde simdi git bakalim bunlari alabiliyor musun bu paraya adamlar sana gülerler veya maxwell adam 5.7 milyon euroya giti barcaya veya vazla uzaka gitlmiyelim tabata 8 milyon euro yani bazen böyle hesab kitab isler vazla kafa yormamak lazim oluyor bazen böyle seyler her transfer tutacak deyil veya tutarsa hadinden cok ucuza gönderiyorlar misal keita 18 milyona giti lyona bize 8 milyona geldi keita cok mu yasli futbolcu??? hayir 28 yasina yeni girdi bazen olmiyinca olmuyor iste avrupali 3-5 bakmaz bizim gibi,adam oynamayiosa bedava bile yolarlar hadi diyelim sen hakli ciktin emanayi alamiyoruz pahali geldi,allah sükür binlerce futbolcu var dünyada gitsin bulsunlar bitane adam gibi orta saha sonucda bunlari ben deyil haldun üstünelin düsünmesi lazim ve umarim aynen böyle düsüniyordur yok eyer böyle düsünmiyorsa bos bos konusub taraftari kandirmasin yok bilmem kupa ali samiyende kalkacak avrupa liginde final hedefliyoruz gibi sacma sacma demecler vermesin ayhan topal ve mustafa ile bana 3 kupa alacaklar biraksin bu isler biraz gercekci olsun ve etrafina baksin ve sizin eliniz yönetimde birini gidiyorsa lütfen bu mesaji onlara gösterin.Ayrica bi cok yerde okuyorum bizimkiler forvet istiyor ya sacmlamayin bizim en az lazim olan bölge orasi kapi gibi baros var keita var kewell var bazen arda bile orda oynar yani forvet morvet lazim deyil sol beke gelince olurada olur olmasada olur cünkü hakan balta defansiv olarak iyi ama offensiv olarak cok kötü.

    YanıtlaSil
  14. Maxwell için 5.7 milyon euro demişsin. Peki karşılığında ne oldu? Ibra = Eto'o takası. Üzerine Maxwell'ide bedavaya aldılar hemen hemen..

    Sneijder, Robben ikilisini örnek göstermişsin. Madrid bu sene Ruud'u bedavaya bırakıyordu neredeyse 3 milyon euro bonservis! Fakat adam yıllık 6milyon euro alıyor. Bunları göz önünde bulundurmak zorundasın transfer yaparken..

    Emana dediğin adamı transfer döneminde 10 milyon euroya alamadık vermediler ama Valencia 8'e aldı. Diyeceksin ki ne alaka.. Çok alaka işte.. Adam Valencia'da 1.5milyon euroya oynarken bizden 3milyon euro istiyor.

    Coloccini'nin bonservisi nereden baksan 4 milyon eurodan aşağı değildir. Hadi diyelim 2 milyon euro olsun, 3milyon euro olsun. Peki Coloccini yıllık kaç alıyor? 2milyon euro. Bize gelmek için ne kadar isteyecektir? 2.5/3milyon euro. Biz verebilirmiyiz bu kadar parayı? HAYIR.

    Keita olayı çok farklı adamlarda Keita oynamadı, oynayamadı. Lille'deki performansı ile Lyon'daki performansını yanyana koyarsan değil dağlar, farklar, uçurumlar olduğunu görürsün.

    Marquez'in bonservisi hadi 3milyon euro olsun diyelim o kadar yoktur nerden baksan 6-7milyon eurodan başlar. Yıllık ne kadar alıyor? 2milyon euro civarı, 1.75 falan.. Bizden ne kadar isteyecek? En az 2.5/3milyon euro..

    Biz zamanında Baptista için Madrid'e 9milyon euro verdik, adamlar red etti; Roma 4.5 milyon euro verdi kabul ettiler. Neden? Adamlar çünkü Roma'dan oyuncu alıyor, onlara kolaylık sağlıyorlar.

    Owen sezon başında bize geliyor iddiaları yer aldı dünya gündeminde.. Newcastle'de yıllık 4milyon euro alıyordu geçen sezon.. Peki Manchester'den bu yıl ne kadar alıyor? Maç başı para.. Yani ne kadar oynarsa o kadar para alıcak. Peki bütün sezon oynasa bile yıllık ne kadar alacak biliyormusun maximum. 3milyon euroya yakın bir para alıcak. 3milyon euro bile değil, belki bonuslar primler falan toplasan 3, 3.5milyon euro yapar.

    Bana kalsa bende Ayhan, Sarp, Topal ile oynamam. Koyarım Arda'yı koyarım Diarra'yı, koyarım Gago'yu oynatırım takımı paşalar gibi üçlü ortasahada.. Mesela Madrid bu sene ara transfer döneminde kesin olarak Diarra ve Gago'yu satacak. Ruud'da satış listesinde.. Peki bu adamların bonservisi ne kadar? Ruud 3milyon euro, Gago 10, Diarra 7milyon euro. Peki yıllık ne kadar alıyorlar? Ruud 6, Diarra 3, Gago 3. Bu adamları Türkiye'ye getirmen için Madrid'de aldıkları ücretten en az +2milyon euro fazla vermen gerekiyor. Fakat bu adamlar Avrupa'da bir takıma daha düşük ücrete giderler.

    Yani işin kısası olay sadece bonserviste bitmiyor.

    YanıtlaSil
  15. Hocam bi konuda haklisin bizden vazla para istiyorlar ve oyuncularada kizmiyorum sonucda adam dünyanin sayili liglerini birakib türkiye gelecekler türkiye derken türkiye ligini kast ediyorum yanlis anlamayin,ama sen sampiyon olmak istiyorum diyorsan uefada final hedefliyorsan kupayi istiyorsan ozm hocam kusura bakma bazi seyleride göze alman lazim bos bos mikrofonlara konusmicaksin haddinden vazla hava civa atmicaksin herhalde bu konuda hem fikiriz umarim.Ama yinede hocam gs büyük bi kulubtur ve inan bana sen bunlari alirsan bu paranin bi kismi formadan mormadan ordan burdan cikar nasilsa transferleri taksite bakliyoruz ordan vazla sikinti olmaz sadece oyuncularin massi kalir eh bizamet onuda bi sekilde hal etsinler yani tükürdüklerini YALAMASINLAR söylediklerin arkasinda dursunlar,senin agzindan bikere final ve sampiyonluk sözleri cikti ehh bunun demesi kolay bide bunu basarmak lazim maden diyorsun ozm ona göre kadro yapacaksin GERCEKCI olacaksin tribünlere oynamicaksin tsk saygilar ama ahyan akman ve mustafa ile ilgili düsüncelerim hallen degismedi ve degismeyecek gibi görüniyor sevgiller saygillar.

    YanıtlaSil
  16. Hocam bak ara transferde müthiş oyuncular satılık.. Real Madrid'in gözden çıkarttığı 6 hatta 7 oyuncu var. Barca bu sene sessiz sedasız Hleb'i sattı VFB Stutgart'a.. Kimin haberi oldu bu transferden?

    İnanılmaz bonservis fiyatlarına müthiş oyuncular var, ama önemli olan bu oyuncuların bonservisi değil; adamların aldıkları yıllık ücretler.. Ayrıca adamlar CL kalitesinde takımda oynamak yerine neden UEFA EL'de oynayan bir takıma gelsinler ki?

    Sen oyuncu olsan gidermisin, doğruyu söyle.. Hem daha düşük bir takıma gideceksin, hem daha kalitesiz bir lig, hem daha prestijsiz bir organizasyon. Elano, Nonda gibi oyuncular neden UEFA EL maçlarında daha farklı bir performans sergiliyorlar? Vitrin için! Milli takımlarında muhteşem oynuyorlar, neden vitrin! TSL'de nasıl oynuyorlar peki? Avrupa'nın kaçıncı ligiyiz? Üçüncü, beşinci yalanlarını bırakalım; oynanılan futbol diye birşey yok.

    YanıtlaSil
  17. Ehh kardesim ben ne diyorum adamlara kizmiyorum vazla para istemesine ama söylediklerinin arkasinda dursunlar GALATASARAY SK KULUB BASKANI tükürdünü yalamaz yalamamali,o yüzden ne yapip ne edib bu kadroya ceki düzen vermeleri lazim kimse kafalarina sillah dayamadi siz gidin mikrofonlara final kupa vs ... vallan konusun diye ayrica hocam tmm tr ligi kalitesiz olabilirde hocam simdi misal collocini 2 ligte oynior emana 2 ligte yanlisin var senin emana transfer olmadi valnecia asimdi transfermarkt.de baktim betisin kadrosunda bende aynen senin gibi sandim ama gitmemis hleb suttargarta transfer olmadi kiralik olarak giti almanyada yasadim icin iyi biliyorum neyse mevzu bu deyil mevzu bizim bos bos konusam yönetimdir bakin yönetim bana kalirsa faruk sürenden sonra en iyi yönetim ama abi cok gereksiz konusiyorlar olmicak duaya amin diyorlar biraz gercekci olamalari lazim nezaman kuyuruklari sikinca hemen basliyorlar gs ruhu mayislar bizimdir vallan villan bu ayaklari biraksinlar artik ayrica nonda elano avrupada öyle oynior ki oyniyorlar yani o zihhniyet ile oyniorlarsa derhal devre arasi defolub gitsinler bizim böyle adamlar lazim sonucda elanonun ala degeri var adam brezilyada milli takiminda oynior en aldi fiyata geri satarlar bize böyle adamlar lazim deyil tabi kendi sahsi fikrim.

    YanıtlaSil
  18. İkimizde aynı şeyi farklı yollardan anlatıyoruz bilmem farkındamısın sevgili okuyucum :)

    Yönetimin gazlama olayı ise taraftara yönelik. Elbette taraftarı gaza getirip maçlara gelmesini sağlayacaklar. Tamamen stratejik bir hamle bu..

    Devre arasında elbet olacaktır birşeyler yine çünkü güzel isimlerin transferleri söz konusu gibi görünüyor. Üstünel'den yine bir İspanya turu hiç fena olmaz.

    YanıtlaSil
  19. Yemisim öyle gazi buna gaz denmez kendi taraftarini aptal yerine koymak denir ben böyle göriyorum 13-15 yasindaki cocuklari kandirsinlar ama biraz gs ile ilgilenen insan bunlara itibar etmez bile ayni benim gibi ne aci demi gs taraftari fanatik taraftar kendi kulub baskanina inanmiyor bence cok yazik bi durum,vallah güzel abicim ben zerre umrumda ispanyaya mi gider ingiltereye mi gider marsa mi gider ne yapar ne eder bilmiyorum ama biseyler yapmalari lazim,yoksa bence bu sene yemin ediyorum 4 bile zor bu kadroyla kahit üstüne nekadar iyi görünsekte aslinda biz cok kötü takimiz offensiv olarak muthis ama defansiv olaral bi okadarda rezil bide ayrica abi hazi seni söyle bulmusken gazzetelerde haberler cikiyor bi kac saglam yerdende yavas yavas yükselemeye basliyor deportivoda oyniyan 23 yasinda bi meksikali ile ilgeniyormus gs ismini bilmiyorum unutum acaba bi gerceklik payi varmi hazi sende burda ispanya yolculuk vallan villan anlatiyorsun acaba varmi bi baglanti??? yok eyer varsa allah onlari nasil biliyorsa öyle yapsin baska bisey demiyorum bize stoper orta saha lazimken gidib sol acik alicaklar tabi dogruysa.

    YanıtlaSil
  20. Bahsettiğin oyuncu Andreas Guardado sanırım. Tamamen yalan, basının uydurması.

    YanıtlaSil
  21. Insallah yalandir yoksa vallah seylere yan basariz bu sezon bu yönetim abi ne yapip edib adam defans özelikleri saglam olan adamlari almalari lazim yoksa harbiden seylere yan basariz benden demesi kiscaka sabahdan beri dedim gibi orta saha 2 yabanci stoper aslinda ediz diye bi cocug var ankargücünde oda fena deyil ama herhalde bizim yönetim okadar illeri görüsülü deyildir yani öyle tahmin ediyorum hazi transfer konulara girmisken transferler ne alemde isim istemiyorum tabi istesen söyle cekinme:) ama nerelere düsüniyorlar onu merak ediyorum cünkü asil önemli olan bu servet gidiyor mu abi devre arasinda??

    YanıtlaSil
  22. Ediz transferi daha evel görüşüldü fakat Ankaraspor malum Ankaragücü ile ortaklığı imzaladı ve Ediz'de ücretsiz bir biçimde Ankaragücüne transfer oldu.

    Transfer konusunda şu anda birşeyler söylemek zor olur ama yaz döneminden yarım kalan bir transferimiz var onu halledicez büyük ihtimalle..

    Servet gitmiyor diye biliyorum. Gitmeyecek..

    YanıtlaSil
  23. Hadi ja vallah sasirdim tabi dogruysa bizim yönetim ediz ile ilgilenmis vallah tebrik ediyorum yönetimi almalari önemli deyil DÜSÜNMELERI bile güzel cünkü ben bu cocugu 2 yildir takib ediyorum yemin ediyorum bu ligte alayi yalan bu cocug gibi defans adam yok tek eksik yani tecübesiz olmasi ama eyer bize gelirse yemin 5-6 sene stoper problemi ortada kalkar cünkü adam hem hizli hem kademeye iyi giriyor hava hakimeyeti süper bire bir istersen zor gecersin baros bile gecemedi ona karsi ve top tekniki oldukca yüksek bi defans oynucusu icin ve yasida 23 dedim gibi tek eksik yani tecübesiz olmasi ama daha genc bize gelse vallah collocini gelmis kadar sevinirim,bu arada eyer servet kaldiysa yandik demektir bir insan bukadar yetenekleri sinirli olabilir ama ne hikmetse servet ayni zamanda ülkenin en büyük takimlarinda birinde yilarca oynior ve yazik ki oynamaya devam edecek bakin servet öyle zandiniz kadar iyi bi stoper deyil benden demesi ayrica lütfen sercan konusa girmeyin cünkü cok büyük bi fiyasko oldu transfer döneminde ve sizin yüzünden forumlarda yemedim küfür kalmadi bu konuda cünkü öyle anlatiniz ki hepimiz inandik ama sonra malum fiyasko cikti,siz gelecek dediniz bizde forumlarda söyledik geliyor diye sonra gelmeyince doz duman oldu dönemi bana suna benzer yorumlar geldi hani onun bunun cocugu sercan gelecekti tabi bende dayanamadim kapisdim söyle forumdaki arkadaslara yani kisaca lütfen sercan konusa girme cünkü sizin yüzünden cok kavgalar yasadim forumlarda,lütfen üstüne alma hocam olur ara sira böyle seyler.

    YanıtlaSil
  24. Sercan konusunda kafamızdan birşeyler yazmadık. Bizlere inanmayanlar sayın Başkanımız Adnan Polat ve yöneticimiz Haldun Üstünel'in bu konudaki açıklamalarını dikkate alabilirler.

    Bizler olayı bütün detaylarına göre anlattık, yazdık. İnanmak veya inanmamak sizlere kalmış. Bırakın o küfürleri edenler iyi gün taraftarlarıdır. O kişiler Galatasaray'a Messi geldiğinde havalara uçarlar ama Messi penaltı kaçırdığında veya gol atamadığında demedikleri kalmaz.

    Böyle taraftar olacaksa, olmaz olsun. Galatasaray taraftarı hiç bir zaman iyi gün dostu olmamıştır, olmayacaktır!

    YanıtlaSil
  25. Ja editör allah askina tamam bi yanlis oldu ama bari ört bas etmeyin özür dilemekte bi erdemliktir,bak hocam sen dedin ki tam hatirlamiyorum ama suna benzer bisey demisdin bi arkadasa daha dogrusu cvp vermisdin (sercan gs imza ati!!!) aynen böyle dedin sonra ne oldu hic bisey oldu adam tipis tipis bursada kaldi ve bizim 2 kazma defansimza büyük ihtimale hafta sonu en az 2 gol atar ahada buraya yaziyorum!!! peki hocam olayi kacirimis olabilirim NIYE GELMEDI BU ADAMI BIZE ??? cok merak ediyorum imza atan adam ertesi gün gelmesi lazim öyle deyil mi niye bu transfer gerceklesmedi cok merak ediyorum?!?! ve son sorum devre arasinda gelecek veya buna benzer calisma var dedin peki bu sercan ne sacmlaiyor ja alex ile oynamak isterim vallan villan bunuda bana lütfen bi acikla tabi aciklamak zorunda deyilsin ama yinede söylesen fena olmaz yani.

    YanıtlaSil
  26. isimleri siralamissiniz iyi güzelde, rijkard ne istiyor bunuda düsünmek lazim aslinda... bana kalsa FCN'in belirtigi gibi al Diarrayi koy yanina Van der Vaarti ve Ardayi götür kupalari... 3-4 sene sonra yine harca 30milyon 2 yildiz icin... ama Rijkard bize geldiginde madi durumu bilerek geldi, Gücümüzü bilerek geldi. Bizden iyi durumda olan Takimlari red edip bize geldi. Benim duyumlarima gäre Frank bu yaz sezonunda Mbokani, Loic Remy ve Seydou Doumbia'nin pesine düsmüstü... simdi bakarsaniz Doumbia Kone ile Drogbadan sonra Fil disi sahilinin ikinci forveti konumunda ve yine gol krali oluyor isvicrede, Remy Dünya kupasina gidecek galiba Fransa ile ve Mbokani Lüttich'de yine gollerini siraliyor...

    Gelecek sezon Elano kesin gider Dünya kupasindan sonra diye düsünüyorum ve kanimca geldigi fiyatin iki katina satilabilir rahatca. Belki bir yildiz alinir ve 2-3 genc yetenekli futbolcular, ayrica artik Jan Derks sayesinde alt yapidanda belki bir Hagi cikar öyle demeyin :)

    Gelecegimiz parlak, sezon basindada belirtildigi gibi SABIR lazim tek sey sabir... Ayhan Sarp Baris konusunda malesef yukardaki yorumcular cok hakli seyler yazmis, Ayhan artik yolun sonuna geldi ve galiba askerlik nedeni ile yunanistana veya baska bir ülkeye gider. Sarp cok iyi niyetli ve gercek bir Galatasarayli gibi cirpiniyor ama iste yetenekleri sinirli bir futbolcu. Baris konusuna gelince, keske alinacak orta saha oyuncusu onun stiline sahip olsa yani Gattuso tarzi olsa neden ise acik, bizim kadromuza bakarsaniz hircin olan ve kendini parcalayan bir sabri vardi ilk 11'de. Tobi icin fazla birsey demek istemiyorum son 2 sene icinde orta sahayi toparlardi ve adam ederdi ama hedeflerimizi gerceklestirmek icin onunda futbolculugu yeterli degil Diarra, Gago gibi isimler yaninda... Insallah yönetim en dogru transferleri yapar.

    Bu arada yarim kalan derken? Halil, Sercan bunlari aciklamistiniz bunlarmi???

    YanıtlaSil
  27. @ Adsız 21:52

    Güzel kardeşim Sercan olayını tekrar açıklayalım. Bursaspor takımı ile anlaşma sağladık. Nonda artı bir miktar para sonucunda Sercan'ı renklerimize katmak istedik. Önce anlaşamadık, sonra parada biraz artış oldu ve anlaşma sağlandı. Fakat ödeme planı ile ilgili bir sıkıntı oldu. Bursaspor acil ödeme isterken biz parayı 3 yıla yaymak istedik sonra 2 yıla düşürdük. Sonrasında bu sıkıntı çözüldü ve konu Bursaspor takımının Nonda ile anlaşmasına kaldı. Yıllık 1.25 teklif edilen Kongo'lu oyuncu yıllık 2 milyon euro istedi Bursa temsilcisinden.. Görüşmeler, temaslar falan derken anlaşma sağlanamadı. Aydın'a talip oldular bu sefer fakat önce yönetim, ardından teknik heyet izin vermedi. Aydın'da gitmek istemedi tıpkı Nonda gibi.. Haliyle transfer yattı. Aslında keşke Manisaspor'a verilen oyuncuların yanına bir iki oyuncu daha ekleyip Bursaya verilseydi belki olurdu diyeceğim ama olmadı, yapacak birşeyimiz yok. Sercan'ın ailesi bir ara İstanbul'a geldi ve hatta abartmıyorum Sercan'a bazı idarecilerimiz tarafından Florya'da ev bakıldı!!

    Merak etmeyin biz o erdemi gösterdik, sağ taraftaki etiketler/kategoriler kısmından Transfer Sezonu yazan bağlantıya tıklayın ve orada ÖZÜR DİLERİZ yazısını göreceksiniz. Doğru bildiklerimizde nasıl ki kendimizle gurur ve onur duyuyorsak; bilemediğimiz veya yanlış bilgilendirdiğimiz haberlerde özür dilemesini bildik bugüne kadar. Bu konuda ne editör olarak şahsıma, nede blogtaki diğer arkadaşlarıma tek kelime laf söyletmem. İmla veya yazım hatasında bile gelen uyarılar sonrasında özür diledik.

    --------

    @ S19

    Sağlam bir Tobias ki bu büyük ihtimalle ligin ikinci yarısında görebileceğimiz bir durum; bu ligin tozunu attırır. Ortasahada ligdeki kuşkusuz en kaliteli oyuncu..

    Yaz dönemi transfer sezonu bittiğinde yöneticilerimizin ve başkanımızın bir açıklaması vardı. Çok istediğimiz bir transfer ara transfer dönemine kaldı diyerekten.. Bizim belirttiğimiz ve yarım kalan iki transfer vardı; elbet birisi bitecektir. Veya farklı bir oyuncu gelebilir bu takıma kim bilir?

    Bunu elbet ilerleyen günlerde göreceğiz..

    YanıtlaSil
  28. Nonda ve linde sezon sonu allaha sükür sözlesmeleri bitiyor
    emre güngör gönderilmeli caner geldi gibi gitmeli ayhanda satilmali elanoda dünya kupasinda iyi oynasada talibi ciksa hic sanmiyorum ama yoksa elimizde patlicak
    gökhan zanla yürümez yedek olur anca sabri den kurtulmaliyiz cok kurnaz bir iki mac iyi oynuyor göz boyuyor bence bir an evel takimdan uzaklasdirlmali

    iki saglam yabanci lazim Coloccini ve diarra mütis olur veya o tarzda fudbolcular savunmaya coloccini gibi topu oyuna sokabilen biri lazim ikinci ligde oynuyor kosa kosa gelir diarra realde mutsus bu sene kesin satilir sakatlanmadan önce banko oynuyordu realde mütis oyuncu orta sahamiz tas gibi olur veya emanayi almaya gücün yetiyorsa sezon basinda cok para istediler ama satamadilir simdi ikinci ligde oynuyor fiati daha uygundur simdi tam ilacimiz olur

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0