Eski ama yakın dost; Beylerbeyi

Bilirsiniz; Beylerbeyi takımı bu seneye kadar Galatasaray'ımızın pilot takımı olarak genç oyuncularımızın kiralandığı, tecrübe kazanması amaçlandığı TFF 3.lig takımlarındandır.. Bu sezon öncesi yapılan satın alma işlemleri ve prosedür gereğince Galatasarayımız ile Beylerbeyi takımları arasındaki anlaşma bozuldu. Daha doğrusu bu tür haberleri okuduk, duyduk ama ne kadar doğru bilmiyorduk. Öğrendiğimiz ve kesin olarak bilgi sahibi olduğumuz kadarıyla Galatasaray'ımız bu kulübü 4.5 milyon euro karşılığında elden çıkartmış. Ve öğrendiğimiz kadarıyla bu satış işleminin en büyük nedeni Beylerbeyi takımının herhangi bir yararı olmayıp, tamamen ekstra masraf olmasıymış.

İki camia adına hayırlı olsun diyelim, Beylerbeyi takımına başarılar dileyelim 3.ligte..

Bu konuyu yazmak nerden mi aklıma geldi? Bugün köprüden geçerken Beylerbeyi 75.Yıl Stadı takıldı gözüme, ortaklık sırasında AVEA, GStore, Adidas reklamları olan tribünün üzerindeki tabelalar şimdi sadece tahta parçası olarak kullanılıyordu. Herhalde zamanında AVEA ve Adidas bu kulübe Galatasaray'ın hatrına sponsorluk yaptı, şimdilerde ne reklam, ne sponsor mevcut..

1 yorum:

  1. Geçen sene kiralık gönderdiğimiz futbolcularımızı oynatmıyorlardı, derslerini almışlardır umarım...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0