FCN Blog'un konuğu Simas Jasaitis!!

Günlerdir, haftalardır bizler bu röportajı gerçekleştirmenin peşindeyiz. Gerek soruların İngilizce'ye çevrilmesi, gerek Simas ile bu soruların cevaplandırılması ve son olarak cevapların Türkçe'ye çevrilmesi. Genel menajerimiz Sayın Mert Uyguç'a bu konuda yardımlarından ötürü teşekkür ediyoruz ve sizleri gerçekten oldukça keyifli geçen bir sohbetle başbaşa bırakıyoruz..

Simas aslında konuşmayı, açıklama yapmayı pek seven birisi değil.. Birde bunun üzerine yoğun program, zaman sıkışıklığı eklenince haliyle oldukça kısa ama oldukça anlamlı bir röportaj gerçekleşti. Transferi sonrasında süperstarımız ilk kez röportajını yaptı ve bizlerde bu ilki yaşamaktan ötürü gurur duyuyoruz. Daha evel yaptığımız canlı röportaj blog tarihinde bir ilk olurken, şimdi yaptığımız röportaj Galatasaray taraftar sitelerinde bir ilk olarak tarihe geçti.

Özel hayatından, Galatasaray'a; rakiplerimizden, Türkiye ve İstanbul'a kadar uzanan keyifli sohbetimizi okumak için tıklayınız..

2 yorum:

  1. Röpörtaj icin tskrler bir sorum olacakti. Fener Ülker birlesmesi gibi bizim icinde öyle bir olusum düsünülürmü? Türk Telekom ile bu anlasma saglaniyordu yanlis hatirlamiyorsam Ankarali Taraftarlarin baskisiyla heralde yarida kaldi ama Efesle öyle bir durum söz konusu olamazmi? Sonucda Spor Kulübüyüz ama Basketbola malesef bir Efes veya Ülker kadar para yatirmamiz imkansiz :/ bilgilendirme icin simdiden tskrler.

    YanıtlaSil
  2. Efes Pilsen'in sahibi Tuncay Özilhan hasta Beşiktaş taraftarı olmakla birlikte aynı zamanda Beşiktaş Kongre Üyesi'dir.

    Eğer Efes Pilsen bir takım ile birleşecekse bu takım büyük ihtimalle Beşiktaş olur. Telekom olayı hakkında birşeyler dönüyordu bir dönemler ama tıkandı. Belki olabilir, net bir bilgimiz yok.

    Ayrıca Efes konusunda ufak bir bilgi vereyim; Türkiye'nin en büyük basketbol camiası ve Avrupa'da hatrı sayılır bir takım olan Efes Pilsen'in herhangi bir takım ile birleşeceğini sanmıyorum.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0