Cemal Nalga Olayı..

Fenerbahçe ekibi Cemal Nalga için federasyona itirazda bulunmuş.. Neymiş efendim, Cemal çekmesi gereken beş maçlık cezayı çekmemiş.. Gerek basın, gerek karşı taraf herhangi bir bilgileri olmamalarına rağmen sadece ortalığı karıştırmak ve alınan galibiyeti ört-pas edebilmek adına uğraşlar içersindeler.. Fakat pivot oyuncumuz Cemal Nalga cezasını çoktan çekti! Ayrıca neden daha evel oynadığımız resmi maçlarda değilde kendilerini yendiğimiz maçtan sonra itirazda bulunmalarını bir türlü anlamış değiliz.. Cemal hatırlanacağı gibi İstanbul Cup hazırlık turnuvasındaki ilk maçta Cibona Zagreb'li oyuncuya yumruk attığı gerekçesiyle beş maç ceza alıyor. Bu ceza hem hazırlık maçlarında, hem kupa maçlarında, hemde resmi maçlarda geçerli olabilir. Yani cezayı arka arkaya 5 tane hazırlık maçı yaparak çekebilir Cemal, veya arka arkaya 5 resmi maçta oynamayarak çekebilir. Kısacası müsabakanın ne müsabakası olduğuna bakılmadan bu ceza çekilebilir. Peki Cemal bu 5 maçlık cezasını hangi müsabakalarda çekti? Hemen söyleyelim..
İstanbul Cup'ta oynadığımız Erdemir maçında, Almanya'daki Skyliners ve EnBw maçlarında daha sonra Florya'da oynadığımız Yeşilyurt ve İstanbul BŞB hazırlık maçlarında beş maçlık cezasını çekiyor oyuncumuz. Fanatik'te gördüm bugün Cemal'in oynamadığı iddia edilen Telekom Bonn maçında oynadığına dair fotoğrafları mevcut diye.. Basketbolla inanılmaz alakası olan basınımız sırf ortalığı karıştırmak ve Galatasaray camiasına saldırmak amacıyla böyle bir habere imzasını atmıştır ki; Cemal'in zaten Telekom Bonn maçında oynadığını herkes söylüyor. Acaba kim Fanatik ekibine böyle bir bilgi verdi, gerçekten merak ediyorum doğrusu..

Bu arada hemen ufak bir notu düşelim; derbide çıkan olaylar sonrasında oyuncularımız ve teknik ekibimizin Galatasaray Dergisi ve Galatasaray Televizyonu dışında herhangi bir basın kurumuna konuşması yasak.. Herhangi bir basın organında röportaj, söyleşi, açıklama vs. görürseniz itibar etmemenizi belirtirim. Bu yasak kalktıktan sonra derbinin kahramanları her zaman olduğu gibi ilk kez ve sadece FCN BLOG'ta olucak, haberiniz olsun..

5 yorum:

  1. fanatık yazarı aa pardon fenerbahçe yazarı hazmetsende hazmesende koyyyduuukkk

    YanıtlaSil
  2. Gökhan Germen ısrarla birşeyleri ört-pas etmeye çalışıyor. Tıpkı Efes serisindeki olayları ört-pas etmeye çalıştığı gibi..

    YanıtlaSil
  3. tufan'ın formasıyla skyliners maçına çıktıı yönünde fotoğraflar internete düştü...nedir son durum?!?

    gerçekten cezası dolsun diye hazırlık maçı oynayıp,oyuncuyu oynatmak gibi bir saçmalığa imza attığımıza inanmak istemiyorum...

    YanıtlaSil
  4. ayıp ayıp bari şu haberi kaldırında rezilliğin de ötesine geçmeyin ....

    YanıtlaSil
  5. Adsız 00:00

    Herhangi bir şekilde rezillik yaptığımızı falan düşünmüyorum keza biz BİLDİKLERİMİZİ daha doğrusu bütün BASKETBOL KAMUOYUNUN BİLDİKLERİNİ yazdık. Böyle bir ihlalin, kepazeliğin olacağını bilemezdik öyle değil mi?

    Girin Salsa'ya, Mali'ye hepsinde bu bilgiler mevcut. Hatta oda yetmezse TBF'nin OYAK RENAULT Takımına verdiği cevaba bakın..

    Saçma sapan, aptal aptal konuşupta aklınız sıra kendinizi birşeymiş gibi göstermeyin..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0