GSBonus Hayırlı Olsun..

Daha evel blogumuzdan bilgilendirmesini yapmıştık GSBonus ortaklığını ve diğer pazarlama alanımızdaki hareketlerimizden bahsetmiştik. GSBonus birlikteliği az evel Beşiktaş'ta bulunan Four Seasons Otel'de tanıtıma başlandı.

FİYATLAR
GS Bonus = 35 TL
GS Bonus Gold = 40 TL
GS Bonus Platinum = 50 TL

GSBonus sahibi olmak için GSBonus yazıp 5110'a cep telefonunuzdan kısa bir mesaj atıyorsunuz veya herhangi bir Garanti Bankası yada Denizbank şubelerine gidip başvurunuzu yapıyorsunuz. Veya daha evel kullandığınız/kullanıyor olduğunuz Bonus Card'ınız varsa gidip GSBonus'a çevirebiliyorsunuz.

Peki GSBONUS'un ne avantajı olacak?
Taraftar kart, kombine kartı ve kredi kartı özelliği taşıyan bir kart olarak hizmet verecek olan GSBonus aynı zamanda Aslantepe'de para kullanılmayacak ve GSBonus ile alışveriş yapılacak. Bir nevi GSBonus Aslantepe'de para özelliği taşıyacak. Maç biletleri satışa çıkmadan 2 (İKİ) gün evel GSBonus sahipleri için satışa sunulacak. GSDergi, GSTV, GSMobile ve GStore alışverişlerinizde belli bir öncelik, ayrıcalık ve indirim hakkınız olacak. Yapılacak çekiliş ile deplasman maçlarına takım oyuncularıyla birlikte gitme fırsatının yanı sıra Aslantepe'de bir çok ayrıcalık sahibi olunacak.

14 yorum:

  1. Sizlere sorularim var!
    Birincisi su: Son günlerde bazi medyalarda AEG ve Galatasaray ile ilgili haberler vardi! O haberlerin ne kadar dogruluk payi var? Size gelen bir bilgi varmi?
    Ikincisi de su: Ünal Aysan`in 151 Milyon Dolar vererek Futbol A.S. 51% alma gibi bir istegi var mi? Bu sorular benim kafamda soru isaretleri birakti! Cevaplarsaniz tabiki cok sevinirim!
    Almanyadan Saygilar ve Sevgiler
    Muhammet

    YanıtlaSil
  2. 1) AEG firması ile herhangi bir bağlantımız bulunmamaktadır. Eski başkanımız Özhan Canaydın zamanında bu firmada bulunan bütün hisselerimiz geri alındı.

    2) Ünal Aysan olayıyla alakalı bir bilgim yok, fakat dediğiniz gibi bir durum olsaydı mutlaka haberimiz olurdu. Bahsedilen meblağ çok ciddi bir meblağ çünkü, ufak tefek değil :)

    YanıtlaSil
  3. GS Bonus simdi Taraftar karti olarak mi geciyor?

    YanıtlaSil
  4. Evet GSBonus aynı zamanda bir taraftar kart olmakla birlikte maç bileti özelliğide görüyor :)

    *Maç bileti özelliği yalnızca Aslantepe'de görecek.

    YanıtlaSil
  5. Classic Gold ve Platinum ne gibi özelikleri oluyor bunlarin?
    Yillik ücretleri nekadar ?

    YanıtlaSil
  6. Cevaplar icin Tsk.

    YanıtlaSil
  7. GS Bonus = 35 TL
    GS Bonus Gold = 40 TL
    GS Bonus Platinium = 50 TL

    Zaten haberede az evel edit olarak girdik fiyat bilgilerini..

    Kartlar arasında ne gibi farklılıklar olur şu anda birşey söylemek pek doğru olmaz ama takdir edersiniz ki elbet bazı farklılıklar olacaktır. Mesela clasic kart sahibine %5 indirim olursa gold'a %10 olur, örnek olarak..

    YanıtlaSil
  8. FCN Blog, bir yazin ilgimi cekti ve bir yanlisi düzeltmek istiyorum.

    Geri aldigimiz hisseler AIG firmadan. Yeni yaptigimiz anlasma AEG ile. AEG dünya capinda konserler vs organize eden bir firma. Ve biz stadin isletmeseni bu firmaya devrettik. Senelik gelirimiz 40 milyon Euro olarak belirleniyor.

    YanıtlaSil
  9. Adsız 16:41;

    Evet, haklısınız. Çok özür dilerim ufak bir yanlış anlaşılmadan ötürü bir sorun çıkmış.
    Yanlış anlaşılmadan ötürü çıkan sorundan ötürü tekrardan özür dilerim. Kusura bakmayın 2,3 gündür ciddi bir gribal enfeksiyon ile uğraşıyorum; haliyle insan halsiz ve dalgın olabiliyor.

    AEG ile olan anlaşmayı yakın zamanda yazarım bloga..

    YanıtlaSil
  10. Özür dilecek birsey yok ki! ;D
    Gecmis olsun. Umarim yakinda sagligina kavusursun.

    YanıtlaSil
  11. Adsız 17:03;

    Teşekkürler.
    Olsun, millete yanlış bilgi vermeyelim.
    Verdiğimiz yanlış bilgi için özür dileriz.

    YanıtlaSil
  12. normal bonus kart sahibi olarak bankaya gittiğim zaman gs bonus karta geçmek istediğimde benden para istenecek mi? yoksa direk geçebilecek miyim?

    YanıtlaSil
  13. Ne Kusuru be, dostlar sagolsun! Sizede gecmis olsun!
    Cok Cok Saygilar ve Sevgiler
    Muhammet

    YanıtlaSil
  14. @ Adsız 20:59

    Evet, Garanti Bankası'na gittiğinizde kartımı değiştirmek istiyorum dediğinizde sizden herhangi bir ücret talep edilmeyecek. En azından basın toplantısında söylenen bu yöndeydi.. Fakat gelecek yıllarda her kartta olduğu gibi yıllık kart ücretleri olacak. Buda sizin aldığınız Classic, Gold, Platinum kartlara göre değişecek.

    @ Muhammet

    Olsun, insanlara yinede yanlış bilgi vermeyelim.
    Teşekkürler bu arada..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0