Başımız Sağolsun..

Şerefsizlerin kurduğu pusuda şehit olan askerlerimize Tanrı'dan rahmet, kederli ailelerinin ve aziz Türk milletinin başısağolsun. Evladını toprağa gömen analarım, babalarım! Bizlerde sizlerin evlatlarıyız; bunu sakın unutmayın.. Bizler her ne kadar "şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye bağırsakta birileri bu devleti içten içe çökertmeye devam ediyor ve kimsenin bu duruma sesi çıkmıyor; sadece o köpekler ile çatışan Mehmetçik dışında.. Bölünmeyeceğimizi, gerekirse milyonlarca şehitler vereceğimizi tekrar tekrar belirtiyoruz. Bizler Atatürk'ün evlatlarıyız, Osmanlı'nın torunlarıyız! Bu vatan uğruna zamanında ne kanlar döktük, ne canlar verdik.. Canımızı verdik, evladımızı verdik, amcamızı, dayımızı gömdük bu vatan uğruna toprağa.. Şu anda şehit sayısı 7, ilerleyen saatlerde veya günlerde daha fazla olabilirmiş yapılan açıklamalara göre çünkü 3 askerimiz ağır yaralı.. Umarız en kısa sürede askerlerimiz sağlıklarına kavuşurlar.. Tekrardan aziz Türk milletinin başısağolsun.. Acımız büyük, hemde anlatılamayacak kadar çok büyük..
"Çanakkale'de bağımsızlığımız için 250bin şehit verdik bilirsiniz.. Bağımsızlığımız için gerekirse bir o kadar daha şehit veririz, peki bunu bilirmisiniz?"

1 yorum:

  1. Bölünmeyecegimizi, gerekirse milyonlarca sehitler verecegimizi tekrar tekrar belirtiyoruz. Bizler Atatürkün evlatlariyiz, Osmanli nin torunlariyiz!


    Olay budur
    Ne demis rahmetli basbug alparslan türkes:
    Kan dökülecekse dökeriz !!!

    Hic cekinmeyiz alayiniz gelse ne yazar laan
    Ah basbugum aah sen olaydin simdii aaaah aahhh
    Sen rahat uyu basbugum sen rahat uyu atam biz bu devleti son nefesimise kadar koruruz

    Bu arada ben coktandir takiliyorum bu bloga
    kendime nasil nick/isim alabilirim
    yardimci olursaniz sevinirim tskl saygilar

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0