FCN Blog 1 Yaşında..

8 Aralık 2008 - İnsan Mısın Zlatan? postunu girdiğimizde açıkcası hiç böylesine düşünmemiştik. Kişisel blog sitesi gibi planlamıştık sonrasında Galatasaray bloguna çevirdik. 9 Haziran 2009 tarihinden itibaren ise blogumuza bir sayaç ekledik. 6 ayda sitemize giren kişi sayısı yaklaşık 230binleri buldu. Bizlere zamanında transfer blogu diyenler dükkanı kapatıp gitmişler, bazı siteler yaptığımız haberler sonrasında bizi nedense düşman edinmişler. Bizler bir yıldır doğru bildiklerimizi, doğru olduklarına inandıklarımızı yazıyoruz. FCN BLOG artık bir yaşında! Sizlerle birlikte daha nice yıllara diliyoruz bizlerde.. Dost bloglarımızla, dost okuyucularımızla ve renklerine aşık olduğumuz Galatasaray'ımızla..

12 yorum:

  1. Hayırlı olsun daha nice seneler görürsünüz iş. Bloğunuz çok güzel ve siz her zamanki işi doğru bildiklerinizi, doğru olduklarına inandıklarınızı yazmaya devam edin..

    YanıtlaSil
  2. Iyiki dogdun FCN Blog! Insallah aynen böyle senelerce devam edersiniz!

    Muhammet (Almanya/Köln)

    YanıtlaSil
  3. iyi ki doğdunuz :) yaşlanıyorsunuz valla :D

    YanıtlaSil
  4. iyi ki varsınız.

    YanıtlaSil
  5. Devamında Başarılar fcn.

    ortasahadakaleci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. volkan la sercan şu an istanbul da sheraton otel deler 1 saat önce kendi gözlerimle gördüm adnan sezgin yanlarındaydı

    YanıtlaSil
  7. Yayın hayatınızda başarılar gerçekten sürekli takip ettiğim ender sitelerden biri FCN

    YanıtlaSil
  8. İyi ki varsınız her gün mutlaka takip ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.

    Serhat ANKARA

    YanıtlaSil
  9. sawero klüp yalanladı ??? ben de seni yalanlıyorum :D

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0