FCN Blog Ekip Arkadaşı Arıyor..

Malumunuz sizlerinde bildiği gibi bir Facebook ve Twitter hesaplarımız bulunuyor. Bu sayfalarda bilgi akışı zaman zaman sekteye uğruyor bazı aksaklıklar veya yetersizlikler yüzünden.. FCN Blog ekibi olarak sadece bu konularla ilgilenicek bir ekip arkadaşı arıyoruz.. Kısacası halkla ilişkilerimiz konusunda bizlere yardımcı olacak, blogtaki haberleri Facebook ve Twitter sayfalarımıza taşıyacak..
Blog ekibimize bir ekip arkadaşı daha arıyoruz.. Oynadığımız mücadelelerdeki maçlarda attığımız golleri veya ilginç kareleri bloga taşıyabilecek bir ekip arkadaşı arıyoruz. Bir nevi multimedya sorumlusu olacak kendisi blog ekibinin içersinde.. Videoyu indirecek sonrasında blogger panelinden bloga yükleyecek.. Fazla zahmetli bir iş değil fakat zaman isteyen bir iş kendileri şimdiden söylüyelim; tabii bu zaman sizin internet hızınızla alakalı bir durum..
Başvurular için "fcnblog@yahoo.com.tr" ekibine mailleri bekliyoruz..

2 yorum:

  1. size mail attim.

    Ferhat C.

    YanıtlaSil
  2. mailinizi bekliyorum. umarim en gec yarin mailinizi alirim.. saygilar Ferhat C.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0