FCN Blog | onlYou Blog Röportajı

Çoooooo..k önceden belirtmiştik blogumuzda.. "Bayanların Gözünden Futbol" adında bir bölüm mevcut olacak diye.. Blogumuzun bu bölümündeki ilk konuklarımız Onlyou1905 ekibinin iki sevimli üyesi.. Gözde ve Ceyda blogumuzun konuklarıydılar bu sıkışık vize dönemlerine rağmen.. Öncelikle sizlere onlardan biraz bahsedelim.. Harry Kewell aşığı iki genç bayan taraftarımız.. Birde blogları var Onlyou1905 diye.. Sık sık güncellenen, takip edilesi bir blog.. Bayanların gözünden futbolu ve Kewell sevdasını anlatan blog olarak gözümüze çarpsada Ankara'da okuyan iki genç bayan taraftarımızın editörlüğünü yaptığı bloga bir gözatmanızı tavsiye ederim.. Kendileri ile güzel mi güzel; keyiflimi keyifli bir röportaj yaptık.. Buyrun röportaja buradan ulaşın...

Gözde, Ceyda kısacası Onlyou1905 ekibine röportaj adına teşekkür ederiz..

1 yorum:

  1. Ben de kendi adıma çok teşekkür ederim size , okul durumları yüzünden bir hayli gecikmiş olsa da, sonucu çok güzel oldu bu keyifli röportajın :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0