Kupa Beyi Sahne Alıyor..

Ziraat Bankası Türkiye Kupası
B Grubu 1.Maç

GALATASARAY
- Trabzonspor
23 Aralık Çarşamba @ 21:30
Ali Sami Yen Cehennemi
Galatasarayımız en çok kazandığı kupaya zorlu bir mücadele ile başlayacak. Evinde ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor ile karşılaşıcak. Milan Baros, Gökhan Zan, Sabri Sarıoğlu ve Shabani Nonda sakatlıkları nedeniyle forma giyemezken idari izinli olan Harry Kewell, Elano Blumer, Leo Franco mücadelede forma giyemeyecek. Gençlerbirliği maçında sakatlanan Uğur Uçar'ın ise durumu belirsizliğini koruyor. Temsilcimiz bu mücadeleden sonra Antalya'da devre arası kampına girecek.

8 yorum:

  1. kadro yu ne zaman verecen ;))!serkan calik insallah oynar biryarim saat!keita nin cezasi turkiye kupasinda islemiyor demi!zaten afrika kupasina gider ts macindan sonra!trasnferden bahsedelim demi yoksa olmaz!kaladze ismi ne ne dersin ,sezon basinda halil olmustu demistin simdi olabilirmi !sercanin durumu ne!amman sercan deme zaten hep o hemserimin yuzunden senin le kotu olmustum!ama neyse araya bayram vs... girdi ve baristik demi?sagol!

    YanıtlaSil
  2. Önce ilk soruna geçelim. Kadro hakkında şu anda birşey söyleyemeyiz, gelecek günlerdeki antremanlara bağlı olarak yorum yapabiliriz ama as ağırlıklı bir kadro ile çıkarız izinli oyuncularımız dışında. Kalede Ufuk'un olma ihtimali daha yüksek. Serkan'ın oynama durumu hakkında birşey söylememiz pek doğru olmaz. Buna bizler değil, malum Rijkaard karar verecektir.

    İkinci sorunun cevabı ise; Kart cezaları Türkiye Kupası'nda geçerli.. Kırmızı ve sarı kart cezalısı veyahut PFDK cezalısı olan oyuncular kupa maçlarında cezalarını çekebilirler.

    Üçüncü sorunun cevabı; Kaladze ismine hayır derim.. Bitmiş bir oyuncu çünkü, gerek yok Kaladze ismine.. Kendisine verilecek yıllık parayla daha iyi isimler alınabilir. Halil için devrede olduğumuzu duyduk, bilgi almaya çalışıyoruz. Elbette sadece ilgili olduğumuz isim Halil değil abisi Hamit ile ilgileniyoruz. Forvet olarak şu anda bir genç oyuncu alınacak. Devre arasında eğer bir yabancı gönderebilirsek alacağımız forvet gelecek vaadeden, genç ve yetenekli bir yabancı oyuncu olacak. Eğer olmazsa Sercan için nabız yoklamaya devam edeceğiz. Sezer Öztürk ismi son iki üç gündür gündemimizde. Manisa'da süresiz kadro dışı kaldı, transfer listesine konuldu ve yok pahasına satacak Manisa yönetimi.. Takas yapabiliriz Sezer için Manisa yönetimi ile yine..

    Son olarakta; blog yönetimi olarak kimseyle herhangi bir sorunumuz yok; olmadı olmazda. Bizler için herkesin yorumu değerlidir, önemlidir. Bize saygı duyana bizde duyarız.

    YanıtlaSil
  3. kewell elano ve franco kupa macinda forma giymicek bu ne ya ozaman o mac hic cekilmez saten forvetimiz yok ve kewellde forma giymesse hic cekilmez

    YanıtlaSil
  4. muthis bir cevap tek kelime ile MUTHIS!hamit yilin trasnferi olur!halil ise olabilir,sezer alinmali!defans a dam sart soyle bir popescu !ama keitanin antep macinda yok yazdi siteler!cvp lar icin sagol !bugun lideriz insallah!

    YanıtlaSil
  5. ya abi su youlanin ismi gecmeye basladi!es es te kadro disi kaldi ,sence?!

    YanıtlaSil
  6. Sezer için Aydın'ı düşünmeden versinler.

    YanıtlaSil
  7. selamlar, bir duzeltme yapmak istiyorum. Lig macinda kirmizi karttan veya pfdk'dan dolayi ceza alan oyuncularin cezalari kupa maclarinda gecerli. Ancak sari karttan dolayi -örnek Keiata- cezali duruma dusenler bir sonrak lig macinda cezalarini tamamliyorlar. Sonuç olarak Keita Antep macinda yok.

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel mücadele ettik, sahanın her yerindeydik, tamamen yerli kadroyla bu güzel oyun sevindirdi..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0