EURO2016 Adaylığımız ve Statlarımız..

EURo 2016'ya resmen adaylığımızı açıkladık ve katıldığımız statlarımızıda belirttik.. Aslantepe'miz resmen ve ilk kez bir organizasyona ev sahipliği yapacak.. EURO 2016 için İstanbul’da Atatürk Olimpiyat Stadı ve yapımı devam eden Seyrantepe’deki Türk Telekom Arena, Kayseri’de Kadir Has Stadı’nın yanı sıra İzmir, Konya, Antalya, Bursa, Eskişehir ve Ankara’da yapılacak yeni statların şampiyonaya hazır hale getirileceği bildirildi.
Aslantepe'ye UEFA engeli, Aslantepe sınıfta kaldı diye haber yapan tarafsız(!) basına selamlar.. Saraçoğlu mu.. UEFA oraya artık gecekondu diyor..

4 yorum:

  1. sayin editör size bir sorum var. Neden Trabzon/Samsun ikilisinden birisi ve Gaziantep alinmadida Eskisehir ve Konya alindi? Simdi Stadsa zaten yapilacak, alt yapi ise haledilirdi, Terrör korkusuysa o istanbuldada var... sizce nedir kriterler Dogu ve Karadeniz bölgesinin tamamen göz arda edilmesi? Oto yol desek oda var Samsun Istanbul arasi.... Hemen belirteyim ben corumluyum oralarla alakam yok :)

    YanıtlaSil
  2. s19 cevabı ben vereyim trabzon ve samsun u toplasan bir tane konya ya da eskişehir etmez her bakımdan tamam iki şehrin de statları kötü ama yenileri yapılacak

    YanıtlaSil
  3. kardes stad acisindan söylemedim. Dört sehrinde statlari berbat ona bakilirsa ve tabiki Konyanin görsel güzelikleri var örnek mevlana camisi cok ünlü ona birsey diyen yok, Avrupalilar görsün bence güzel birsey ama Karadeniz ve Dogu Bölgesini tamamen kesmis oluyoruz ve bati türkiye sampiyonasi oluyor sence ne kadar dogru? Keske Dünya kupasi yapsakta hepsi olsa ama bence Konya ve Eskisehir yerine Doguda en gelismis yer olan Antepi ve Karadenizinde güzel bir sehrini alsaydik Avrupalilar görseydi Türkiyenin görsel güzeliklerini kötümü olurdu... Insallah yinede hersey güzel olur ve Türkiyeme verilir bu Turnuva.

    YanıtlaSil
  4. izmir'e stad şart kere şart...göztepe'nin bu konuda inceden girişimleri vardı zaten...biraz yardımla izmir ilaç olur...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0