İlacımız Belli Oldu..

Galatasarayımıza ilaç gibi gelecek üç oyuncu..
Gerek ortasahadaki varyasyonları arttıracak, gerek savunma ve hücum anlamında takıma derinlik katacak; gerekse forvetteki seçenek sayısını arttırıp Nonda ve Baros'a alternatif olacak üç yetenekli Türk oyuncu.. Galatasarayımıza devre arasında ilaç gibi gelecektir. Temennimiz duyduklarımızın olma ihtimalinin yüksek olması.. Ara transfer dönemi bizim için şimdiden başladı..

Volkan Şen: Galatasaray'dan teklif aldığını ve açıkcası oynamak istediğini ima etti. Topu Bursaspor yönetimine attı.
Sercan Yıldırım: Menajeri tarafından teklif geldiği doğrulandı. Büyük bir kulüpte forma giymek istediğini kendi ağzından söyledi.
Hamit Altıntop: Bayern'de uzun süredir kadroya giremiyor ve hemen hemen gözden düştü. Kendisine bir çok talip var.. Fakat Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyor.

15 yorum:

  1. inşallah olur bu transferler bizim için baya faydalı olur vede defansın göbeğine yabancı bi oyuncu mesala senderos vede orta sahaya linderoht un yerine m.diarra veya ona benzer başka biri alınırsa lig bizim olur kesin avrupadada en kötü yarı final oynarız yazada nondanın yerine bir yabancı forvet alındımı seneye şampiyonlar ligindede çeyrek oynarız

    YanıtlaSil
  2. Ara transferde oncelikle on libero diye tabir ettigimiz, hucum ve defans hatti arasinda baglantiyi saglayabilecek bir oyuncuya ihtiyacimiz var: Hamit Altintop tam bu bolgenin adamidir. Ayrica mermi gibi sutlari, yuksek top teknigi de cabasi.

    On liberodan sonra defansin ortasinda oynayan, kesici ozelliginin yanisira, hizli ve topla oynama becerisi yuksek bir adama ihtiyacimiz var. Rigobert Song tarzi bir adama.

    Forvette Milan Baros olmayinca ne kadar zorlandigimizi gorduk, goruyoruz. Shabani Nonda cok kaliteli bir forvet, ancak gerek yasinin ilerlemesi, gerekse gecirdigi sakatliklar yuzunden kondisyonu belirli bir seviyeyi asmiyor. Oraya Sercan Yildirim gibi bir alternatif cok iyi olurdu, ancak cok pahaliya gelecegi de kesin. Serkan Calik da ayni Linderoth ve Emre Gungor gibi sakatlik bagimlisi oldu. O yuzden oraya bir adam sart.

    Volkan Sen'e gelince, cok yetenekli bir oyuncu. Ancak Keita-Kewell-Arda gibi kanatlarda oynayabilecek adamlarimiz varken Volkan'a ihtiyac oldugunu dusunmuyorum.

    YanıtlaSil
  3. Evet bu 3 oyuncu bizim için mükemmel olur.İnşallah duyduklarınız doğrudur.

    YanıtlaSil
  4. sizin aldığınız duyumlara göre olma ihtimalini ne kadar görüyorsunuz bi yüzde verir misiniz? cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. Galatasaray yönetiminin resmi teklifi varmıdır bu oyuncularla ilgili yoksa yaptığınız her taraftarın yaptığı gibi bu yıldızları takımda görmek istemekten mi ibaret ?
    Her mantıklı Galatasaraylının sezonun 10. haftadan(Baros'un sakatlanışı ve kötü oyunun başlaması) itibaren kafasında bu oyuncular vardır eminimki.
    Lütfen somut gelişmeleri bildiriniz..
    Teşekkürler

    Arenafutbol

    YanıtlaSil
  6. Sadece Sercana asa yukari 10 milyon istiyen Bursa Sercanla Volkana 15-20 milyon arasi ister biz nasil alacagiz bunlari?
    Takas yolu düsünülebilir ama takasta kimleri kullanacagizki nonda diyelim hayata gitmez

    YanıtlaSil
  7. Hamit bana göre türk milli takimin en iyi fudbolcusu Türkiye Cek karsilasmasini hatirlayin

    Sercani cok abartiyorlar diyordum Galatasaray bursa karsilasmasini izlerken gördümki gercekden cok yetenekli top sürmesi hizi ve bitmek bilmeyen energisi serveti ve gökhan zani maymuna cevirdi eyer her mac böyle oynuyorsa mutlaka alinmali bonservisi neyse verilmeli

    Volkani Galatasaray bursa macinda izlerken hic begenmedim bütün toplari ezdi kendine oynadi biraz olsun takim oyunu oynasaydi bursa bizi beslerdi yatanekli ama hasan sas gibi ayana top aldimi birakmak bilmiyor

    Bana göre bu ücünüde alamayiz bursanin istedi ücreti verecemizi sanmiyorum fenere kapdirirsak sercani gercekden yazik olur

    Hamit türkiyeye gelmez gelirse fenere gider gibime geliyor adamlar gecen sene 4.5 milyon yillik ücret teklif etti

    sercan + hamit ve gökhan zanin yerine bir tane adam akilli bir savunma oyuncusu alinirsa
    sanmiyorum ama eyer gerceklesirse tadindan yenmez

    YanıtlaSil
  8. kimse kusura bakmasın volkan şen gibi on tane oyuncu hem Galatasaray altyapısında hem de bank asya 1. ligde var.

    ama diğer oyunculara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. özellikle hamit'e

    YanıtlaSil
  9. Bu 3 oyuncunun takımımıza büyük katkı sağlayacağı kesin. Özellikle sercan ve volkan şen hızlı futbolcular.Teknik direktörümüzün oynatmak istediği sistem için hızlı pas trafiğine ayak uydurabilecek oyuncular gerekli.

    Hamit içinde şöyle söyleyebilirim ortasahada oyunu 2 yönlü oynayabilecek fizik kapasite ve kalite sahip bir oyuncu. Eminim ara trasnferde takımımız mutlaka bir veya birkaç oyuncu alacaktır ve bunların genel özelliği hızlı ve ayağa top yapabilme olacaktır.Eğer bu sistemi oturtabilirsek artık takımımız set oyunu oynamaya alışacak ve öne geçtiğimizdede oyunun temposunu sürekli kontrol edebilecek durua gelecektir...

    Cem ÇALIŞKAN

    YanıtlaSil
  10. bizim ilacimiz collocini,emana.bunlar deyil bunlar gelsede olur gelmesede hamit haric.

    YanıtlaSil
  11. Ne duydun fcn bize de söle :D :D burda pek belli olmamış :) uzun zamandır yazamıyorum işlerden dolayı. umarım iyisinizdir. başarılar çalışmalarınızdan dolayı.

    YanıtlaSil
  12. Ücü de cok önemli futbolcular.

    Hamit Galatasaray'a cok cabuk uyum saglar ve su an itibariyle bence en iyi Türk kanat oyuncusu.

    Volkan ve Sercan, bunlar gelecegin yildizlari. Baska bir "büyük" klüpte harcanmak istemiyorlarsa (aci bir örnek : "genc" Semih), Galatasaray'i secmeleri kendileri icin cok önemli. Umarim kendileri veya onlar icin karar verecekler akilli davranirlar.

    Ancak Galatasaray'imizin en önemli, acil ihtiyaci ayirdigi bütce ölcüsünde bir "Xavi" veya "Iniesta". Defansif anlamda da zeki ve kuvvetli ama hücumda yaratici ve sorumluluk alabilen (ve alan) bir futbolcu. Yoksa bu kadar iyi, aslinda genis bir kadro ve cok üst düzey teknik direktör(ler)e ragmen bir türlü istedigimiz oyunu izleyemeyecegiz ne yazik ki.

    Saygilar.

    YanıtlaSil
  13. Öncelikle şunu belirtelim kesinlikle bir transfer haberi değil.. Sadece malum ara dönem geliyor transferler adına ve Galatasarayımızın eksikleri belli.. Bazı isimler ile yazın ilgilendik olmadı fakat bu iş tamamen bitti diyemeyiz.

    Galatasarayımıza ilaç gibi gelecek üç oyuncu hakkında bazı dedikodular dolaşıyor kulislerde.. Bizlerde bu dedikoduların gerçek olması taraftarıyız.

    YanıtlaSil
  14. Volkan'ın menajeri

    3 Milyon € + Aydın + Aykut a karşı Volkan'ın Galatasaray'da olduğunu ligradyoya açıklamış.

    FCN gerçekten Galatasaray Volkanı aldımı araştırısanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  15. Ortalıkta Volkan ŞEN söylentileri var ama siz de bir şey yok..İnansak mı inanamasak mı?..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0