Kapanış Güzel Olsun..

TURKCELL Süper Lig
17.Hafta
GALATASARAY - Gençlerbirliği
19 Aralık Cumartesi @ 19:00
Ali Sami Yen Cehennemi

Turkcell Süper Lig'in son haftasında Galatasarayıımz evinde Ankara temsilcisini ağırlıyor. Temsilcimizde Milan Baros, Gökhan Zan ve Sabri Sarıoğlu sakatlıkları nedeniyle forma giyemezken geçtiğimiz hafta cezalı olan Mustafa Sarp formasına kavuşacak. Mücadeleyi Kuddusi Müftüoğlu yönetirken, Lig TV'den canlı yayınlanacak.

Leo Franco
Uğur Servet Mehmet (Emre) Hakan
Mustafa Elano Barış (Mehmet)
Keita Kewell Arda

14 yorum:

  1. 17. hafta olucak ustam.

    YanıtlaSil
  2. SABRI YE NE OLDU §BOYLE KAC MAC OLDU SAKAT§INSALLAH ALACAGIZ ?KEITA ELANO ARDA KEWEL OYNATIR ?BALI SAMI YENDE GUZEL BIR MAC OLUR§ BU SEEFR 2DEN FAZLA GOL ATARIZ § TRASNFER HABERLERINIZ VAR MI?SERCAN LIGTV DE DEDI INGILTERE HAYALIM demis §MORITZ NE OOLDU §baska!!!!

    YanıtlaSil
  3. biri hakan89 arkadaşımızın yazdıklarını tercüme eder mi?:))

    YanıtlaSil
  4. @ Hakan

    Sabri antremanda sakatlandı ve ödem oluştu. Ödemin normal süresi 2 haftadır zaten.. Yavaş yavaş başladı antremanlara, riske edilmeyecektir. Uğur ise tamamen iyileşti.

    Moritz ile ilgili tek bilgi vardı elimizde bizde yazdık, sezon sonunu beklemek gerekiyor. Oyuncunun sözleşmesi bitecek çünkü. Sercan'ın açıklamaları hakkında birşey söyleyemem. Keita, Arda, Elano, Kewell dörtlüsü oynayacak yine çünkü Nonda'nın sakatlığı bulunuyor Antalya maçından..

    Bu arada amma transfer meraklısıymışsın..

    YanıtlaSil
  5. cevapi in icin teskkurler!bu arada roscisky ne oldu ,bir de kirmizi formalar tam olarak ne zaman cikiyor!ne zaman transfer dosyasi acicaniz!tesekurler!

    YanıtlaSil
  6. Moritz'İ almaya gerek var mı sizce?

    Ayrıca Sercan'da ısrarcılar mı?

    Transferde öncelik hangi bölgeye biliyormusunuz?

    YanıtlaSil
  7. benim bildim kewell bugün sari kart cezalisi pek emin degil olabilir mi?

    umarim yanilmisimdir

    YanıtlaSil
  8. Kewell'ın üç sarı kartı bulunuyor. Keita, Elano, Arda, Kewell ileride oynayacak.

    YanıtlaSil
  9. Transferde öncelik savunma ve ardından alternatif bir forvet alınacak. Fakat kesinlikle ve kesinlikle öncelik savunmanın.

    YanıtlaSil
  10. hocam lafi transferden acmisken, Defans diyorsun. Galiba Edize talip oluruz yoks Türkiyede bize gelebilecek baska bir stoper görmüyorum. Ali Turan, Aydin Toscali veya Eren Güngörü Kayseri sezon ortasinda birakmaz. Baskada bize yakisir stoper göremiyorum su ligde... Sizin bu konuda düsünceniz nedir, yani kim olasi diyorsunuz ve ayrica benim anlamadigim Semih ve Murat gercekten birgün takima girebileceklermi? Ikiside oynadigi maclarda a2 olsun gecen sezon ligde olsun hazir gibi göründü ve gercekten anlamiyorum neden bu kadar kitlik varken oynatilmazlar. Acaba Rijkard ve ekibi icin cocuklar yetersizmi yada hazirmi degil? Lütfen aydinlatirsaniz bu olayi cok güzel olur cünkü inanin hep gelecekler gelecekler demekten biktim. 2 Senedir bu ikili hep ön plana cikmistir Emre Colaktanda, Serdardanda, Berkindende Cetindede hepsinden önce bu ikilinin sözü duyuluyordu ama ne hikmetse ikiside ortalikta yok :s Semih sakatliktan cikti iyi tamam ama Murat ne ayak?

    YanıtlaSil
  11. Murat son derece kaliteli ve yetenekli bir stoper. Hemen hemen bütün kademelerde forma giydi. Milli Takımlar düzeyinde genelde gıpta edilen ve takip edilen bir oyuncu oldu Murat. U-21,19,17 gibi bir çok kademede savunmanın bel kemiğini oluşturmasının yanı sıra birde bütün yaş gruplarında kaptanlık yaptı.
    Rijkaard tarafından hazır görülmüyorlar diye düşünüyorum. Semih'in yaşadığı talihsizlikler devam ediyor. Öncesinde beyin tramvası, ardından diz sakatlığı ve şimdide bir başka sakatlık yaşıyor Semih. Murat ve Semih bu takımın gelecek yıllarda savunmanın bel kemiği olacaklar. Rijkaard, Neeskens, Roca, Cuadrat ve Derks bu oyuncuların üzerine titriyor diyebiliriz. Özellikle Murat ve Çetin bu dönemde çok göz önündeler. Yarın öbür gün takıma tam hazır olduklarında katılacaklardır. Fakat stoper olarak yerli/yabancı diye birşey demem pek doğru olmaz. Ligin ilk yarısının bitmesinin ardından bizlerde dosyamızı açacağız :)

    YanıtlaSil
  12. Ben yaklaşik 1 ay önce burda Editör ile kücük bi sohbet etmişdim belki beni hatirlar, bende ozaman Ediz bu takima niye alinmaz diye sordum tam emin degilim ama Editör galiba bana Ankaragücüne mi transfer oldu veya buna benzer bişes demişdi o yüzden bizim transfer yati demişdi neyse bencede serveten kat ve kat daha iyi stoper gökhani saymiyorum bile gökhan hic bir zaman kendi şahsi fikrim bu takimin futbolcusu deyil şimdi demeyin Milli Takim futbolcusu vallan villan banane abi, adam gibi Milli Takim hocasi ve Formalari adaletli dagitan bi milli hocamiz olsaydi idda ediyorum bu gökhan 5 mac bile oyniyamazdi ama fatih hoca bir 11 tutdurdu zaten o 11 de onun sonun getirdi sonuc malum biz evde kaldik köy takimlar dünya sampiyonasina gitti ins alinir ediz ama yabanci bi stoper de şart artik ne servet nede gökhan bu takimin futbolculari deyil bence.

    YanıtlaSil
  13. Iyi hadi bakalim :) Insallah seneye ikiside A takima cikarlar ve Emrelerin gidisini kapatiriz böylelikle. Hadi bakalim bekliyoruz dosyayi :D Colochini ve genc bi Zenci diyorum forvete :)

    YanıtlaSil
  14. Offf ja yine 9 dogurdum macda, ins bizimkiler artik stoper ve bitane ön libero alirlar yoksa harbiden 2 yari dökülür, kime aldanmasin su an lider oldumza seker gibi fiktür vardi ilk yari ama ikinci yari özelikle ilk 5 deplasman macimiz adeta bizim kaderimizi belirlicek bu sezon ona göre transfer yapilmali. Allah sahidimdir ja icimden collocini ve gago veya bodmer geciyor ama bakalim kimi alicaklar umarim sercan veya volkan sen gibi transferler yapmazlar.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0