Maçın Analizi..

Mücadelenin hemen başında yaşanılan sağlık problemleri nedeniyle stattan ayrılmak zorunda kaldığımızdan dolayı mücadelenin tamamını izleme fırsatımız olmadı. Sayılmayan goller, kaçan pozisyonlar ve golleri telefon yardımıyla izleyebildik ancak.. Nete girme fırsatımız ilk kez oldu; sizlerden bu konuda özür diliyor ve yaşanan sağlık problemleri nedeniyle anlayış bekliyoruz.. Zaten bizleri takip edenler bilirler ki; mücadele biter bitmez hemen analiz yazımızı yazarız. Bu sefer pek öyle olmadı, bütün FCN BLOG okuyucularından özür dileriz.. Maçın Analizi en kısa sürede blogumuzda yer alacaktır.
=========================

Leo Franco: Aslında pek fazla iş düşmedi gibi fakat kaçan gollerde rakibin beceriksizliğinin yanında birde şanslı olmamız eklenince gol yemeden mücadeleyi tamamladık. Hoş o pozisyonlarda yapıcak herhangi birşeyi yok savunma geriye adam kaçırıyor. Yani o pozisyonlar gol olsa hatalı diyebileceğimiz bir pozisyon yoktu..
Uğur Uçar: Sağ bekte bir rüzgar esti dün akşam fakat bu rüzgarın en büyük mimarı kuşkusuz Keita.. Uğur'unda hakkını yememek lazım Keita'yı arkadan çok iyi besledi, kademeye girdi, boş alanda oluşabilecek kontraları bekledi. Savunmaya, ileriye yardıma gitti. Gelecek senelerde sağ bek Uğur'un, sol bek Caner'in olacak gibi görünüyor.. Her maç üzerine koyarak gidiyor. Umarız ciddi bir sakatlığı yoktur.
Hakan Balta & Servet Çetin:
Savunmamızda sorunlar devam ediyor. Transfer döneminde mutlaka ama mutlaka bir stoper gerekiyor bu takıma.. Servet'te haklı bir yerde yanındaki partner hemen hemen her maç değişti neredeyse.. Elbette yaptıkları hataların mazereti olmaz ama adam paylaşmada ciddi sorunlar yaşıyoruz. Kahe biraz becerikli olsa bugün lider olamayabilirdik.

Caner Erkin: Ofansif gücü olduğunu geldiği ilk günden beri söylüyoruz. Uzun zaman futbol oynamadı CSKA'da ve buda elbette mental olarak bazı eksikliklere sebebiyet vermiş. Oynadıkça daha iyi oynuyor genç oyuncu.. Gerek savunmasına, gerek hücuma destek vererek takım arkadaşlarını rahatlatıyor. Kiralık olduğu için daha bir istekli oynuyor çünkü kendisi bu takımda kalmak istiyor.. Gelecekte sol bek, sol kanat Caner'e emanet..
Mehmet Topal & Mustafa Sarp: Top orta alanda rakibe geçtiği anda hemen ikili sıkıştırma yapmaları olumlu fakat her maç bahsettiğimiz topu ileri bölgeye taşımama sıkıntısı devam ediyor..
Arda Turan: İyidir, kötüdür tartışmam.. Kendi özevladımızdır; kötü birşeyde söylemek istemiyorum ama eğer realist olmak gerekirse birileri bu adam futbolun basit bir oyun olduğunu, basit oynanması gerektiğini ve pas atmasının zorunlu olduğunu söylemesi gerekiyor. 3,4 kişinin arasına çalıma girmekle futbol oynanmıyor maalesef.. Attığı tek paslarda Kewell'ı iki kere pozisyona soktu. Yani ne demekmiş; pas atınca pozisyona girebiliyor; rakip kalede tehlike yaratabiliyorsunuz. Peki Arda 4 kişi yanındayken pas atarak hepsini oyundan düşürmek yerine hepsine çalım atmayı tercih ediyor. Bu böyle olmaz, bu böyle yürümez.. Kendisine gelmesi gerekiyor keza takımı adeta hücumlarda duraksatıyor zaman zaman..
Elano Blumer: Takımda en iyi pas yapabilen adam ama belli başlı bazı oyuncular bu adama nedense pas atmıyorlar! Her topa yardıma gidiyor, her topa yardıma koşuyor.. Kendisini gösteriyor, pas almak için çaba sarfediyor ama bazıları kasıtlı olarak bu adama pas atmıyor! Gerektiğinde milimetrik paslar atan Brezilyalı gerektiğinde 70 metrelik paslar atıyor ve hepsi takım arkadaşının ayağına gidiyor. Takımın maestrosu olabilecek düzeyde fakat resmen engelleniyor takımda.. Günden güne iyi olacaktır Elano biz buna eminiz.. Kewell ile yaşadığı gol sevinci görülmeye değerdi.. Takım ruhunu kazanmış ve mücadele gücü olan bir Elano izliyoruz artık sahada..
Kader Keita: Sağ kanattaki rüzgarın sahibi.. Gençlerbirliği takımına ecel terleri döktürdü resmen.. Sağ kanatta rakip savunmayı allak bullak etti, hallaç pamuğu gibi savurdu. Muhteşemsin Keita, muhteşem! Cezası nedeniyle Gaziantepspor mücadelesinde forma giyemeyecek zaten kendisi bir süre Afrika Kupası'nda forma giyecek. Kendisine milli takımında başarılar ve kupayla dönmesi temennisiyle..
Harry Kewell: Fazla yoruma gerek yok.. Pozisyona giren oyuncu başarılı ve yetenekli oyuncudur. Bu adamı izlemek büyük keyif, hemde çok büyük.. Futbol orgazmı gibi birşey bu adamın oyunu adeta.. Blogumuzda paylaştığımız ofsayt olarak sayılmayan goldeki vuruş tekniği herşeyi ifade ediyor Kewell hakkında.. Kal bizimle, gitme bir yere..

16 yorum:

  1. ne özürü abi geçmiş olsun inşallah her kimdeyse ciddi bişey yoktur

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun...En önemlisi sağlık analiz elbet sonrada yapılabilir..

    YanıtlaSil
  3. Gecmis olsun Abiler! Önce Saglik gelir tabiki!
    Muhammet(16) Almanya (Köln)

    YanıtlaSil
  4. gecmis olsun fcn,acil sifalar sana!ama kadro verilerin pek tutmamis!o kadar da olsun dimi!franki nin yaptigi kadroyu kolay kolay kimse bilemez:)!tekrar gecmis olsun!trasnfer dosayasi ne zaman acilir!ACIKLAMA bekliyoruz;)))

    YanıtlaSil
  5. çok geçmiş olsun. ben de meraklanmıştım analiz neden yok diye. umarım ciddi bir şey yoktur.

    YanıtlaSil
  6. Eh be Hakan biz hastalık diyoruz sen transfer diyorsun :)

    Kadro tahmininde iki üç değişiklik oldu diye suçlu olduk dimi.. :)

    YanıtlaSil
  7. yok be abi ,dedim ya gecmis olsun!yok ne suclusu !oyle bir sey demedim ,kadrolari verirken hata yap !amaaaaaaaaaaa transfer haberlerinde yapma!ama dogru degilmi,trasnfer sart avrupa,lig kupa devam etmek istiyorsak sart!butun gs liler boyle dusunur!ah bu arada gs cafe crown almis maci hellal cocuklara!analliz ne zaman!sagol allah sifa versin!

    YanıtlaSil
  8. Evet, Galatasaray Café Crown zorlu bir mücadeleden 78-72 galip ayrıldı. Maçın en skoreri Simas Jasaitis'ti.. Ayrıca ekibimizin cezası bu maç ile birlikte sona erdi. Gelecek hafta temsilcimiz hafta içersinde deplasmanda Mersin BŞB ile karşılaşacak. Bununda haberini giricez yakın zaman içersinde..

    Transfer evet şart ve bizlerde savunma oyuncusu arıyoruz. Ayağı pas yapan, oyun bilgisi olan bir stoper kadroya dahil edilecek.

    YanıtlaSil
  9. Analiz 17.30'dan sonra gelicek.. Lig TV 16.00-17.30 arasında mücadelenin 90 dakikalık tekrarını yayınlayacak. Bende onu bekliyorum.

    Teşekkürler bu arada.

    YanıtlaSil
  10. gecmis olsun ya allah acil sifalar versin
    insallah önemli biseyiniz yoktur
    allah tüm müslümanlarimizi tüm insanlarimizi kötü hastaliklardan korusun

    YanıtlaSil
  11. ya ben de bakiyorum dun gece dugun den geldim baktim!g birliginin sadece duran top sonrasi asirtilan toplarda bir kisi nin cikmamasi yuzunden ofsayte dusmeyip iki pozisyonu var o kadar guzel oynamisiz!osman tanburaci nin dedigi gibi gs dusmanlari gs kotu ydu diyorlar mis!ama biz80dk top oynadik gencler sadece55/65 dk arasi bastirmis o kadar arda elano keita kewell uyumu muthis !bu takima hamit defans olsun yeter gel baros gel;)))kewell je taime!!

    YanıtlaSil
  12. abi baska bir post a dedin ki keita cezasini ts kupa macinda cekecek ,hangi si dogru veya ben anlamadiysam basit olarak anlat!keita 1 mac cezasini antep mi yoksa trabzon macinda mi CEKECEK§

    YanıtlaSil
  13. Antepspor maçında çekecek kardeşim cezasını.. Kartlar geçerli diye biliyorum ama geçerliliği kaldırılmış sanırım..

    Görücez yakında..

    YanıtlaSil
  14. Abi biliyoruz ki yönetimden bazı kişileri tanıyorsunuz.Ufak bi önerim olacak.Roma'da Juan diye bir stoper var 1.82 ama hava toplarında iyi iyi top çıkarabiliyo aranan kan diyebiliriz.Bonservisi hakkında pek bilgim yok ama transfer komitesine iletirseniz sevinirim.Ayrıca forvete de adam alınacaksa Rafael Sobis ideal bence sağ ve solda da oynayabilir.Arabistan'da bir takımda oynuyor ve yeniden çıkışa geçmek için gelmeyi kabul edebilir.

    YanıtlaSil
  15. Bu arada dün bizimkiler nasıl oldu hakemi beğendiler anlamadım. Keita'ya ve Kewell'a atılan tekmeler bırakın futbolun oyun kurallarını ceza hukukuna göre bile suçtur. Son bir kaç maçtır orta alanı bize çabuk geçirmemek,oyunu yavaşlatmak ve yıldızlarımızı sinirlendirmek için özellikle kendi sahamızdan çıkarken çok sert faullere mağruz kalıyoruz. Örnek olarak Bursa maçının ikinci yarısında faul istatistiklerine bir bakmanızı tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0