Khalid Boulahrouz..

Ara transferde aldığımız karar doğrultusunda en ciddi isimleri yazacaktık.. Menajerler aracılığıyla görüştüğümüz isimler yerine birebir görüşmelerin yapıldığı, ciddi adımların atıldığı isimleri yazmayı tercih ettik ekip olarak.. Sezon sonu sözleşmesi biten Godin ve Demichelis ile ilgileniyoruz açık açık ve şimdiden görüştük bir kaç kere.. Fakat asıl en ciddi adımların atıldığı isim Hollandalı stoper Khalid Boulahrouz.. Geçtiğimiz bir kaç yıl evel Chelsea forması giyen fakat Terry, Carvalho gibi isimlerin alternatifi olan tecrübeli stoper Stuttgart'ta forma giyiyor. Meira'yı transfer ettiğimiz dönem Alman temsilcisine giden başarılı stoper devre arasında gelmeye sıcak bakıyor.. İlerleyen günlerde olay netlik kazanacaktır.. Transferde somut gelişmeler yaşanıyor..

Bu arada Türkiye'den bir kaç bilgi vermekte fayda var.. Çağlar ve Ali Turan ile görüşüyoruz; ilgileniyoruz..

20 yorum:

  1. selam fcn. bende khalidin geleceğini düşünenlerdenim ancak yalan yok nasıl oynadığını bilmiyorum. sizin bilginiz varsa yazar mısınız. ? bence 4 ocaka kadar kampa katılacaklar transferler. kaynaşma açısından. yani bu hafta bitecek gibi.

    YanıtlaSil
  2. bu adam cok kötü fudbolcu kazmanin teki cok agir kasap topa degil hep adamlara girer bu kötü stittgatda bille bu sene sadece iki mac oynadi servet ve gökhan zan ayni tipde oyuncu bize kesici özelligi olan biri lazim song tarzinda biri

    YanıtlaSil
  3. Namı değer KASAP!...Can Arat'ın gelişmiş versiyonu diyebiliriz...

    YanıtlaSil
  4. Allaah bunu almasinlar lütfen.. Fas asilli bi oyuncudur kendisi.. Ben Hollanda da oturdugumdan Faslilari iyi bilirim.. Disiplinsizler bi kere:P Adam gibi adam degiller.. Pek sevmedim ben bu adami..

    YanıtlaSil
  5. 80 lerde aklım29 Aralık 2009 18:24

    valla ben bılmıyorum ama uA forumlarında herkez olumsuz bu adama karşı

    YanıtlaSil
  6. İnşallah Godin olur.

    YanıtlaSil
  7. Boulahrouz'dansa Demichelis'i tercih ederim :) Ama olursada hayır demem Khalid'e.

    YanıtlaSil
  8. Bende transfermarkt adlı siteye bakıyorum genelde. Oradada yüzde 50'si bitmiş gözüküyor. Birde yine o siteye göre Cris Boyd ile ilgileniyommuşuz İskoçya ligi gol kralı tabi ne kadarı doğru bilemem sizin blogta rastgeldiğim için söyledim..

    YanıtlaSil
  9. Abi simdi olaya gercekci bakalim. Cemin dedigi gibi Tmde güvenilir bir isim zaten söyledi kesin gibi diye. Chris Boyd haberi asizlsiz o orda cikali 1 ay oldu cem orda yanlsin var neyse simdi olaya bakalim. Godin Demichelis Boulahruz denmis. Godinin pesinde devler kosturuyor ve Demichelisi Bayern Lucioyu kaybetikten sonra kolay kolya birakmaz ne kadar kontrati bitsede o yüzden bu transferin olasiligi sifira dogru...

    Boulahrouz gelirse iyimi olur kötümü olur derseniz ben birgün bile begenmedim ve Chelsea'ye nasil gitti bugüne kadar saskinim. Sonrasinda Sevillyaya transfer olduysa demeki benim göremedigim birsey vardir. Sabriyi zamaninda nasil her TD banko oynatdiysa Boulahrouzunda bizim göremedigimiz bir yetenegi vardir kesin. Bize yararli olurmu kesin olur bence sezon sonuna kadar kiralik satin alma opsyonu olursa alinsin ve sene sonu Sampiyonlar ligine katilirsak GODIN icin tüm imkanklar zorlanmali. Senelik 3milyon dollar alsa bile o cocugu en gec 3-4 sezon sonra yine 26 27 yasinda 15-30 milyon arasi avrupaya pazarlayabiliriz... Acikcasi bana yine bir ters köse olacak gibi geliyor.

    Emre Güngörün iyi olmayacagina göre, Emre Asigin son 6 ayi olduguna göre ve Gökhan sakatligi nedeniyle ancak 4. Adam olabilecegine göre bir Yabancinin yaninda keske Eren Güngör gelse :) Ama iste Kayserinin baslatigi bir adiligi Bursa,Antep ve tüm anadolu Külüpleri sürdürmeye devam edecegine göre imkansiz bu transfer... Elimizdeki Murat ve Semihi bence seneye A takima cekebilirse sayin Derks bence aliyede erenede gerek yok Emrelerin yerini iyi kapatirlar... unutmayinki büyük kaptanda 19 yasinda ilk macini Monacoya karsi yapti... Bize Avrupada oynamak istiyorum diyen oyuncu degil Galatasarayda oynamak istiyorum diyen oyuncular lazim...

    YanıtlaSil
  10. Ben de keşke Boulahrouz yerine Diego Godin gelse diyorum.

    YanıtlaSil
  11. Sormak istediğim bir şey var.
    Bu adam bu sezon şampiyonlar liginde oynamadımı?
    Ve eğer biz bu adamı alırsak Avrupa Liginde oynatabilcekmiyiz?
    Oynatamayız diye biliyorum ve eğer oynayamazsa çok saçma bir transfer olur

    YanıtlaSil
  12. Eğer transferi gerçekleşirse Khalid, Avrupa Ligi'nde oynayabilecek. Sizin bahsettiğiniz durum Şampiyonlar Ligi için geçerli.. Eğer ŞL'de oynasaydık ve ara transfer döneminde transfer etseydik oynatamazdık.

    YanıtlaSil
  13. Ben Hamburgda yasiyorum ve hamburgun bir cok macini izlemisimdir, khalid de ozamanlar hsv da oynuyordu, inanin bana bu adam öyle sandiniz kadar kötü deyil bu ve van buyten resmen eten duvar öruyordular hsv`de, zaten khalid kötü futbolcu olsa 30 kere milli olmazdi, adam her mac neredeyse (bildim kadariyla) hollanda milli takiminda banko, sadece formsuz ve bitik bu aralar, ama bize ne formsuz ve bitik adamlar geldi,(kewell adam 2 senede 10 mac oynamamisdi, bugun yalvariyoruz adama gitmemesi icin veya baros adam 2 yilda 10 gol bile atamamisdi adam bize geldi kral oldu veya keita lyon taraftari adami gol atinda bile yuhliyordu) yani demek istedim bu adam bize gelsin kral olur zaten servet`de van buyten tipinde bir stoper, bence harika olur.
    Gelelim Godine, vallah ben bu adami ne bilirim ne tanirim nede ´bir macina bakmisimdir, kendisi hakinda zerre bir bilgim yok ama, transfermarkta göre adam bonservisi 14 milion mu ney tam emin degilim, ve kendisi 23 yasinda olmasina ragmen 30 kere milli olmus ve uruguayin saglam stoperleri olmasina ragmen (cacares,lugano) yani bu adam bos bir adam deyil, kendi sahsim fikrim godinle ön protokol imzalak ve istedi parayida versin bizimkiler sonucda adama bonservis ödemíyoruz ve sezon sonu almak ama devre arasinda boularuz kesinlikle iyi olur bizim icin ve seneye aslantepede bularuz ve godinle beraber oynamak, zaten seneye servetide bir avrupa takimina satariz böylece en az 4 yil stoper problemimiz kalmaz.saygilar.

    YanıtlaSil
  14. herkes oldu bitti gözüyle bakmış bu transfere , bir bekleyin yahu tek aday boulahruz değil ki :) belki godin olur belki demichelis belki başkası..

    YanıtlaSil
  15. Arkadaşlar birşey daha sorucam;
    Bu adamı izleyenler topu oyuna sokma özelliği nasıl?
    En önemli eksiğimiz bu bence.

    YanıtlaSil
  16. Haldun gene sağ gösterip sol vuracaktır, Khalid falan hikaye geliyor o yüsden bana :/

    YanıtlaSil
  17. ben sahsen inanmiyorum bu isimlere... bunlar hepsi yapmaca. 007Üstünel biliyor bu islerden..
    sonunda zaten hic ismi cikmayan bir oyuncu gelcek(yabanci) mesela keitada
    herkez govou diyordu ayni takimdan keita geldi
    yani oldu bitti inanmayin.. gs.org sayfasinda yazarsa imzaladik ozaman inan... ama gine güzel bir sayfa hep okurum sizin yazdiklarinizi böyle devam :D
    selamlar

    YanıtlaSil
  18. 55Hakan,

    Sadece şu anda en somut gelişmelerin yaşandığı isim olarak belirttik. Oldu, bitti, geliyor, gidiyor yazmadık farkındaysanız.

    Analiz yazısını blogumuzun yeni yazarlarından "ace" gerçekleştirecektir.

    YanıtlaSil
  19. fcn

    evet ben sizin bitti dedini demedim. cogu arkadaslarimiz her duyduna inanmasin diye söylüyorum...

    YanıtlaSil
  20. bence fena degil,ya anlamiorum bu na hayir diyenleri!sanki10million verip adam alacak gucumuz var mis zannediyorlar!bence bu veya demichelis hic te fena olmaz ozledik bayadan beri yazmiyordun fcn abi!demichelis ismi daha on planda degilmi ne zaman biter bu trasnferler!forvet icin de boyle bir yazi beklkiyoruz!caglar hic te fena olmaz yedek ,taraftar lar anlasin ,her aldigimioz oyncu banko oynucak diye bir sey genis kadro lazim beyler!sercan ne oldu!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0