Tebrikler Banvit..

Her ne kadar Galatasaray-Banvit maçlarında her türlü çirkefliği yapsalarda ev sahibi ekibi oldukları zamanda Türk basketbolunda kendisine yer bulan bir takım konumunda Bandırma Banvit.. Büyük bütçeli takımların ardından mütevazi ve başarılı kadrosunun yanı sıra şehri saran basketbol tutkusuyla birleşip ekol olmaya aday takım olarak görünüyor Banvit takımı.. 2010 yılı için muhteşem bir takvim çalışması ortaya çıkartmışlar ve bu takvimden gelecek geliri tamamen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlıyorlar.. Ve bu organizasyon aynı zamanda "Haydi Kızlar, Banvit ile Okula" kampanyasınıda destekliyor.. Bir spor kulübü olarak bu olaya hizmet eden ve gerçekleşmesi için çaba sarfeden Banvit takımına duyarlılıkları için yürekten ve can-ı gönülden teşekkür ediyoruz ekip olarak.. Ayrıca haberi bize ulaştıran Salsabasket ekibinede kocaman bir teşekkür..
Teşekkürler Bandırma Banvit,
Teşekkürler Salsa Basket..

[Takvimde müthiş fotoğraflar var fakat en hoşu herhalde Simpson'un ufak kız öğrencilerden kopya çekmeye çalışması :) ]

1 yorum:

  1. salsabasket(cemal olayının 2 ay sonra f.ülker maçı sonrası! başlangıç noktası) ve banvit(play-out öncesi) takdir edilesi gerçekten, Arda Elano'ya pas atmıyor postunda armanın peşindeyiz gibi bir cevap yazmıştınız sanırım devam ediniz armanın peşindeliğinize ama siz gazetecisiniz zannımca, belli bir kesime hitap eden ve merak içindeyim yarın ercan saatçi _x_ hayır kurumunu ziyaret ettiğinde yazacaksınz?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0