Teşekkürler ve Güle Güle..

Roberto Carlos artık sarı-lacivert çubuklu yerine Corinthians formasını terletecek.. Her ne kadar ezeli rakibimizin formasını giymiş ve terletmiş olsada kuşkusuz gelmiş geçmiş en büyük oyunculardan birisidir Roberto Carlos.. Böyle bir oyuncuyu her ne kadar 35li yaşlarda Türkiye'ye getirselerde; bizlere bu oyuncuyu canlı izleme fırsatı sunduğun için teşekkürler Fenerbahçe.. Dünya futbolunun yanı sıra Türk futboluna katkıların için teşekkürler Roberto Carlos.. Bizimkisi sadece Galatasaray aşkı değil, futbol aşkı aynı zamanda..
Bu tip transferlerin güçlendirdiği tek bir ortak payda vardır ki; Türk futboludur!

3 yorum:

  1. Gerçek Galatasaraylılara yakışan budur.Bu yorum futbola olan aşkın yansımasıdır.Bu tavrından dolayı Galatasaraylı kardeşlerimize bir Fenerbahçe taraftarı olarak teşekkür ediyoruz.
    Timur\EFTELYA

    YanıtlaSil
  2. bence cok bir katkisi olmadi Türk futbolu adina... Daha cok imajimizi bir Üzbekistan veya Dubai ile esitledi... eskiden bizi dandik bir ülke bilirlerdi ve kimse gelmezdi ama Carlos geleli burayi Dubai ile bir tutar oldu avrupali takimlar... Keske 32 yasinda gelseydi ve gercekten 2 sene süper performans sergileseydi. Fenerbahceye madi olarak forma satisindan, merchandising acisindan ve dünyada marka degeri acisindan cok faydasi olmustur ama Türk futboluna bence malesef zarari daha cok olmustur...

    Madride anlamisti Carlosun zamani bitigini o yüzden biraktilar... Madrid'de sembol haline gelmis bir kisiyi birakmazlardi kolay kolay ve aziz yildirima söz vermekle alakali bir olay degil bu... Carlos bencede gelmis gecmis en iyi sol bekdir yani moderin futbolun winger left becki diyelim ama Türkiyede malesef hic bir zaman oynadigi futbol ile Dünyadaki aktif en iyi sol beklerler arasina giremedi. Hakan Balta bile bir sezon ondan iyi oynadi... Insallah artik yasli oyuncular alinmaz FCNde zaten bazi adminler ikidebir Ruud gelsin diye tuturmuslar bence gelmesin ona verecegimiz 3milyon bonservis senelik 2.5-3 milyona 20 yasinda rijkardin tavsiye edecegi bir genc getirelim daha iyi...

    Cok saglam kaynaktan diyebilirimki Loic remy, Seydou Doumbia ve Mbokani ile görüstü GS ama kimse yanasmadi. Arastirirsaniz su an ücüde parliyor takimlarinda ve Doumbia gelecekte Drogbanin yerini alacak gibi milli takiminda... Insallah seneye hersey farkli olur Kisin 2-3 güzel takviye ile Madridide ve Everton/Sportinigide ezip geceriz!

    YanıtlaSil
  3. @ Timur/EFTELYA

    Bizlerde güzel düşünceleriniz adına size teşekkür ederiz.

    @ S19

    Güzel kardeşim Carlos'un elbette gelmesindeki etkenlerden birisi yaşının ilerlemiş olmasaydı. Fakat kendisine burada sağlanan imkanlar diğer oyunculara referans oldu diyebiliriz.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0