Bu Fırsatı Tepmeyelim..

TURKCELL Süper Lig
15.Hafta
GALATASARAY

56' H.Kewell
İstanbul BŞB
94'Hasan Ali
6 Aralık 2009 @ 20:00
Ali Sami Yen Cehennemi
Son haftaların formda takımı Beşiktaş puan kaybetmişken, Fenerbahçe zorlu Eskişehir deplasmanında üç puan bırakmışken.. Elimize böylesine güzel bir fırsat geçmişken bu fırsatı tepmeyelim.. Panathinaikos çıkış maçımız olsun dedik, kazandık ve seriye başlayalım artık! Liderliğimizin sezon sonuna dek sürmesi dileğiyle.. Saldır Galatasaray! Sabri cezası nedeniyle forma giyemeyecek.. Baros ve Gökhan Zan'ın sakatlığı devam ediyor..

7 yorum:

  1. bu haftada fırsatı tepersek, kapatıp gidelim hem blogları hem futbol şubesini :D

    YanıtlaSil
  2. Serefzisim buseferde bu becerikzisler lider olamaza yeminle o stadi bunlarin basina yikarim hadi bikere olur hadi iki kere oldu ama ücncü kez artk ayip olur taratara karsi haftalardir taraftar liderlik bekliyor nezaman yaklasdik bu becerikzisler ja son dakiklarda gol yedi yada maci kaybedi.Bakin yeminle diyorum o stadyumu baslarina yikarim eyer belediyeyi yenemezlerse.Bu hafta öyle yada böyle lider olunacak ja olacak yada olacak baska caresi yok NOKTA!

    YanıtlaSil
  3. 13:26

    Aynen katiliyorum eyer bu hafta lider olamasak allahini seviyorsan gerekeni yapin stadi baslarina yikin onlar bunu hak ediyor kardes bu formanin ismi bille bugün üc puani alir ama bu ruhsuslardan hersey beklenir

    YanıtlaSil
  4. Yenemezlerse o stadı başlarına yıkalım bu mu taraftarlık bu mu takımın yanında olmak bu mu kötü günde birlik olmak? Biz Ali Sami Yen stadını ne zaman adam akıllı doldurdukda bu insanlara tam anlamda destek olduk. Biz ilk önce sadece iyi günde takımın yanında olan taraftar profilinden kurtulacağız, ondan sonra takımdan çok şeyler bekleyeceğiz.

    Serkan

    YanıtlaSil
  5. Ne zamandan beri Galatasaray taraftarı takımının aldığı skorlar doğrultusunda hareket etmeye başladı?

    Galatasaray bir aşktır.. Küme düşsede, şampiyon olsada nesilden nesile aktarılacak bir aşk!

    YanıtlaSil
  6. 16:08 serkan ve FCN

    Takimin Herzaman arkasindayiz adam akilli mücadele etsin yeter!!!

    stadi doldurmuyoruz diyorsunuz son 3-4 yilla bakarak gine dolu
    bu fudbolla o bile cok

    kazansin kaybetsin eyvallah ama mücadele etsin bu formanin hakini vereceksin kardesim!!!!

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşım son 3-4 yıl ortalamamız 10bin ancadır. Sen 4 milyon Galatasaraylının yaşadığı İstanbul'da 10bin ortalamayı çok görüyorsun ben sana birşey demiyorum. Beşiktaş Liverpool'dan 8 yedi geldi 30 bin kişiye oynadı. Beşiktaş hemen hemen her sene başarısız ama ortalama 25 bin kişiye oynuyor. Biz takımımıza gönülden bağlı olmalıyız. Bak Dortmund'a adamlar yenilse bile her hafta 60 bin küsürlük stadını ağzına kadar dolduruyor. Her hafta iyimi oynuyorlar. Tabiki formanın hakkını versinler mücadele etsinler ama önce iş taraftardan başlıyor. Hala 60 yıllık marşları okuyup futbolcuların oynama hevesini kırmanında amacı yok. Son avrupa maçında yunan takımına karşı söylediğimiz marşlar beni öyle bunalttı ki yanımda pamuk olsa kulaklarımı tıkardım. Modası geçmiş hiçbir anlamı olmayan rakibi etkilemeyen boş bir tezahürat. Taraftar olarak bizim kendimize çok çeki düzen vermemiz gerekir.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0