Yenilmez Armada..

Galatasarayımızda bu hafta oldukça renkli, başarılı ve olumlu sonuçlarla geçti.. Bütün branşlarımızda hemen hemen galibiyet ile zafer ile geri döndü Galatasaray.. Herşeyden evel, hepsinden daha önemli olan GALATASARAY RUHU geri geldi. Futbol, basketbol, voleybol, su topu, yüzme.. Avrupa'da gelen başarıların yanı sıra Türkiye'yi temsil ettiğimiz her kulvarda başarılarla dolu bir hafta geçti.. Kısacası hep söylediğimiz söz bu hafta kendisini gösterdi. TÜRKİYE'dir GALATASARAY..
  • Galatasaray profesyonel futbol takımı deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'u 2-3 mağlup ederek puanını 33'e çıkarttı. Galatasarayımız gelecek hafta evinde Gençlerbirliği ile karşılaşacak.. Hafta içinde ise geçtiğimiz hafta liderliği garantilediğimiz UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda son maçımıza çıkacağız.. Rakibimiz ise Avusturya temsilcisi Strum Graz..
  • Galatasaray erkek basketbol takımı bugün evinde Darüşşafaka CT ile karşılaştı. Galatasarayımız zayıf rakibi karşısında 11 sayıyla galip geldi ve bu sonuçla aldığı ceza sonrası puanını +1'e yükseltti.
  • Galatasaray bayan basketbol takımı bugün evinde Panküp Kayseri takımını konuk etti. Temsilcimiz evinde karşılaştığı mücadeleyi 75-67 kazandı.Temsilcimiz hafta içersinde Euroleague karşılaşmasında evinde TTT Riga takımı ile karşılaştı. Galatasarayımız mücadeleyi 77-55 kazandı.
  • Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı ligte karşılaştığı İzmir BŞB'yi farklı mağlup ederek na-mağlup liderliğini sürdürüyor. Galatasarayımız mücadeleyi 42-75 kazandı.
  • Galatasaray bayan voleybol takımımız ise hafta içersinde Azerbaycan'ın I.Bakü takımı ile karşılaştı. Temsilcimiz mücadeleyi set vermeden 0-3 gibi net bir skorla kazanarak adını bir üst tura yazdırdı. Aslan Kızlarımız ise ligte Nilüfer Belediyesi ile karşılaştı ve deplasmanda karşılaştığı rakibine set vermeden 0-3 mağlup etti.
  • Galatasaray erkek voleybol takımımız ise Halk Bankası deplasmanında rahat bir oyun ile mücadeleyi 1-3 kazanmasını bildi.
  • Galatasaray yüzme takım kaptanı Derya Büyükuncu katıldığı müsabakada Avrupa Kısa Kulvar Şampiyonası'nda Avrupa beşincisi oldu.

1 yorum:

  1. Nilüfer Bld.-Galatasaray:0-3
    Halkbank-Galatasaray:1-3
    Saygılar...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0