FCN Blog | Duyuru

Dün gece saat 01.00 sularında açıklanan Lucas Neill transferi sonrası blogumuzda okuyucularımıza karşı vermiş olduğumuz bazı cevaplar, bazı kimseler tarafından yanlış algılanmış ve blogumuz hakkında ortaya çirkin iddialar sarfedilmiştir. Herşeyden evel Galatasaray camiasındaki bütün gelişmeleri aktaran blogumuzu sadece futbol branşının transfer haberlerini aktaran bir blogmuş gibi lanse etmek sonrasında hakaretleri işitmek bizleri üzmüştür.
Galatasaray Spor Kulübü'nün bütün branşlarındaki her durumu hemen hemen en ince ayrıntısına kadar bir yılı aşkın süredir bu adresten sizlere aktarmış ve kimi zaman sizlerle üzülmüş, kimi zaman sizlerle birlikte sevinmiştik. Blogumuzu takip eden veya etmeyen herkese çoğu kez teşekkür etmiş, bize edilen küfürleri bile sineye çekerek yayın hayatımıza devam ettik. Bahsi geçen Lucas Neill transferi ile ilgili olarak blogumuzda herhangi bir haber yer almadı ve editörlerin ortak fikri olarakta yazın yaşanan haberler sonrasında blogumuzda Lucas Neill transferi kesinleşse bile yazılmayacaktı. Rafael Marquez iddiaları artmış, gelen haberler ve yaşanan bir çok gelişme sonrası Rafael Marquez isminin daha yakın olduğunu düşünüyorduk. Tekrar belirtiyorum; blogumuzda bir kaç gündür Rafael Marquez isminin geçmesinin nedeni aldığımız bilgiler, gelen haberler ve yaşanan gelişmelerdir. Bize Lucas Neill transferi hakkında sorulan sorulara "Bildiğimiz kadarıyla öyle bir durum söz konusu değil" diyerek cevap verdik. Yazın yaşanan tatsız olaylardan sonra bu transferin olacağına ihtimal dahi vermemiştik.

Blog ekibi adına bazı önemli ve yanlış anlaşılan konular hakkında aşağıda maddeler halinde yazılan başlıklar hakkında açıklamalarda bulunmakta fayda var diye düşünerek sizlere sunuyoruz;
  1. Lucas Neill transferi blogumuzda ara transfer döneminde hiç bir şekilde yer almamış ve bu transferin olma ihtimalini bile düşünmemiştik. Keza bize bu konuda gelen herhangi bir bilgi yoktu, sadece sizler gibi yaşanan gelişmeleri takip ediyorduk. Fakat sadece bu konuda gelen bir bilgi yoktu, diğer konularda aldığımız bilgileri burada sizlerle paylaştık.
  2. Blog ekibi olarak hiç bir zaman "bu transferi ilk biz duyurduk" olaylarına girmedik ve girmiyoruz. Çünkü elbette herkesin farklı kaynağı, farklı duyumları ve farklı bilgileri bulunmaktadır. Biz buna saygı duyuyoruz, sizlerinde saygı duymasını bekliyoruz.
  3. Lucas Neill transferi ile ilgili blog ekibi olarak herhangi bir bilgi veremedik, bu konudan haberdar olamadığımız için okuyucularımızdan özür diliyor ve aldığımız farklı duyumlar hakkında sizleri bilgilendirdiğimizi tekrardan üzülerek belirtiyoruz.
  4. Blog ekibi olarak herhangi bir şekilde Lucas Neill transferi hakkında bir bilgi, önceden bilme, bilipte yazmama, söylememe gibi bir durumu söz konusu bile etmiyor, hatta bu transfer hakkında herhangi bir bilgimizin olmadığını tekrardan söylüyoruz.
  5. Bizlere "transfer blogu" denmesinden son derece üzüntü duyuyor ve bize bu şekilde itham edenleri sağ taraftaki arşivimize davet ediyoruz. Bazı durumlardan haberdar olamama adına sizlerden tekrardan özür dilediğimizi bir kez daha belirtiyoruz. Bu şekilde itham edilmesinden ciddi anlamda rahatsızlık duyduğumuzu dile getirmek istiyoruz.
  6. Blogumuzda bir çok kez "gün, saat, zaman" gibi kavramlar istendikçe kimseyi bekletme ve ümitlendirme gibi bir hakkımızın olmadığını belirtmiştik. Bizleri bu suçlamalar ile suçlayan kimseleri arşivimize bakmalarını veya yazdığımız yorumları tekrar tekrar okumalarını belirtiyoruz.
  7. Blogumuzda hiç bir zaman "X günde gelmezse blogu kapatırız" veyahut "X oyuncu gelmezse kapatıyoruz blogu" gibi bir cümle olmamasına rağmen gelen yorumlarda şerefimize, namusumuza dil uzatarak adamlığımızı tartışmaya açarak blogu kapatmamız isteniyor. Blogumuzda eğer tek kelime "X günde gelmezse kapatıyoruz blogu" gibisinden bir cümle veyahut satır okuduysanız bu blogu bugün kapatıyoruz! Fakat bizim adamlığımızda, namusumuzda, şerefimizde bizlere dil uzatanlardan daha büyük, daha değerli onun farkındayız. Klavye başında sahte bir isim ile bizlere hakaret etmek bazılarının egosunu tatmin ediyor fakat iş resmiyete binince nedense ortalarda görünmüyor herhangi kimseler..

5 yorum:

  1. Şizofrenleri takmayınız bazıları 10 yıl EPL de oynayan bir oyuncuyla bile yetinemiyorlar. Sanıyorlarki Avrupa'da oynamamış binlerce iyi oyuncu var.
    Ayrıca hep sözleriniz çarpıtılmak isteniyor..
    Ben size inanıyorum takipçinizim

    YanıtlaSil
  2. ben size sonuna kadar inaniyorum sizin bu blogunuz sadece futbol takimiz hakkinda degil diger branslarimiz hakkinda da haberleriniz oluyor ørnegin bayan basketbol takimimizin son transferi Tamika Catchings haberi oldugu gibi ha tabi o haberleri hic okumayanlarda olmustur tek amaclari futbolla ilgilenmek veya yildiz isimlerle ilgilenmek oldugundan.. size laf uzatanlara ne diyecegim bilemiyorum acikcasi allah sizlere sabir versin.. size her haber her satir her yorum hersey icin ayri ayri tesekkurleri kendim adima borc bilirim ben iyiki varsiniz Fcn Blog ekibi :)

    YanıtlaSil
  3. Bence o tür yorumları hiç yayınlamayın. Siz zaten bu işten ne para kazanıyorsunuz ne başka birşey. Bunu anlamayanlara zaten normal insan gözüyle bakmamak lazım. Herşey için teşekkürler ..

    YanıtlaSil
  4. Canınız sağolsun |-|epimiz beklentiye girdik Neill küçümsenecek bi adam değil kesinlikle ama Marquez beklentisine girdikten sonra olunca böyle tepkiler olabiliyor.Tekrar canınız sağolsun sonuna kadar takipçiniziz...

    YanıtlaSil
  5. Hiçbir şekilde canınızı sıkmayın.
    İşinizi yaptığınızı "insan olanlar" biliyor zaten,kalan kategorilere kendinizi beğendirmek zorunda değilsiniz.
    Gözünü hırs bürümüş ve kendisi için "futboldan anlıyorum" diyebilen birçok insan müsveddesi ne yazık ki her yere saçılmış durumda.
    Bizim bunlara kulak asmayıp,vicdanımız ve doğru olduğuna inandığımız şeyin peşinden gidip bu yoldan sapmamamız gerekmektedir.
    Şimdiye kadar doğruları sizden duydum,her gün en az 5 kere tıkladığım bu blogu kapattırmak isteyenler amacına maalesef ulaşamayacaklardır.
    Ben en çok futbola emek verdim ve futbolla ilgileniyorum tabi ki doğal olarak.
    Fakat gerek basketbol,gerek voleybol,gerek başka bir spor dalıyla ilgili Galatasaray haberlerini görünce mutlu oluyorum,boş konuşan,ortaya laf atan binlerce site gibi değil çünkü burası,buradaki insanlar saygıyı hak ediyorlar,çünkü bütün içtenlikleriyle çıkarcılığı akıllarının ucundan bile geçirmeden bizimle paylaşıyorlar.
    Yaptığınız herşey için bir kez daha teşekkürler,magandaları boşver,"biz" sizinleyiz.
    Saygılarımla..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0