Lucas Neil GALATASARAY'da

Hoşgeldin LUCAS NEILL !!

Sezon başında bir çok kez masaya oturduğumuz ve defalarca belirttiğimiz fakat maddi konularda anlaşma sağlayamadığımız Avustralyalı savunma oyuncusu devre arasından itibaren Galatasaray'da..

HOŞGELDIN LUCAS NEILL !!

44 yorum:

  1. Hayırlı olsun Galatasaray'ımızıa

    YanıtlaSil
  2. iyi transfer oldu ama Marquez çıksın isterdik şapkadan. Klübümüze hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  3. tesekkürler fcn ailesi

    YanıtlaSil
  4. Fifa sallamamış bu sefer :) Marquez olsa iyi olurdu ama bu adam da yeter..

    YanıtlaSil
  5. Hayal kırıklıgına ugradım. :D Marquez beklerken..

    YanıtlaSil
  6. Şimdi gelsin analiz Premier Ligden bir defans oyuncusu.
    Bildiğim kadarıyla 12 Lig,2 de kupa maçında oynadı D.Kupasındada oynayacak bu transfer H.Kewellın kalma ihtimalinide arttırdı en çok ona sevindim.
    İyisi olsun G.Sarayımıza hoşgeldin Yeni ASLAN!!!

    YanıtlaSil
  7. Mürsel YAVAŞ14 Ocak 2010 01:09

    Yazın bedava alamadık , şimdi para verip mi aldık :D Bravo valla , Üstünel'in yapmış olduğu en saçma iş...Yazın alınmış olsa sevinirdim , Şimdi para verip alınınca bide o kadar ünlü isimler anılınca , pek te heyecanlandırmadı Neill.Neyse Galatasaray'ımız için en hayırlısı olur inşallah...

    YanıtlaSil
  8. Mürsel yazın Lucas Neill yıllık 3.5milyon euro ücret istiyordu.

    Şu anda ise yıllığı 2milyon euroya imza attı. Everton takımına ise 600bin euro verdik.

    Saygılar sevgiler.
    İyi geceler.

    Kaan*

    YanıtlaSil
  9. Mürsel YAVAŞ14 Ocak 2010 01:13

    Neyse abi , Hayırlısı diyelim , Neill iyi oyuncu
    ...

    YanıtlaSil
  10. hayırlı olsun keske rafa olsaydı ama neıll da ıyı umarım yararlı olur gercı 1.5 yıllık ımza bıraz guvenılmedıgını gosterıyo ama herseyın hayırlısı

    YanıtlaSil
  11. FCN acaba forvet konusunda bir bilgi var mi? kontenjani doldurdugumuza göre sanirim genc bir yerli transferi olacak

    YanıtlaSil
  12. Blog ekibimize güvenip gece boyunca haberin açıklanmasını bekleyen arkadaşların herbirine teşekkür ederim ekibim adına. Güzel iş çıkarttınız ekip aferim, bu sefer sessiz ve derinden :)

    Yazın hatırlarsınız bu adamın adını defalarca yazdık, sonra blog ekibi olarak suçlu olduk. Evet açıklamadık bu transferi çünkü bizde yine bu isim ile yaşadığımız sıkıntıları hatırladık. Blog ekibi olarak duyurduk, doğru bildiklerimizi sizlere aktardık.

    Savunma dedik, stoper dedik, bu gece açıklanacak dedik. Ekip olarak Marquez, Godin ismi üzerinde yoğunlaşıldı çünkü Neill ile geçmişten gelen bir tatsızlık vardı. Umarım bu konuda hak verirsiniz, biz herhangi birşey belirtmiyoruz sadece ama sadece bize güvenin diye ekliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun Lucas Neill.

    Çok büyük ihtimalle maddi konuda daha iyi bir seçenek olduğu için Lucas ile anlaşma sağlandı keza Marquez'i transfer etmek nerden baksanız 10milyon euroyu bulacaktı. Bonservisi, yıllık ücreti vs.vs.. Lucas'ı toplamda 2milyon 600 bin euroya bitirmiş bulunuyoruz.

    Saygılar, sevgiler.
    Hepinize iyi geceler.
    Kaan*

    YanıtlaSil
  13. nasıl ıyı ıs basardınız
    sen daha bugun neıll olmaz dedın
    transferı bıldıkmı dıyorsun yani ?

    YanıtlaSil
  14. Haberi resmi siteden yaklaşık beş dakika evel (00:55) açıklamanın ayrıcalığını yaşıyoruz. Resmi sitemiz tam 01:00'da transferi açıklarken, blogumuz 00:55, 00:56 civarı transferi açıkladı. FCN Blog ekibine güvenmeye devam edin, bizler en doğru bilgiyi sizlere aktarmaya çalışacağız. Aldığımız bilgileri, duyumları burada paylaşıyoruz.

    Blogumuzun bilgi akışını sağlayan Galatasaray resmi sitesi editörü Barış bey'e ve Galatasaray dergisi genel yayın yönetmeni Mehmet bey'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

    Takımla birlikte yarın İstanbul'a dönüyoruz. Lucas'ta bir kaç gün içersinde İstanbul'da olacaktır.

    Yakın zamanda blogumuz 300bin ziyaretçiyi devirmiş, onun hakkında bir teşekkür yazısı elbette yazacağız.

    Saygılar ve sevgiler.
    İyi geceler.
    Kaan*

    YanıtlaSil
  15. @ Kaiwas

    Eğer yazdığım yazıyı okursan blog ekibine (yani ekip üyelerine) bir teşekkür ettim sizler önünde. Blogun bildiğini, açıkladığını belirtmedik. Lucas Neill ismi ile yazdan gelen bir tatsız olaylarımız var, bir çok kişi hatırlayacaktır. Maddi konularda bizim açımızdan sorun yaratan ve hem bizi hem Galatasaray camiasını zor duruma sokan bu transfer konusunda yazmama kararı almıştık.

    YanıtlaSil
  16. Bence bu kadar ucuza stoperi kapamamız Sercan transferine bir işaret ! ne dersiniz ?
    Halil Çolak veya Sercan bekliyorum önümüzdeki günlerde veya M.Pektemek

    YanıtlaSil
  17. Unutmadan, bu ismi ilk duyduğumuzda "Hayır, böyle bir durum söz konusu değil" dedik. Bunu kabul ediyoruz, bizler hep Marquez'in geleceğini düşündük ve aldığımız bazı bilgiler vardı.

    Lucas'ın geldiğini veya geleceğini tahmin bile etmiyorduk diye açık açık söylüyoruz. Daha ne dememizi bekliyorsunuz ben orasını anlamadım hala.

    Sadece bu akşam transfer açıklanacak dedik. Bizim bildiğimiz isim Rafael Marquez veya Diego Godin olacak yönündeydi. Lucas adı bir iki gündür geçiyordu ve biz yine ihtimal vermiyorduk. Yazın yaşanan olaylardan sonra olmaz diye düşünüyorduk.

    Saygılar, sevgiler.
    Kaan*

    YanıtlaSil
  18. Sayın Mehmet Şenol twitter'da savunma bitti sırada forvet var demiş. Ne dersiniz?

    YanıtlaSil
  19. e peki bu adam avrupa liginde oynadı evertonla birlikte manyak mıyız biz? avrupa liginde oynatamayacağımız adam alıyoruz?

    YanıtlaSil
  20. Sevgili Yiğit,

    Üstadımız diyorsa vardır bir bildiği. Şimdilik Neill transferinin tadını çıkaralım, bizler bile inanmasakta şu anda :) Adam hala sanki "Şu kadar para istiyorum" diyecekmiş gibi geliyor bana açıkcası çünkü yazın yaptıklarını çok iyi biliyoruz. Ben bile ihtimal vermiyordum bu transfere, Neill'in yem hedefin Marquez olduğunu düşünüyorduk.

    Bu arada bazı yorumlar geliyor "Zoban" adlı kişiyi takip ettin diye, fakat bize yorum atan arkadaşlar "Zoban" diye bahsettikleri kişinin Galatasaray resmi sitesi editörü Barış bey olduğunu bilmiyorlar galiba? Veya yazdığımız teşekkür yazısını okumuyorlar galiba?

    Saygılarımla.
    Kaan*

    YanıtlaSil
  21. Lucas Neill herhangi bir Avrupa Ligi maçında forma giymedi diye biliyorum, yanlış biliyorsam düzeltin. Oyuncu Galatasaray forması altında UEFA Avrupa Ligi'nde forma giyebilecek.

    YanıtlaSil
  22. @FCN Blog

    Resmi siteden 5 dakika once acikladigini soyluyorsunuz ancak Turkiye saati 22:40 sularinda Hasan Sas TRT Turk'te yayinlanan Kupa Ozel programinda canli yayinda bu transferi 'Fifa'nin resmi sitesinde teklif edildigi yaziyor ancak yaklasik iki saat icerisinde resmi olarak aciklanacak Galatasaray'a cok faydali olacagina inaniyorum hayirli olsun' diyerek aciklamistir..bilginize..

    YanıtlaSil
  23. Doğru doğru Avrupa Ligi'nde oynamadı orada da oynayacak.

    YanıtlaSil
  24. Zoban geçen yaz da bize ciddi duyumlar aktarıyordu.

    Peki bu durumda Haldun Üstünel de İspanya'da olduğuna göre Marquez işi yattı o yüzden geri dönüyor diye mi düşünmeliyiz yoksa kendisi RVN için mi İspanya'da diye mi fikir yürütmeliyiz? Bu işin anahtarı Nonda'da. Eğer birkaç gün içinde Nonda bir yere transfer olmazsa gelecek futbolcunun yerli olacağı kesinleşecektir diye düşünüyorum. Bu konu hakkında ne düşünürsünüz?

    YanıtlaSil
  25. wikipedia'nın yalancısı oldum kusura bakmayın, avrupa liginde forma giymemiş..

    http://www.evertonfc.com/first-team-appearances-2009/10.html

    YanıtlaSil
  26. Öyle bir durum söz konusu ise bir şey diyemeyiz, doğrudur. O konuda takdir edersiniz ki bir bilgimiz yoktu. Bizler hala inanmış değiliz, yazın yaşananlardan sonra bu Neill transferinin gerçekleşmesine. Çünkü hatırlarsanız bir çok kez blogumuzda dile getirmiştik, gelen bilgiler "Neill tamamdır" şeklinde olsa bile inanmamıştık. Geçen yaz dönemini elbet hatırlayan vardır aramızda :)

    YanıtlaSil
  27. Arkadaşlar tekrar belirtiyorum Zoban diye bahsettiğiniz kişi çok sevgili ve sayın Galatasaray Resmi Sitesi editörü Barış beydir.

    RVN konusunda birşey söylemek doğru olmaz şimdilik Neill'ın tadını çıkaralım.

    YanıtlaSil
  28. Tek sevindiğim nokta kendisi bildiğim kadarıyla Kewell'ın iyi bir arkadaşıdır. Yani takımda kalması yönünde büyük bir artı olucak.

    YanıtlaSil
  29. Forvete Sercanin gelmesi heralde daha cok olumlu yönde simdi?
    Yabanci alamayiz zaten daha?
    Baska bilgileriniz varsa forvet konuisunda bilgilendirirseniz sevinirim.
    Tesekkürler .

    YanıtlaSil
  30. Sevgili UaslanA,

    Şimdilik Neill transferine yoğunlaşalım sonrasında forvet hakkında elbet blogumuzda bir bilgi akışı sağlanacaktır.

    Bu arada futbol transferinden daha önemli olan bir bayan basketbol transferi var, kimse ilgi göstermemiş fakat WNBA'de yaşayan efsane olarak gösterilen bir oyuncuyu kadromuza katmış bulunuyoruz. Hiç ilgi olmaması üzücü bir durum. Galatasaray sadece futbol ibaret değildir arkadaşlar, spor kulübüdür.

    Lucas Neill tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun.
    Hepinize iyi geceler.
    Sevgiler, saygılar.
    Kaan*

    YanıtlaSil
  31. bu editör barış bey'in twitter'ı nedir?

    YanıtlaSil
  32. Neill değilde sanki sakat sinek transfer ettik.
    Ne bu karamsarlık ?
    Bize lazım olan adamı aldık işte...
    Sıra Geldi Forvete......

    YanıtlaSil
  33. Öncelikle hayirli olsun! Bakin beyler bu son transfer dönemi hepimiz icin bir ders olmali. Simdi lafi FCN yönetimine götürmüyorum ama burda yazan kisilerden inciler

    - papa gueye 99% bizde haftaya aciklanir,
    - eski barcelonali 1.85 boyunda su an ispanyada oynayan göbek oyuncunun takimi ile anlasildi
    - Bouhlarouz kesin beyler kesin dayimin amcasinin oglu söyledi...

    bunun gibi bircok yorumu ciddiye alan insanlar oldu aramizda ve acikcasi bu aksam Berlin isimli özel istihbarat müdürümüzde :) bu aksam marquez degil 1.85li ispanyada oynayan biri geliyor demisti ve bakin görünkü ne oldu... ha bu arada wizardblogda kapanir artik galiba sözünde duracaksa....

    tek 100% saglam cikan bir kaynak (arastirin :D) var su an ve onlarin dedigine göre 2. bir transfer daha olacak göbek icin, nedeni ise Servetin oyun kuramayisi ve yetersizligi! Ayrica yerli oyuncunun Türkiye süper liginde Alman TD olan bir takimin defans oyuncusu olacagini söyleyebilirim. 90% bu transfer gerceklesecek cünkü Kayserinin bize vercegi birsey yok su an icin. bekleyelim görelim umarim sonucda birde yerli mali genc yetenekli forvet düserde hepimiz memnun oluruz :)

    YanıtlaSil
  34. Everton'a 600 bin euro degil ;

    750.000 Pound = 840.000 Euro ödedik. Düzeltme yapayim yanlış bilgi olmasın dedim :)

    YanıtlaSil
  35. Ayrıca 15 yıldır Ada'da top oynayan. Gittigi takımların hepsinde kaptanlık yapmış ( everton hariç biraz kalsa eminim orda da kapardı :] ) Milli takımın 1.kaptanı . Elp'de istikrar saglamış . Dünyanın en tempolu en sert ve fizik kapasitenin var oldugu ligden bir adam alıyorsun ama gel görki duak büzenler cıkabiliyor.

    YanıtlaSil
  36. vallahi dalga geçiyoruz
    600 bin'e aldık ya biz bu adamı
    transfer nasıl yapılır ders diye okutulmalı türk kulüplerine.

    YanıtlaSil
  37. Camiamiza hayirli olsun Lucas Neill :) EPL de oynamis bir oyuncuyu begenmemek bize yakismaz acikcasi o ligde herkes 10 sene gibi uzun bir sure forma giyemez takima faydali olsun isim falan ønemsiz umarim uefa kupasini kaldirirken gørecegiz Neill i=) Bu arada halil colak ismi falan gecmisti sercan in olacagina halil in olmasini dahada cok istiyorum =) umarim bir turk stoper vede ileri uca pektemek veya halil colak gelir :)

    YanıtlaSil
  38. Transfer haberinde, uefa'nın sitesi bile bu kez sizi geçti. Neyse o çok önemli değil! Ancak bence biraz öz eleştiri zamanı!

    Neill ile alakalı olarakta söylenecek pek önemli bir şey yok. Bek - stoper olması ve Avrupa Liglerinde oynamamış olması ile öne çıktığına inanıyorum. Kewell'ın da kalmasında ufak bir vesile olursa ne mutlu!

    Ama çok öyle aman aman bir oyuncu değil! Bakalım belki mükemmel uyum sağlanır, kimya harika tutar, ekstra işler bile görebiliriz, nasip, inş.

    YanıtlaSil
  39. @ s19
    biraz acabilirsen fena olmaz yani,hangi kayanktan bahsediyorsun?

    YanıtlaSil
  40. @s19 kendin diyorsun sonra aynı şeyi yapıyorsun. Papa Guaye, Boulahrouz gibi isimlerle anlaştığımızı söyleyenlere kızıyorsun sonrada kendin aynı şeyi yapıyorsun. Bahsettiğin kişi büyük ihtimal Orhan Şama ama senin kadar tükürdüğünü yalan biri görmedim hemde bu kadar çabuk..
    Ya kaynak gösterin yada fikrinizi kendinize saklayın..

    YanıtlaSil
  41. @ace lucas neil analizini ne zaman yayınlarsınız.

    YanıtlaSil
  42. aynen analiz güzel olur. bekliyoruz..
    ha birde dos santos lafi cikti.. ayriyetten juventus serveti istiyor 8 mio € ya. giderse marquez`in gelmesi söz konusu olabilir diye düsünüyorum...

    YanıtlaSil
  43. @ultraaslan17 dogru söylüyorsun dos santos ile yazın ilgilendigimizi duymustum arda bu yazın giderse gelme ihtimali var bu arada gençlerbirligine 2 oyuncu gönderdik suana kadar ama gelen yok daha bu konu ilede bilgi istiyoruz xD bide unutmadan en bu aralar hazırlık kamp'ı da olan bitenleri yazmıyorsunuz

    YanıtlaSil
  44. "Neill bitti, Ali ve Sercan'ı da istiyoruz"

    Bu sözler Adnan Sezgin'e aitmiş.
    Doğrumudur FCN merak ettim doğrusu ?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0