Fırtına öncesi sessizlik..

Başkan açıklamıştı geçtiğimiz günlerde "Haftaiçi transferi bitireceğiz" diye.. Bize gelen bazı bilgiler ışığında en geç Cuma gününe kadar (Cuma gecesi, Cumartesi sabahıda olabilir bu tarih) bir isim açıklanması bekleniyor. En geç haftasonuna sarkacak yani gelecek haftaya sarkmaması düşünülüyor transferin. Bir an evel sonuçlanarak takıma katılması isteniliyor çünkü hem teknik heyet tarafından hem idari heyet tarafından; fakat malum transfer görüşmeleri pek kolay olmuyor. Fırtına öncesi sessizlik diyelim biz buna şimdilik.. Gerçekleşirse sahalarda Galatasaray fırtınası olacağı kesin.. İki, üç farklı alternatif ile ilgili bilgiler geliyor; net birşeyler ortaya çıktıktan sonra burada paylaşırız. İlgilendiğimiz isimlerden birisi kiralık olarak düşünülen fakat satın alma opsiyonu bulunan genç bir golcü oyuncu. Murat Yalçındağ ve Haldun Üstünel görüşmelere devam ediyor.
Bekleyin, sabredin.. Transferin olacağı gün zaten daha evel belirttiğimiz gibi "Uyanık olmak gerek bazen" diye uyarımızı yaparız.. Biliyoruz söylemesi kolay fakat beklemesi zor.. Elimizden gelen başka birşey maalesef yok. Kim gelir, kim gider orası ayrı bir soru. Olası transfer sonrasında Linderoth'un sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilecek veya oyuncu başka bir takıma gönderilecek.

Görüşülen oyuncuların ligleri; EPL ve Seria A.
Yerli transfer; Ali Turan, Sercan Yıldırım, Orhan Şam, Mustafa Pektemek
Bu dörtlüde çok ciddi gelişmeler yaşanıyor.

52 yorum:

  1. O kadarını biz de biliyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Mahmut;

    Görüşülen isimlerin ikisinin İngiltere'den, birisinin İtalya'dan olduğunu biliyormusun?
    Ayrıca bir başka görüşülen Almanya'da bir Türk oyuncu daha olduğunu biliyormusun? Yada yerli transferde neler olup bitiyor?

    Neleri biliyorsun Allah aşkına söylermisin, merak ettim.

    YanıtlaSil
  3. Sayin editör yani dogru anladiysam daha öncede belirtiginiz gibi Orhan, Mustafa P.,Sercan, Ali dörtlüsü ilerliyor. Almanyadan Halil galiba. Ve bir yabanci gelecek. Simdi benden bir senaryo.

    Neil geldi, Ali,Sercan,Mustafa geldi etti 4. Yabanci Forvet geldi Linderoth cikti etti 5 yeni oyuncu. Emin degilima ama Ara dönemde en fazla 3 yeni oyuncu listeye dahil olabiliyor diye hatirliyorum. Burda yanlisim varsa lütfen söyleyin. Yada baska bir ihtimal varmi Genclerin yani B listeden Mustafa ve Sercani yas itibariyle sokma gibi bir ihtimal varmi? Ali Neil ve Forveti listeye alsak böylelikle gencleride sokariz diye düsünüyorum. Lütfen beni aydinlatin. Tesekkürler bu saatde bu güzel haberler icin.

    YanıtlaSil
  4. @ S19

    Ara transfer döneminde dilediğiniz kadar oyuncuyu kaydettirebiliyorsunuz. UEFA'da ise belli bir yaş ortalaması var bu yaşın altındaki oyuncular (sanırım 20) kadroya GENÇ OYUNCU olarak girebiliyor.

    TFF'nin ise böyle bir talimatı bulunmadığından ara transferde kadronuza dilediğiniz oyuncu takviyesi yapabiliyorsunuz.

    Bildiğim kadarıyla durum böyle, doğrusunu TFF'nin sitesinden araştırmak gerekir diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  5. tskrler. Pardon ben zaten Uefayi sormustum. Ozaman cok sevindim :) Umarim hersey istedigimiz gibi olur ve su kupanin ilk sahibi oluruz!

    YanıtlaSil
  6. Simdi tekrar baktim kuralara maximum 3 oyuncu ara dönemde kadroya dahil olabiliyor. A Listede maximum 25 oyuncu yazilabilir, yani ekleyecegimiz üc oyuncu icin A listeden 3 kisi cikarmaliyiz doluysa eger! Ve B Listeye 1.Ocak 1988 üst dogumlu olanlar eklenebiliyor tabiki bir sartla. O Futbolcular 15. yaslarindan sonra 2 sene o takimda oynadiysa. Yani senaryomdaki besli olusursa malesef 2 kisi disarda kalacak :(

    YanıtlaSil
  7. EPL'den Pavlyuchenko? Elmander?
    Serie A'dan Huntelaar? (opsiyonlu kiralık)
    Almanya'dan Halil?

    FCN, tahminler yakın mıdır?
    Elmander hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Huntelaar kiralık+satın alma opsiyonuyla bomba olur gerçekten...

    not: bu arada isimleri açık yazdığım için yorumu yayınlamayabilirsiniz, sadece bana hitaben üstü kapalı bir cevap yazsanız da anlarım...

    güzel haberlerinizi bekliyoruz, mesela tobinin sözleşmesi feshedildi :) ondan sonra da bomba gelir zaten :)

    YanıtlaSil
  8. Ingiltereden galiba Jo ve McCarthy.. almanyadan 100% Halil Altintop.

    Sercan ve Mustafa, bunlardan biri gelirse bence baska forvet gelmez. 1 Forvet gelcek ya yabanci ya türk.

    Ingilteredeki oyuncular Jo ve McCarthy, dogrumu? ;)

    YanıtlaSil
  9. Bir yerden 21-22 yaşında yabancı bir forvet oyuncusunun alınmasının gündemde olduğunu, hatta bu vatandaşın kuzey avrupa civarından olduğunu duymuştum. Sizin kiralık + opsiyonlu dediğiniz vatandaş bu mudur?

    YanıtlaSil
  10. Görüşülen oyuncuların gerçekten heyecanlandıran isimler olduğunu söyleyebilirim. Ancak gelmeleri bizim dışımızda etmenlere de bağlı. O yüzden direk Sercan'ı alıp forvet konusunu kapatabiliriz de.

    YanıtlaSil
  11. ben bu yorumlar ve gazetede cıkanlardan daha farklı isimler yazacagım umarım olur..

    epl'den carew
    serie a dan pazzini (kiralık olabilir malum sampdoria karıstı biaz bu haftasonu)
    almanyadan da tunay torun olabilir mi acaba?

    bu satten sonra sercanın gelmesini istemem acıkcası. tunay gelsin.

    YanıtlaSil
  12. Transfer haberlerinde "Adsız" nickiyle yapılan yorumların yayınlanmadığını unutmayalım.

    http://fossacimbom.blogspot.com/2010/01/adsza-kapalyz.html

    YanıtlaSil
  13. Sercan olmaz gibi artık.

    YanıtlaSil
  14. Gelecek forvet avrupa liginde oynabilicek şekilde olacağında bu kadar geç aramıza katılacak diye düşünüyorum.

    Huntelaar oyna ihtimali varsa yukarıda ark. dediği gibi bomba olur

    Jo, McCarthy, Halil bana göre son senelerin bombası olmaz...

    YanıtlaSil
  15. Merhaba, kusura bakmayin onceden bahsettiyseniz kacirdim. Transfer edilecek oyuncunun avrupa liginde oynama durumu nedir. Yani demek istedigim orn; Jo gelirse bizim takım listemize register olabilecekmi. Yoksa hayal kurarken sezonun ilk yarisinda Avrupa liginde oynamamis birinimi dusunmemiz lazim.

    Saygilarimla
    Murat

    YanıtlaSil
  16. ace

    Aaa teessüf ederim.. Beni neden yayınlamadın ? İşinizemi gelmedi :) Ezberiniz mi bozuldu ? :) ..

    YanıtlaSil
  17. @ Murat

    Jo gelirse oynayamaz.

    @ Amaranthus

    Gelen yorumlar zaman zaman çoklu şekilde onaylanıp, çoklu şekilde red ediliyor.
    Yorumunuz arada kaynamış olabilir. Kimsenin okuyucularımıza kişisel olarak kota koyması gibi bir durum söz konusu değildir.

    YanıtlaSil
  18. Maraton.com.tr Galatasaray'ın Jo'yu kiraladığını yazmış. Jo Avrupa Ligi'nde forma giyemiyor.

    Giovanni Dos Santos olsa gerçekten harika derdim ama Jo için aynı yorumu yapamayacağım. Hele ki Avrupa Ligi'nde oynamayacaksa neden alınıyor çok anlamadım.

    YanıtlaSil
  19. @ Çağdaş

    Jo transfer edilirse UEFA Avrupa Ligi'nde forma giyemez. Fakat EPL'den oyuncu/lar ile ilgilendiğimiz doğru.

    YanıtlaSil
  20. EPL'den Pavlycenko olabilir çünkü Tottenam Nistelrooy'u alabilirmiş o zman pavlycenko gidebilir.

    Serie A'dan da |-|untelaar gelebilir.Çünkü kendiside kiralık olarak bi takıma gidebilirim dedi.|-|untelaar gelirse süper olur.
    Tabii ki siz öyle bişe demediniz olmazsada size birşey diyemem.

    iyi çalışmalar |-|ayırlı |-|aberlerinizi beklioruz=)

    YanıtlaSil
  21. Fcn bu jo dedikodusu artmaya basladi sadece bir sey soracagim ilgilendigimiz oyunculardan birisimi Jo acaba? umarim cevaplarsiniz eger øylese siz bitti demeden de inanmam zaten. saygiler..

    YanıtlaSil
  22. @ furrAp

    Ruud Van Nistelrooy son yapılan antremanda dizinden sakatlandı ve 2 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

    Bu arada şu "H" harfine dikkat etsen diyorum.

    YanıtlaSil
  23. Herhangi bir açıklama yapmamız doğru olmayacaktır.

    Fakat oyuncu transfer edildiği takdirde Everton'da forma giymesinden ötürü UEFA Avrupa Ligi'nde forma giyemeyecektir.

    YanıtlaSil
  24. Maratonun haberine gör Jo ''kesin olarak Galatasara'da''.Buyrun link http://www.maraton.com.tr/haberler/98674/galatasaraydan-bir-bomba-daha.html

    YanıtlaSil
  25. @FCN Blog - Huntelaar transfer edilirse Avrupa Ligi'nde oynayabiliyor mu?

    Genel açıklamalardan kaçındığınızı biliyorum ama haftasonu lig maçlarının başlayacağını düşünürsek transferlerin ne zaman biteceğini düşünüyorsunuz?

    YanıtlaSil
  26. Nistelrooy antremanda sakatlanıyor,bu ligde Diyarbakırspor gibi bir takım var adam nasıl ayakta duracaktı,isabet oldu gelmemesi şahsen mutlu oldum bizi reddettiğinde :)
    ayrıca bu Jo çok disiplinsiz,her yerde birileri birşeyler yazıyor anlaşıldı sezon sonuna kadar kiralık satın alma opsiyonuyla şeklinde,sağ gösteriliyor,sol kroşenin gelmesini bekliyorum,bu postla bilgilendirdiğiniz için teşekkürler fcn,takımımız adına en iyisinin olacağına inanıyorum,Haldun Üstünel sayesinde,kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  27. o uyardıgınız şey konusunda şunu söyleyeyim laptopumda tuşu çıktıgı için kullanamıyorum kopyala yapıştırda yapamıyorum blogda o yüzden öyle yapabiliyorum ancak kusura bakmayın yapabileceğim bişe yok.Bilgilendirme için teşekürler...

    YanıtlaSil
  28. eger Jo olacaksa takimdan gidecek olan tek yabanci linderoth degildir Nonda da dahildir cunki jo da uefa da yararlanamayacagiz ve yønetim kesinlikle forvete bir yabanci daha dusuncektir diye dusunuyorum ama bakalim zamanla her sey belli olacak :)

    YanıtlaSil
  29. Jo ile anlaştığımız duyumunu aldım. Çok ilginç olur eğer doğruysa.

    YanıtlaSil
  30. FCN abi az önce türkspor .net te jo ile kiral anlasmisiz ama tek sorun linderot mus kiralik olark analislmis detaylar az sonra yaziyo bir bilgin var mi

    YanıtlaSil
  31. :@ FcN

    BİRAZ İPUCU VERİN BARE FİYAT ARALIGINDA OLACAGINI KAÇ YASINDA BİR OYUNUCU YADA OYUNCULAR ALACAGIMIZI

    YanıtlaSil
  32. nekadar dogru bilmiyorum ama adnan sezgin iki yabanci gelecek demis,yani jo gelse bile birtane daha gelecekmis,linderoth ve nonda yolcu

    YanıtlaSil
  33. Sayın FCN...Takip ettiğim ve daha önceden doğru bilgiler veren bir site Jo'nun GALATASARAY'ı mızda olduğunu söylüyor...Linderoth' problemi çözüldükten sonra açıklanıcakmış...Bu konuda size gelen bir bilgi var mı?Eğer transfer edersek çok doğru bi iş yapmış oluruz,çünkü kendisi 22 yaşında...Ama UEFA Avrupa Liginde oynayamıyacak olması beni düşündürüyor...Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  34. Tamam jo geliyor hayirli olsun. Kesin bir bilgi yok elimde ama ya bir ters köse olacak City,Everton takimlarindan yada Jo gelir diye düsünüyorum. Zaten GS webmasteri sicak saatleri acikladi... en gec aksam saatlerinde bekliyorum :D

    YanıtlaSil
  35. Uefa Avrupa Ligi'nde forma giyemeyecek oyuncu alınmasının bir mantığı yok. İnş. öle bir transfer gerçekleşmez...

    YanıtlaSil
  36. Fossa, lütfen cevab ver :
    Benim duyduguma göre bugün gece Jo transferi aciklanabilir ve Jo ile acik acik görüsüyoruz, Adnan Sezgin Radyospor da demis görüsmeler oldugunu. Bize en yakin isim Jo diyebilirmiyiz?

    Saygilar.

    YanıtlaSil
  37. eger gelecek isim jo ise (ki huntelaar haric diger isimlerden cok daha iyi)bu sene sadece ligde oynar ve bence cok daha önemli olan seneye sampi.liginde ve bir kac sene rahat tasiyabilebek bi oyuncu olur...
    mc carthy (bana göre yetersiz ve yasli),pavlychenko (cok pahali),benjani (ise yaramz)...
    bunlarin yaninda bi türk golcü gelir ve is cözülür bence...dedigim gibi:asil hedef seneye samp.liginde oynamak olmali vede su yeni ihale sonucu sampiyon omamiz halinde büyük para kazaniriz

    YanıtlaSil
  38. UEFA AVRUPA LİGİNDE FORMA GİYMİYECEKSE NİYE ALIYORUZ O ZAMAN FCN JO 'YU ?

    YanıtlaSil
  39. fırtınadan en az 3 transfer bekliyorum 2 si yerli 1 yabancı :

    YanıtlaSil
  40. Jo sanırım bizde. Büyük bir transfer hatası gerçekleşir eğer böyle olursa. Saçma hatta çok saçma ve abartılan bir forvet kendisi ve avrupada oynayamacaksa bu kadroya dahil olması gereksiz.

    YanıtlaSil
  41. JO HIKAYE,SAG GOSTERIP SOL VURACAK HALDUN ABI....

    YanıtlaSil
  42. Jo sanırım avrupada oynayabilir. Yanlış bilmiyorsam bir oyuncuyu oynatabiliyoruz. Yoksa o iş Şampiyonlar Ligi'nde mi oluyordu. Bilgisi olan buraya yazarsa çok iyi olur.

    YanıtlaSil
  43. Goldenball Brothers mı? Hayırlısı...

    YanıtlaSil
  44. Hocam Hamit,halil,jo bu üclü dolaniyor piyasada :) 2 kisi gelecek ücde olabilir biri su an kesin, ikincisi zor dedi güvenilir bir kaynak. Allah allah FCN sizi bekliyoruz vallah :)

    YanıtlaSil
  45. Jo'nun alınması durumundailerleyen turlarda oynatılabilme ihtimali var mı ?

    Herhalde koskoca GS Spor Klubü bir oyuncu alırken onu oynatıp oynatamayacağını araştırıyordur..Eğer bile bile alınıyorsa yanına bir de türk forvet eklenecektir kanaatindeyim..

    kiralık + satın alma opsiyonuyla huntelaar daha bi efektif durur.

    Brezilyalı oyuncuların disiplin sorunları + rijkaard'ın bu konulardaki biraz gevşek tutumunu göz önüne alınca jo pek hayra alamet transfer olmaz gibime geliyor ama tabi bu benim bakış açım..

    ayrıca elano'ya bile bir ara pas atmamaya başlayan takım içindeki ağaların ?? daha bi şaşalı geliş yapacak jo'ya pas atacağından da şüpheliyim

    YanıtlaSil
  46. @ Çağdaş

    Huntelaar eğer transfer edilirse UEFA Avrupa Ligi'nde forma giyebiliyor.
    Jo eğer transfer edilirse Everton takımıyla UEFA Avrupa Ligi'nde forma giydiği için takımımızda forma giyemeyecektir.
    Transfer bugün-yarın bitecektir.

    @ Ege

    Evet, belirttiğin gibi Jo'nun disiplin sorunları var. Zaten bu yüzden Everton'dan kadro dışı kalmış ve kiralık kontratı iptal edilme aşamasına gelmesinin sebebi disiplinsiz olması. İzinsiz bir şekilde ülkesine gitti diye hatırlıyorum.

    @ Ömer2008

    Linderoth'un sözleşmesi fesh edilecek ve oyuncuya 6 aylık alacakları verilecek.

    @ Ediz Ay

    Ruud'un geçirdiği ciddi sakatlıklar vardı 2000 ve 2008 yıllarında. Bu sakatlığın tekrardan nüksettiği konuşuluyor, resmi herhangi bir açıklama yapılmadı Real Madrid takımından. Futbolu bırakabilirde artık yaş geldi 33'e, geçirdiği ciddi bir sakatlık en az 2 ay sahalara dönemez.

    @ Hasan uA

    Jo Galatasaray'da diyebiliriz fakat oyuncunun Avrupa Ligi'nde forma giyemeyecek olması düşündürücü bir etken. Ayrıca oyuncu kiralık olarak takıma katılacak, keza ciddi bir bonservis ücreti var [15milyon euro]. Sezon sonuna satın alma opsiyonu olarak 10milyon euroluk bir madde koydurursak, neden olmasın?

    @ Erhan

    Evet, bize en yakın isim olarak Jo diyebiliriz. Amma velakin daha evel açıkladığımız gibi görüşülen bir iki isim daha var. Onlardanda sonuç beklenecektir.

    @ Reco81

    Yöneticilerimizin teknik heyetle yaptığı görüşmeler sonrasında bazı değişiklikler yapıldı. Everton'dan kiralık sözleşmesi fesh edilen oyuncu ile ilgileniyoruz ve resmi tekliflerimizi yaptık. City takımıda bırakmak istiyor kiralık olarak. Şu anda ciddi bir karar aşamasındayız, Jo'yu alıp UEFA'ya elimizdeki forvetlerle gideceğiz yada bir forvet daha alıp Nonda'ya yol gösterip UEFA'da kaliteli bir forvet oynatacağız.
    Seninde belirttiğin gibi asıl hedef sene Şampiyonlar Ligi ve bu sene ligde şampiyonluk.

    @ MegaDave06

    Jo maalesef Avrupa kupalarında oynayamıyor. Şampiyonlar Ligi'nden gelen takımlar veya Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen takımlardan herhangi bir oyuncu transfer etseydik oynayabilirdi.

    YanıtlaSil
  47. jo gelmiycek bence yem o sadece

    YanıtlaSil
  48. Ters köşe olur inş.

    admin buarada diğer görüştüğümüz yabancı forvetler kimlerdi açıklayabilirmisin ?

    YanıtlaSil
  49. Olaylar sonuçlansın açıklarız.

    YanıtlaSil
  50. Sevgili FCN,

    Agresiflik katmak istemezdim ama anonim tahminlerin yazılması sitenin kalitesine sekte vuruyor. Biliyoruz ki kulübümüz kendi çıkarları için herhangi bir ismin yayılmaması adına şimdilik en doğru stratejiyi izliyor, içerden haber alma imkanı olan Galatasaraylılar da yine kulübün çıkarları uğruna transfer şekillenene kadar sessiz kalmayı tercih ediyorlar ki bunu takdir ediyorum. Falat bu başlık altındaki tahminler az çok her Galatasaraylı'nın tahmin ettiklerinden ibaret olduğu için ben de öyle bir karşılık yazma gereği hissettim.

    Röportajlarınızla ve transfer harici yazılarınızla camiaya çok daha iyi bir şekilde hizmet edeceğinizi düşünüyorum. Nitekim Haldun Üstünel faktöründen dolayı her ligden her oyuncu gelebilir ve transfer yazan siteler birer birer kapanabilir :)

    İyi akşamlar.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0