GSaray Café Crown'da Hareketli Günler..

Galatasaray Café Crown'dan güzel haberler gelmeye başladı.. Yaşanan skandal olay sonrası müthiş bir mücadele, inanç ve özveri ile gönülleri feth eden ekibimizin yabancı yıldızları Simas Jasaitis ve Radoslav Rancik ile gelecek sene adına sözleşme imzalanması bekleniyor. Başantrenörümüz Cem Akdağ'ın bu konuda olumlu rapor verdiğini röportajımızda belirtmiştik. Hocamız ise yönetiminde bu konuda çabalarının olduğunu bizlere belirtmiş ve durumun oyunculara kaldığını söylemişti. Oyuncularında gelecek yıl burada kalmak istemesi ile ekibimizin iki yıldızı çok büyük bir ihtimal ile gelecek sene takımımızın formasını terletecekler.. Bu arada diğer yabancılarımız Darius ve Mike içinde görüşmeler sürüyor. Unutmadan belirtelim; gelecek sene takımın başında Cem Akdağ olacak..
Sonunda birileri basketbolun istikrar oyunu olduğunu anlayabildi..

3 yorum:

  1. Kesnlkle katılıyorum..
    Anlamıyorumki bi sene bir düzen tutturuluyor o sene şampiyon olamadık diyelim sil baştan yeni takım yeni kadro |-|erşey baştan alınıyor.Başarı isteniyorsa istikrar sağlanmalı.Simas ve Rancikle sözleşme yenilenmesi aşırı yerinde bir|-|areket olur...

    YanıtlaSil
  2. darius ve mike yerine belki alınabilir yenileri ama simas ve radoslav kesinlikle ve kesinlikle kalmalı mumkun oldugunca iyi bir kontrat yapılmalı..

    kırmızıyla yazdıgınız cumle aslında herseyi anlatıyor.. gercekten bu anlasılmalı..

    YanıtlaSil
  3. @ Ediz Ay: 12 yıldır hiçbir yabancı basketbolcumuz 2 sene üst üste oynamadı.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0